Olimpos Yayınları İyi Ki Yoksun

124,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
15 saat 54 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
174 TL166,75 TL
15 saat 54 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura
168,11 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
2. Ürüne 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
5 Al 4 Öde
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Olimpos Yayınları İyi Ki Yoksun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kitap Şehri Satıcı Ünvanı: BEKİR ÇABUK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 2160029307
    Bu ürün Kitap Şehri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İyi Ki Yoksun Ürün Adı : İyi Ki Yoksun Yayınevi : Olimpos Yayınları Yazar : Hakan Özkan Kategori : Deneme (Yerli) Stok Kodu : 9786057906816 Sayfa Sayısı : 160 Boyut : 0x0 Basım Tarihi : 2020-01 Kapak Türü : Karton Kapak Kağıt Türü : Kitap Kağıdı Hayattaki tek sınavınız kendinizsiniz. Ne pahasına olursa olsun birilerine sırf kendinizi hatırlatmak için yorulmayın. Biliyorum, sevmese de vazgeçemiyorsunuz ondan. Ama şunu da bilin ki, bir daha hiç kimsenin sizin gibi sevmeyeceğini bile bile vazgeçti sizden. Bakın her şey unutulur ama bu unutulmaz! İntikam alma konusuna gelince
  • gerçekten sevenin âhı tutar! Allah, herkesten daha yaratıcı. Ona bırakın. O gitti, bitti diye üzülüyorsunuz. Ama ya Allah onu hak etmediği kalpten çıkardıysa? Büyük imtihanlar güçlü insanlar yetiştirir. Her esen fırtınanın hayatınızı yerle bir edeceğini düşünmeyin. Bazı fırtınalar önünüzdeki engelleri yok etmek için kopar.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Ahmet Hamdi Tanpınar
  • Roman Türü Polisiye
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

İyi Ki Yoksun - Hakan Özkan | Olimpos Yayınları

İyi Ki Yoksun, göz alıcı kapak tasarımı ve içeriği ile raflarda yerini alır. Duygu ve düşüncelerin kaleme alındığı bu kitap, okuyucuları kendine çekerek onların hayatlarına dokunur. Güçlü ve yalın anlatım dili ile okuyuculara keyifli bir deneyim sunar. Sarı rengin baskın olduğu ve siyah metinlerin  yer aldığı kapak tasarımıyla dikkat çeker.

İyi Ki Yoksun, Olimpos Yayınları uzmanlığı ile okuyucularla buluşturulur. Olimpos Yayınları İyi Ki Yoksun kitabı, deneme türündedir. Yazarın duygu ve düşüncelerinin yer aldığı kitap, hayattan kesitler sunar. Yazar, gözlemlediği tüm olayları anlaşılır şekilde okuyuculara aktarır.

Kişilerin bakış açısını değiştirir ve kayıpların ardından yaşanan açmazlarda okuyuculara destek olur. Eser, yaşam şeklini olumlu yönde değiştirilmesine yardımcı olurken zararlı düşünce kalıplarına yönelik pratik yaklaşımlar içerir.

  • Tür: Deneme
  • Sayfa Sayısı: 160
  • Yayınevi: Olimpos Yayınları

İyi Ki Yoksun Kitabı Yazarı Kimdir?

Olimpos Yayınları İyi Ki Yoksun - Hakan Özkan

İyi Ki Yoksun kitap okumayı sevenlerin yakından takip ettiği Hakan Özkan’ın eseridir. Yazarın tüm eserleri, hayatın içindeki konuları odak noktasına alır. Yazarın güçlü kalemi bu eserde terkedilişler, kayıplar ve kişisel saplantılar üzerine yoğunlaşır. Bireye bu açmazlar içerisinde yol gösterici nitelik taşır. Hakan Özkan Beni Unutma Ben Sana Sevmeyi Öğrettim, Alfa Kadını Olmak gibi eserlerinde elde ettiği başarıyı İyi Ki Yoksun kitabı ile devam ettiri.

İyi Ki Yoksun Hakan Özkan eserleri arasında özel bir yere sahiptir. Bireye hayatta karşılaşılan fırtınalı dönemlerin yıkıcı etkisi değil olumlu ve öğretici etkisini hatırlatır. İntikam, unutulma endişesi, saplantılı duygular gibi konulara parmak basarak kişisel gelişime bambaşka bir perspektiften yaklaşır. 160 sayfalık eserin her sayfasında yazarın yoğun anlatımı ve özgün üslubu dikkat çeker.

İyi Ki Yoksun Kitabının Konusu Nedir?

İyi Ki Yoksun Kitabının Konusu Nedir?

İyi Ki Yoksun kitabının konusu hayata bakış açısı ve kişinin kendini konumlandırması üzerinedir. Çeşitli kişisel gelişim metotları ile duyguları kontrol etmeyi destekler. Öğretici yanıyla ön plana çıkan kitap, kişilerin yaşam kalitesini artırır. Böylece hem kişisel hem de iş hayatına pozitif etkiler bırakır.

İyi Ki Yoksun kitabı, hayatta karşılaşılan zorlukların üstesinden gelinmesi amacıyla okurlara yardımcı olur. Yaşanılan zorlukların kişiyi daha güçlü kılacağı inancını yansıtır. Kalıplaşmış düşüncelerden uzak, sohbet benzeri bir anlatımla okuyucuyu kendine çeker. Büyük olayların ardından hezeyan yaşanması yerine geniş ve rahat bir perspektften bakılması üzerine görüşler içerir.

Kitabın genelinde samimi bi dil hakimdir.Okuyucuyu yormadan ve direktifler vermeden yaşama dair strateji ve görüşler paylaşılan kitap,her yaştan yetişkinin okuması için uygun anlatıma sahiptir.

İyi Ki Yoksun Kitabı Kimin Okuması İçin Uygundur?

İyi Ki Yoksun Kitabı Kimin Okuması İçin Uygundur?

İyi Ki Yoksun kitabı; kişisel gelişimini desteklemek isteyen, iç dünyasında çatışma yaşayan ve kayıplar üzerine yoğunlaşan okurlar için ideâl seçenekler arasında yer alır. Bireydeki özdeğer algısının artmasına yardımcı olan kitap hayatı algılayış biçimi üzerine yoğunlaşır. Böylece çok daha pozitif, özgüvenli ve olumlu bir bakış açısı için okurları destekler. Roman kategorisinde yer alan eser kullanıcı ile sohbet eden anlatım tarzı ile deneme türünün keyifli ayrıntılarını okuyucuya hissettirir.

Siz de Hakan Özkan özel eserleri arasında yer alan İyi Ki Yoksun kitabını edinerek yeni bakış açıları kazanmak istiyorsanız Trendyol’un avantajlı fiyatlarına göz atabilirsiniz. Okumadan önce değerlendirmeleri görmek istiyorsanız İyi Ki Yoksun kitap yorumlarına kolayca ulaşabilir diğer okurların görüşleri ile okuma motivasyonunuzu artırabilirsiniz. Tüm bunların yanı sıra İyi Ki Yoksun kitabı ile kendinizi sevmenin ve merkeze almanın kolay yoluna ulaşabilir, yaşamı çok daha kaliteli ve kolay bir hâle getirebilirsiniz.