Olimpos Yayınları Beni Unutma Ben Sana Sevmeyi Öğrettim - Hakan Özkan 9786257135603

123,65 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
112,50 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
195,55 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Olimpos Yayınları Beni Unutma Ben Sana Sevmeyi Öğrettim - Hakan Özkan 9786257135603

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Münzevi Kitabevi Satıcı Ünvanı: YAKUP ÇABUK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1098233561800001 Vergi Kimlik Numarası: 2160466614
    Bu ürün Münzevi Kitabevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sevgili okurum, seni ne tanıyorum ne de hikâyeni biliyorum. Ama eminim ki bu hayat seni de fazlasıyla sınamış olsa gerek. Naçizane tavsiyem şudur ki asla kendine “Nasıl olsa bu beni geri kabul eder.” muamelesi yapılmasına müsaade etme. Sana değer vermeyen, birlikteyken kıymetini bilmeyen kişi seninle birlikte olmayı hiç hak etmeyendir. Birilerinin yedeği, ne zaman isterse dönebileceği yer olmayı kabullendiğin an aynı zamanda adi birisinin oyuncağı olmayı da kabul ediyorsun.Son aşama olarak, tüm uğraşlarına rağmen olmuyorsa ve önüne sürekli engeller çıkıyorsa gereğinden fazla kasılma. Mutlaka ama mutlaka olmaması senin hayrınadır. Zaten bu zamana kadar sırf sen çabalamışsan ve bir şeyler sadece senin uğraşınla olacaksa bırak olmasın. Tercihini senin için çabalayan insandan yana kullan. Seni umursamayan biri için kendini hırpalama. Ne kadar seversen sev, yine de bırak gitsin. Çünkü katiyen düzelmeyecektir.Haklı olduğun yerde, sırf aranız düzelsin diye özür dileyen taraf sen olma sürekli. Biliyorum bazı şeyleri bir an önce düzeltmek istiyorsun, sırf rahat uyuyabilesin diye. Ama tam da bu süreçte her şeyi çıkmaza sokuyorsun. Kendine olan saygını asla yitirmemelisin. Kendine bile saygı duymayan birisine kim, neden saygı duysun ki? Sen güçlü olacaksın, daha da güzelleşeceksin ki dikkatini çekeceksin. “Bensiz oluyorsa sensiz de oluyor.” lafını hissettireceksin. Herkesin gizli bir duası vardır,dualarınızın kabul olması dileklerimle… (Tanıtım Bülteninden) Yazar:Hakan Özkan Yayınevi:Olimpos Yayınları Basım Yılı:2020 Yai Grubu:3-6 Roman Türü:Deneme/Yazın Kategori:Deneme>Yazın Cilt Bilgisi:İnce Kapak YayinEvi:Olimpos Yayınları Basım Dili:Türkçe

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Hakan Özkan
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Olimpos Yayınları 9786257135603 Beni Unutma Ben Sana Sevmeyi Öğrettim - Hakan Özkan

Sayısız örneği bulunan kişisel gelişim kitapları, bireylerin başarılı bir yaşam sürmek için başvurduğu kaynaklardır. Olimpos Yayınları Hakan Özkan Beni Unutma Ben Sana Sevmeyi Öğrettim denemesi, bu kaynakların arasında yer alır. Kişisel gelişim kategorisinde son derece ilgi gören bu deneme, bireylerin herhangi bir insan için mutsuzluğu kabullenme eğilimine karşı çıkar. Bu kitapta özellikle başkası için değişmeden mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmek isteyenler için altın niteliğinde tavsiyeler bulunur. Kitap, sebep sonuç ilişkisi üzerinden ilerler. Yazar, kendi yaşadığı sorunlar ve kendine yöneltilen sorulara bulduğu cevaplar ile okurun zihnine giriş yapar. Bu anlatım tekniği, herkesin kitapta kendinden bir parça bulmasına yardımcı olur.

