Olivos Doğal Klasik Lavanta Ve Zeytinyağlı Katı Sabun Zeytinyağı El Sabunu Yoğun Nemlendirici 126 gr

65 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
120,50 TL

Ürün Bilgileri

Olivos Doğal Klasik Lavanta Ve Zeytinyağlı Katı Sabun Zeytinyağı El Sabunu Yoğun Nemlendirici 126 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ezdane Satıcı Ünvanı: KUMAN İLAÇ GIDA DANIŞMANLIK İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0591038077000011 Vergi Kimlik Numarası: 5910380770
    Bu ürün Ezdane tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Olivos Lavantalı Zeytinyağı Sabunu sizlere lavantaların çiçek açtığı dağların tertemiz havasını getiriyor. Edremit’in % 100 saflıktaki zeytinyağları, üst kalite aromatik yağlar ve doğal bitki özlerinden el yapımı olarak üretilen bu sabun, Olivos Meyve & Bitki Serisi’nin en iddialılarından biri olarak göz dolduruyor. Cildinizi yumuşatmayı, vücudunuzu baştan aşağı rahatlatma ve dinlendirmeyi vaat eden bu özel sabun Olivos kalitesinin güvencesiyle sunuldu. Parlaklığını ve güzel kokusunu özenli üretim sürecinden alan Olivos Lavantalı Zeytinyağı Sabunu seçkin seçimlerinin karşılığını bekleyenleri fazlasıyla memnun edecektir. Saf zeytinyağından üretildiği için rengi beyaza yakındır. Birçok rahatsızlığın tedavisinde kullanılan zeytinyağı, cildi beslemekle beraber derinlemesine temizler. Olivos Lavantalı Zeytinyağı Sabunu son derece şık ve kaliteli 126 gramlık ambalajında temizlik ve sağlık ışıltıları saçıyor.
Geri Bildirim Ver