7
Deneme İnceleme kategorisinde
en çok favorilenen 7. ürün

Olimpos Yayınları Kırıldığın Yerden Çiçek Açacaksın

119 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
999 TL'ye %5 İndirim
Kurumsal Fatura
1.500 TL'ye 70 TL İndirim
Kurumsal Fatura
124,90 TL
Kurumsal Fatura
124,90 TL
Kurumsal Fatura
130,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Olimpos Yayınları Kırıldığın Yerden Çiçek Açacaksın

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Münzevi Kitabevi Satıcı Ünvanı: YAKUP ÇABUK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1098233561800001 Vergi Kimlik Numarası: 2160466614
    Bu ürün Münzevi Kitabevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kırıldığın Yerden Çiçek Açacaksın

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Songül Ünsal
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Olimpos Yayınları Kırıldığın Yerden Çiçek Açacaksın - Songül Ünsal

Motivasyonu ve öz güveni yükselten Kırıldığın Yerden Çiçek Açacaksın kitabı keyifli vakit geçirmenizi sağlar. Kaybetmenin zamanla kazanmaya dönüştüğünü anlatır. Ruhun eksikliklerini fark etmeyi sağlar. İnsanın manevi tarafına dikkat çeken kitap okudukça motivasyonu güçlendirir. 160 sayfadan oluşann kitap karton kapaktan üretilir. Uzunluğu 21 santimetre ve genişliği 13.5 santimetredir. Küçük boyutu sayesinde elinizde ve çantanızda kolay bir şekilde taşıyabilirsiniz. Kaybetmenin kazanmaya olan dönüşümünü akıcı bir dille anlatan kitap ruhun özgürlüğünü ortaya çıkarır. Güven eksikliği yaşanan zamanları kolay atlatmayı ve hayata karşı planlar yapmayı sağlar. Hayatın çıkardığı engelleri aşmayı, insanları iyi tanımayı öğretir. Pişmanlıkların altında oluşan tecrübelerin insanları nasıl etkilediğini gösterir. İlham kaynağı niteliğinde olan kitabı motivasyonunuzu artırmak ve boş zamanlarınızı kaliteli hale getirmek için tercih edebilirsiniz.

  • Sürükleyici anlatım
  • Motivasyon artırıcı hikaye
  • 160 sayfa kitap

Eğitici İçeriğiyle Olimpos Yayınları Songül Ünsal Kitabı

Eğitici İçeriğiyle Olimpos Yayınları Songül Ünsal Kitabı

Olimpos Yayınları Kırıldığın Yerden Çiçek Açacaksın kitabının yazarı Songül Ünsal’dır. Songül Ünsal, şiir dalında iyi dereceler almasının ardından kitap yazmaya başlar. İnternet yazarlığının ardından yazdığı kitapları ödül alır. Kitapta umudun kaybolduğu anda hayatın güzellikleriyle karşılaşmayı akıcı bir dille anlatır. Bu sayede hayatın keyifli yönlerini fark edebilir, umutlarınızı tekrar yeşertebilirsiniz. Sürükleyici anlatım tarzı her satırda yeni bilgiler edinmeyi sağlar. Eksiklikleri gösterir ve nasıl tamamlanacağını anlatır. Yapılan hatalar ve edinilen pişmanlıklar ruhun zamanla güçlenmesine destek olur. Motive edici cümleleriyle öz güven eksikliğini giderir. Hayatın akıcılığını fark etmenizi sağlar. Hayal kırıklıklarının zamanla ruhu güçlendirdiğini anlatır. Güven eksikliğini ortadan kaldırır ve hak edilmiş mutluluk duygusunu ortaya çıkarır. Hayatınızda istediğiniz hedeflere ulaşmak, motivasyonunuzu artırmak ve hedefe giden yolda eksiklerinizi bulmak için kitabı okuyabilirsiniz.

Keyifli Anlar Sunan Olimpos Yayınları Songül Ünsal Kitabı

Keyifli Anlar Sunan Olimpos Yayınları Songül Ünsal Kitabı

Kaybetmeyi ve pişmanlıkları öğrenmek, zaman içerisinde tecrübe kazanmayı sağlar. Tecrübeler zamanla hedefe giden yolda başarıyı artırır. Yaşantılar bazen hayal kırıklığına uğratır. Bu nedenle öz güven eksikliği oluşabilir. Hedeflere ulaşmak ve doğru adımlar atmak için kötü anıları unutmak gerekir. Biriken duygular dikine çatlamış bardan sızar gibi ortaya çıkar. Umursadıkça, umursanmayan olduğunuzu fark edince herkesin üzerini çizmeye başlarsınız. Bu noktada geriye dönüp bakmak ve pişman olmak yerine ileriye doğru adım atmak gerekir. Kırıldıkça kırılan yerler çiçek açar, çiçek açtıkça güçlenir. Her yenilgi güçlenmeyi artırır ve ruhun eksiklerini bulmayı sağlar. Olumsuzlukların içerisinde yepyeni kazanımları elde edilir. Güven duygusu güçlenmeye başlar ve umutlar yeşerir. Songül Ünsal Kırıldığın Yerden Çiçek Açacaksın kitabı hedefe ulaşma yolunda rehberlik eder. Kitap öz güven eksikliğini tamamlamanıza destek olurken ilham veren cümlelerini okuyarak pozitif düşüncelerinizin artmasını sağlayabilirsiniz.

Bütçe Dostu Olimpos Yayınları Songül Ünsal Kitabı Fiyatı

Bütçe Dostu Olimpos Yayınları Songül Ünsal Kitabı Fiyatı

Kitabın farkındalık oluşturan cümleleriyle hedeflere giden yolda rehberlik eder. Akıcı anlatım şekliyle öne çıkan 160 sayfalık kitap umudun hikayesini anlatır. Karton kapaktan üretilir, pembe ve siyah renklerden oluşur. Kapağın üzerinde siyah kuş kanadı bulunur. Kuş kanadının içerisi çiçeklerle kaplıdır. Adına uyumlu olarak tasarlanan kapak dikkat çeker. Olimpos Yayınları Kırıldığın Yerden Çiçek Açacaksın fiyatı ürünün tüm özelliklerine göre bütçe dostu olacak şekilde belirlenir. Kitabı okuyarak ruhunuzun eksiklerini giderebilirsiniz. İlham verici cümleleri umutsuz anlarda destek olur. Motivasyonu yükseltirken öz güven eksikliğini azaltır. Keyifli vakit geçirmeyi sağlar. Sürükleyici anlatım tarzına sahiptir. Olumsuzlukları unutmayı, hayata pozitif yönünden bakmayı ve yaşanılan anılardan tecrübe kazanmayı öğretir. Zevkli anlatımıyla dikkat çeken Olimpos Yayınları Kırıldığın Yerden Çiçek Açacaksın yorumları ve özelliklerine Trendyol’dan ulaşabilir, uygun fiyat avantajıyla satın alabilirsiniz.