Olivos %100 Doğal Eşek Sütü Ve Zeytinyağlı Katı Sabun Eşek Sütlü El Sabunu Yoğun Nemlendirici 150 Gr

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Olivos %100 Doğal Eşek Sütü Ve Zeytinyağlı Katı Sabun Eşek Sütlü El Sabunu Yoğun Nemlendirici 150 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Olivos Satıcı Ünvanı: OLİVOS PAZARLAMA İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0641052731300001 Vergi Kimlik Numarası: 6410527313
    Bu ürün Olivos tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Doğal eşek sütleri ve Edremit’in %100 saflıktaki zeytinyağlarıyla üretilen Olivos Eşek Sütlü Zeytinyağı Sabunu, mis gibi kokusu, arındırıcı etkisiyle her yaşta ve her cilt tipi için güvenle kullanılabilir. Eşek sütünün doğal bir nemlendirici olduğu bilinir. Ayrıca ciltte akne, siyah nokta ve sivilce oluşumunu engelleyerek cilt sağlığına destek olduğu, ciltteki yaşlandırmayı geciktirdiği söylenir. Olivos Eşek Sütlü Zeytinyağı Sabunu cildinizin genç ve pürüzsüz kalmasına destek olur, elastikiyetini güçlendirir ve parlaklık kazandırır. Özel kesesinin içerisinde lif hediyesiyle birlikte gelen bu doğal sabunu her zaman yanınızda taşıyabilir, iş seyahatleriniz ve tatillerinizde cildinize sağlayacağı faydalardan hiçbir zaman uzak kalmazsınız.
  • Zeytin Yağı: Doğal yağ asitleri ve E vitamini içeriği sayesinde cildin nem bariyerini güçlendirir ve su kaybını önleyebilir. Bu da cildin yumuşak, pürüzsüz ve nemli kalmasını yardımcı olabilir. Zeytinyağı içinde E vitamini dışında A, D, K vitamini gibi cilt sağlığı için gerekli olan diğer vitaminler de bulunur.
  • Gliserin: Cildin pH dengesini sağlayıp cilt tonu eşitsizliklerinin giderilmesinde rol oynamaktadır. Sedef ve egzama gibi cilt hastalıklarının yatışması ve giderilmesinde etkili rolü vardır.
Geri Bildirim Ver