Olivos Doğal Baby Body Zeytinyağlı Bebek Cilt Bakım Temizlik Sabunu Zeytinyağı Sabunu 100 gr

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Olivos Doğal Baby Body Zeytinyağlı Bebek Cilt Bakım Temizlik Sabunu Zeytinyağı Sabunu 100 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Olivos Satıcı Ünvanı: OLİVOS PAZARLAMA İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0641052731300001 Vergi Kimlik Numarası: 6410527313
    Bu ürün Olivos tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • OLIVOS BEBEK BAKIM SABUNU 100 gr Doğal bileşenler, nemlendiriciler ve %100 saf zeytinyağı içeren formülü ile bebeklerin cildini zarar vermeden temizler. Baby Body bebek sabunu, rahatlatıcı aroması ve sakinleştirici içeriğinden dolayı bebeğinizin huzurlu bir uykuya hazırlanmasına yardımcı olur. Edremit yöresinin saf zeytinyağından üretilen Baby Body sabunun, rahatlatıcı aroması ve sakinleştirici içeriğinden dolayı bebeğinizin huzurlu bir uykuya hazırlanmasını yardımcı olur. Boya içermeyen saf formülleri alkol, hiçbir kimyasal köpürücüler ve sertleştirici, hayvansal yağ ve türevi yağlar içermemektedir. Bebek cildinin pH dengesi ile uyumludur. Sakinleştirici içeriğiyle birlikte bebeğinizin rahatlayıp uykuya hazırlanmasına yardımcı olur. Doğal ipi sayesinde daha pratik ve kullanışlı banyo seansı sağlar. Dermatolojik olarak test edilmiştir.
Geri Bildirim Ver