Olympia A2024 Profesyonel Laminasyon Makinesi (a4) + 15 Pvc Filmi Hediye

3.699 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Olympia A2024 Profesyonel Laminasyon Makinesi (a4) + 15 Pvc Filmi Hediye

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Olympia Türkiye Satıcı Ünvanı: İKİ ADIM ELEKTRONİK PAZARLAMA İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0470061006954866 Vergi Kimlik Numarası: 4700610069
    Bu ürün Olympia Türkiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Olympia a2024 profesyonel laminasyon makinesi ( a4 ) + 15 pvc filmi hediye Belgeleriniz ve saklamayı istediğiniz evraklarınız, olympia a2024 a4 laminasyon makinesi ile artık koruma altında. A4 boyutunda ve daha küçük boyutta ki evraklarınız, olympia a2024 a4 laminasyon makinesinin hızlı ve kolay kaplama özelliği neticesinde, uzun yıllar muhafaza edebileceğiniz şekile ulaşır. Belge, evrak kaplama işlemi, son teknolojiye sahip bu cihaz sayesinde, kullanıcılar için basit bir kırtasiye işlemi olmuş durumda. Dakikada 400 mm kaplama hızı ile çalışan teknoloji harikası olympia a2024 a4, evraklarınızı soğuk ve sıcak kaplama seçenekleri ile muntazam kalitede hazır hale getiriyor. Laminasyon kaplama işleminin küçük hatalardan bile etkilenerek evrak üzerinde ciddi tahribatlar bıraktığı bilinmekte. olympia a2024 a4 laminasyon makinesinin, 75 micron ve 350 micron arası hassas kaplama özelliği sayesinde, laminasyon işleminde mükemmel sonuç alacaksınız. Laminasyon sürecinde istenilen verimi alabilmeniz için, olympia a2024 a4’ün dokunmatik ısı ayarı özelliği profesyonel seçenek olarak kullanıma hazır. Bu işleme başlamak için belge besleme ağızına kaplamasını istediğiniz belgeyi yerleştirmeniz yeterli. Şeffaf ve net olarak kaplanmış belgeniz hazır hale gelecektir. Fiyat kalite analizi yapıldığında olympia a2024 a4’ün avantajları kullanıcıların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Bütün, bu kusursuz laminasyon işlemini yapan cihaz, sadece 2 kg. 382 x 191 x 124 mm ebatlarındaki ölçü özelliği ile yanı başınızda kolayca çalışabilecek kapasitede üretilmiştir. Nüfus cüzdanı, ehliyet gibi küçük kart boyutundaki evrakların kaplaması ile a4 boyutundaki belgelerin kaplama işlemini aynı kalitede kusursuz biçimde yapabilmektedir. Sipariş ettikten sonra, sizlerde olympia a2024 a4 laminasyon makinesini kullanmanın ayrıcalığını yaşamaya başlayacaksınız. Laminasyon işleminde dikkat edilen önemli bir husus da
  • evrakların dayanıklı bir kaplamaya sahip olup olmadığıdır. olympia a2024 a4 son teknik kaplama özelliği sayesinde sürtünmeleri azaltarak pvc kaplamada üst düzey sonuç vermektedir. Bu pürüzsüz kaplama özelliği 2 adet güçlü silindir parçaları sayesindedir. Istenilen ısı düzeyine 3 -5 dakika zaman aralığında ulaşarak, kaplama işlemini hızla noktalandırır. Saklanması önem arz eden dosyalar, fotoğraflarınız ve belgeleriniz, olympia a 2024 a4 laminasyon makinesiyle güven ve emniyette. olympia a2024 a4, iş yerleriniz ve ofislerinizde sağladığı kolaylıklarla, vazgeçilmeziniz olacak.

Ürün Özellikleri

  • Türü Isısal
Geri Bildirim Ver