Olimpos Yayınları Anlat Sen Seversin Yalanı

179 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Olimpos Yayınları Anlat Sen Seversin Yalanı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Elifin Kitaplığı Satıcı Ünvanı: SELİN YELLİKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1369430538200001 Vergi Kimlik Numarası: 9470509339
    Bu ürün Elifin Kitaplığı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Anlat Sen Seversin Yalanı Tuba Ezici / Olimpos Yayınları Basım Yılı: 2019
  • Sayfa Sayısı: 160
  • Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
  • Ebat: 13,5 x 21
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN: 9786057906601
  • Yazar: Tuba Ezici
  • Kadın! Beş harfin yan yana gelerek oluşturduğu sihirli sözcük. Anlamı nedir diye lügatlerde aramaya kalkarsanız her dilde aynıdır manası. Güçlüdür mesela barıştır sevgidir annedir acıdır gerçektir güzeldir eşsizdir çocuktur samimidir hırçındır merhametlidir. Ve emin olun kadın benim saymaya havsalamın yetmediği pek çok şeydir aslında. Kadın cidden candır sevdiğine canandır canından can çıkarandır. Düştüğünde ayağa kalkandır. Kendi pekâlâ becerebilir ayağa kalkmayı yaralarını sarmayı güçlü olmayı her şarta adapte olmayı... Zorluklar karşısında elini tutan adam gibi adam çıkıverse karşısına kesiliverir ayakları yerden ama bu sizi yanıltmasın her kadın yere sağlam basmayı çok iyi bilir. Gelelim Anlat Sen Seversin Yalanı kitabına konu olan güçlü yürekli kadınlara kan kusup da kızılcık şerbeti içen güzel varlıklara hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. Ben kadını dilime dolamışsam onlar için satırlar dolusu yazılar yazmışsam ve sığdıramamışsam onları sayfalara o kadınlar gerçekten her şeyin en güzeline layık ve en âlâsını hak eden muhteşem varlıklardır.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Kolektif
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Anlat Sen Seversin Yalanı - Tuba Ezici | Olimpos Yayınları

Kitaplar sıkıcı yaşamı daha eğlenceli hale getirmek ve yaşamda deneyimleme imkanı bulamadığımız hayat tecrübelerine zahmetsizce ulaşmayı sağlar. Güçlü kadınlar için anekdotlar bulunduran bu kitap, ilginç konuları ile size okurken keyif ve bilgiyi aynı anda verir. Sevdiklerinize de tavsiye edebileceğiniz ya da hediye olarak satın alabileceğiniz Olimpos Yayınları Anlat Sen Seversin Yalanı okuması keyifli bir kitaptır. Merak uyandıran içeriği ile kısa sürede okunur. Yazarı tarafından güçlü kadınlara ithaf edilen Olimpos Yayıncılık Anlat Sen Seversin Yalanı kitabını kaliteli vakit geçirmek için satın alabilirsiniz. Kaliteli baskıya, hoş bir kapak tasarımına sahip okuyucuların elinden bırakamayacağını bu kitaba ait diğer öne çıkan özellikler ise şöyledir:

  • Her yaşa uygun
  • Zengin içerik, yalın ve sade bir dil
  • Orijinal konu

Anlat Sen Seversin Yalanı - Tuba Ezici Konusu

Olimpos Yayınları Anlat Sen Seversin Yalanı Tuba Ezici Konusu

Hayatınızı olumlu anlamda değiştirme gücüne sahip kitaplar, kişisel gelişim kitapları ve hayat hikayelerine başkalarının deyimlerine yer veren yayınlar olabilir. Yazarının kadınlara ilham vermeyi amaçladığı Anlat Sen Seversin Yalanı yalnızca okunup geçilecek bir kitap değil, bir şeyler öğretmeyi amaçlayan, anlamlı bir okuma faaliyetini destekler. Yazarının diğer kitapları arasında özellikle öne çıkan kitabı Olimpos Yayıncılık Anlat Sen Seversin Yalanı Tuba Ezici tarafından kaleme alınan ve orijinal bir dil ile yazılan eserdir. Kitap içeriği hakkında daha fazla bilgi almak için okur yorumları size yardımcı olabilir. Her yaş grubundan okuyucu kitlesine sahip olan kitap, akıcı kurguya sade ve anlaşılır bir dile sahiptir. Deneme olarak yazılan kitap ilgi ve merak uyandırır. Hayatınıza pozitif etkiler bırakacak kitap hakkında daha fazla bilgi almak için hemen inceleyebilir, satın alabilirsiniz.

Anlat Sen Seversin Yalanı - Tuba Ezici Kurgusu

Olimpos Yayınları Anlat Sen Seversin Yalanı Tuba Ezici Kurgusu

Kitap kısa sürede okuyup bitirilecek uzun süre akılda kalacak bir içeriğe sahiptir. Yazarın sevilen kitaplarından olan Anlat Sen Seversin Yalanı Tuba Ezici kitabı keyifli bir okuma sunar. Kadınlar için çeşitli kitapları olan yazar ilgi ve beğeniyle okunur. Deneme türü sevenlerin de beğenisini kazanacak olan kitap kısa sürede okunacak yalın bir dile ve üsluba sahiptir. Kitabı sevdikleriniz için de satın alabilir hediye edebilirsiniz. Özgün konulara ilgi duyanların severek okuyacağı deneme türündeki kitap çeşitli yaş gruplarına hitap etmesi ile öne çıkar. Kitaplara ilgiliyseniz ve daha önce yazara ait herhangi bir kitabı okumadıysanız bu kitaba şans verebilirsiniz. Tuba Ezici Anlat Sen Seversin Yalanı kitabı özgün içeriği ve sade anlatımlı eserlerdendir. Siz de satın alarak hemen okumaya başlayabilirsiniz.

Olimpos Yayınları Anlat Sen Seversin Yalanı Fiyatları

Olimpos Yayınları Anlat Sen Seversin Yalanı Fiyatları

Kitap, okumayı sevenlerin kaçırmak istemeyeceği içeriğe sahip akıcı bir kurgu ile yazılır. Kütüphanesinde deneme kitaplara yer vermeyi sevenler tercih edebilir. Kitaplara ait fiyatlar farklı aralıklarda olabilir. Kadınlar için özgün içerikler üreten Tuba Ezici’nin kitapları özel bir okur kitlesine sahiptir. Kaliteli baskıya özgün bir içeriğe sahip kitap kurmaca bir eser kadar sürükleyicidir. Yazarın kaleme aldıkları her yeni kitapta ayrı bir beğeni kazanmayı başarır. Okurlar yazarın diğer kitaplarına da sahip olmak isteyebilirler. Yazarın diğer kitapları hakkında da araştırma yaparak bu eser hakkında fikir edinebilirsiniz. Kitap hakkında daha fazla bilgi edinmek için ise Tuba Ezici Anlat Sen Seversin Yalanı oku şeklinde arama yapılabilir. Kitabı ve diğer kitapları okuyan ya da satın alanların yorumlarına da göz atabilirsiniz. Yazarın kitabına ve diğerlerine Trendyol’da ulaşabilir, hızlı ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.