olivemark Soğuk Sıkım Naturel Sızma Zeytinyağı Teneke 5l

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

olivemark Soğuk Sıkım Naturel Sızma Zeytinyağı Teneke 5l

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • EGE'NİN YÜKSELEN YILDIZI AKHİSAR'DAN Olivemark natürel sızma zeytinyağlarımız, zeytin hasat döneminde(ekim-kasım-aralık) Akhisar'da 9000 ağaçtan oluşan kendi bahçelerimizden özenle topladığımız zeytinlerden üretilmektedir. Zeytinliova Mahalle'sinin Süleymanköy mevkisinde bulunan domat ve uslu tipi zeytin bahçelerimizden elle toplanıp, bekletilmeden aynı gün içerisinde sıkılarak, özel harman olarak hazırlanmakta ve sizlere sunulmaktadır. Zeytinlerimiz 27 'C altındaki ısı değerinde, soğuk sıkım yöntemiyle sıkılmakta, natürel sızma zeytinyağlarımız elde edilmektedir. Soğuk sıkım yöntemi sağlığımız için yararlı olan vitaminlerin en üst seviyede tutulmasını sağlar. Natürel sızma zeytinyağı grubunda 0.4 asidite oranıyla yumuşaktır, yakıcılığı azdır. Bu sebeple çiğ olarak ya da yemeklerde tüketilmeye en uygun natürel sızma zeytinyağıdır. Türk Gıda Kodeksi tebliğine uygundur. Filtreleme işlemi zeytinyağında bulunan vitaminlerin azalmasına sebep olduğundan, en doğal zeytinyağı için filtreleme yapmıyoruz. Natürel sızma zeytinyağlarımız paslanmaz çelik tanklarda saklanmaktadır. Sağlığımız ve çevremiz için dolum aşamasında teneke ve cam ambalajları kullanmaktayız. Siparişleriniz sert mukavva kutularla tarafınıza zarar görmeden ulaştırılmaktadır. 0.4 asidite oranı, meyvemsi aramosı ile eşssiz lezzet barındırmaktadır. KESİNLİKLE KİMYASAL MADDE, KARIŞIM MADDE İÇERMEZ!!! OLİVEMARK natürel sızma soğuk sıkım zeytinyağlarımızı soğuk ve sıcak yiyeceklerinizde gönül rahatlığı ile tüketebilirsiniz. Afiyet olsun. Bölge : Akhisar- Zeytinliova Asidite : 0.4 Ambalaj: Teneke NATÜREL SIZMA VE SOĞUK SIKIM NE DEMEK? Natürel sızma zeytinyağları, asidite oranı max. 0.8 oranındaki yağları tanımlamaktadır. Soğuk sıkım yöntemi zeytinlerin 27 'C altındaki ısı değerlerinde sıkılması işlemini ifade etmektedir. Zeytinlerin soğuk sıkım işlemi ile sıkılması, zeytinyağının duyusal özelliklerinin(fenolik bileşenler) yüksek oranda bulunmasını sağlamaktadır. Meyvemsi aromayı keskin şekilde hissetmemize olanak sağlayan etmenlerin başında soğuk sıkım yöntemi gelmektedir. Her natürel zeytinyağının, soğuk sıkım zeytinyağı olmadığı unutulmamalıdır. Olivemark zeytinyağlarının tamamı natürel sızma soğuk sıkım olarak üretilmektedir.
Geri Bildirim Ver