  • İlk baskı: 2020
  • Sayfa sayısı: 224
  • Ebat: 13.5 x 21 cm

Beni Unutma Ben Sana Sevmeyi Öğrettim Kitabı Konusu Nedir?

Beni Unutma Ben Sana Sevmeyi Öğrettim Kitabı Konusu Nedir?

Olimpos Yayınları Hakan Özkan Beni Unutma Ben Sana Sevmeyi Öğrettim, kişisel gelişim kategorisinde yer alan bir kitaptır. Bu kaynak, başarısız ilişkileri yürütmek için kendini olmak istemediği bir insana dönüştüren kişiler için yazılmıştır. Eser, mutsuz eden herhangi biri için değişmeye çalışmaktan vazgeçmeyi ve bir birey olmayı konu alır. Denemenin her sayfasında kişilere kendisi için yaşamayı öğretecek öğütler yer alır. Kitap, mutlu olmak için birine ihtiyaç duyma zorunluluğunun önüne geçer. Olimpos Yayınları Beni Unutma Ben Sana Sevmeyi Öğrettim denemesi, sizi mutsuz eden bir ilişki için kendinizi değiştirmeye çabalamaktan vazgeçmenizi öğütler. Yazara göre kişiler, sırf tartışmalardan kurtulmak için kabullenemeyeceği bir konu hakkında uyum sağlamak zorunda hissetmemelidir. Kitap, üzerinizde hâkimiyet kurmak isteyenler yerine sizin için çabalayan kişileri seçmenizi salık verir.

Beni Unutma Ben Sana Sevmeyi Öğrettim Kitabı Yazarı Kimdir?

Olimpos Yayınları Hakan Özkan Beni Unutma Ben Sana Sevmeyi Öğrettim denemesi, kişilere mutlu ve özgür olmayı öğretir. Kişisel gelişim kategorisinde bir hayli öne çıkan bu kitap, her okurun kendinden bir parça bulabileceği derin ve gerçekçi bir çalışmadır. Beni Unutma Ben Sana Sevmeyi Öğrettim kitabının yazarı ise Hakan Özkan’dır. Yazar, kişisel gelişim kategorisinde çok sayıda eser vermiştir. Eserlerinde özellikle kadın ve erkekler için mutlu bir birey olmanın ipuçlarını verir. Olumsuz ve iki tarafa da zarar veren ilişkiler yerine faydalı ve mutlu birliktelikleri tavsiye eder. Bu denemede okurların bir yaşam modeli olarak benimseyebilecekleri çok sayıda öğüt yer alır. Yazar hem ikili ilişkiler hem de sosyal yaşam içinde değişmeden bir birey olmanın yolunu çizer.

Beni Unutma Ben Sana Sevmeyi Öğrettim Kitabı Yorumları

Olimpos Yayınları Hakan Özkan Beni Unutma Ben Sana Sevmeyi Öğrettim denemesi, tüm okurlarından son derece olumlu dönüşler alır. Kitap, herkesin hayatında en az bir kez karşılaştığı olumsuz ilişki yumağından nasıl çıkabileceği hakkında değerli cevaplar içerir. Deneme, konusu ve neden sonuç şeklinde ilerleyen yapısı sayesinde okurlar üzerinde terapi etkisi yaratır. Okuyucular, sosyal yaşamda karşılaştıkları olumsuzlukların cevaplarını ve çözüm yollarını bu kitapta bulabilir. Olimpos Yayınları Hakan Özkan Beni Unutma Ben Sana Sevmeyi Öğrettim yorumları incelendiğinde olumlu eleştiriler göze çarpar. Yorumlarda sıklıkla rehber niteliği taşıdığından söz edilen kitap, gerçekleri tüm açıklığıyla yansıttığı için okuyucuların beğenisini kazanır. Dilerseniz siz de Trendyol’da oldukça uygun fiyatlarla satışa sunulmuş olan bu kitap hakkında yapılan değerlendirmeleri inceleyebilirsiniz. Hem kendinizi hem de insanlar ile kurduğunuz ilişkileri geliştirmenize yardımcı olacak bu eseri kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.