Ömer Can Keman Metodu Ömer Can Keman Eğitimi-1

149,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Ömer Can Keman Metodu Ömer Can Keman Eğitimi-1

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SEGAH MÜZİK Satıcı Ünvanı: GÜRAY TENEKECİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8390438894
    Bu ürün SEGAH MÜZİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ömer Can Keman Eğitimi 1 Ürünlerimizin tamamı sıfır ürün olup, resimleri birebir ürünlerin orjinallerine aittir. Kargo teslim süresi Türkiye’nin çeşitli bölgelerine göre değişken olmakla birlikte 1-3 iş günü içinde teslim edilebilmektedir.Pazar günleri resmi tatil olduğundan, siparişlerinizin kargolama süreçleri ilgili haftanın ilk Pazartesi günü itibariyle başlar. 16:00’dan sonra verdiğiniz siparişlerin işleme alınması bir sonraki iş gününde olmaktadır. Kullanılmış, hasar görmüş ve tadilat yapılmış ürünler değişim ve iade kabul edilmez. Ürünler, eksiksiz orjinal etiket ve ambalajları ile gönderilmelidir. Ürünler, fatura tüm nüshaları ile birlikte gönderilmelidir.Değişim ve iade gönderilerinin kargo ücreti , alıcı tarafında ödenir. Aksi durumda gönderilen kargolar firmamız tarafından kabul edilmemektedir.
Geri Bildirim Ver

Ömer Can OC-K1 Keman Metodu Eğitimi 1

Ömer Can keman eğitimi metodu 1 kitabı ile enstrüman çalmayı öğrenmek son derece kolaydır. Keman eğitimi alanında ayrı bir yere sahip olan Ömer Can’ın çıkardığı bu eserle bireyler enstrüman eğitimine başlayabilir. Ömer Can bu alanda çok fazla resital gerçekleştirip solo konser vermiştir. Keman virtüözü Ömer Can, radyo ve televizyon kayıtlarına sahiptir. Türkiye’de yaygın olarak tanınan kemanist pek çok ödüle layık görülmüştür. Keman çalmayı ustasından öğrenmek isteyen bireyler Ömer Can keman eğitimi metodu 1 kitabını tercih edebilir. Ömer Can yıllardır yazdığı ve geliştirdiği bu kitap sayesinde kişilerin kendi kendini eğitmesini sağlar.

  • Ürünün ebatı: 22x32 cm
  • Kitabın sayfa sayısı: 94
  • Eserin basım tarihi ve yeri: 2010, Evrensel Müzik ve Yayınevi, Ankara

Ömer Can Keman Eğitimi-1 Kitabın İçeriği

Ömer Can Keman Eğitimi-1 Kitabın İçeriği

Ömer Can keman eğitimi metodu 1, Evrensel Müzik ve Yayınevi tarafından 2010 yılında basılmıştır. Bu ürün 22×32 cm ebatlarında olup 94 sayfadan oluşan bir eserdir. Bu ürünün her sayfasında keman eğitiminize yeni bilgiler katmanız mümkün olur. Kitabın ilk başlarında yay kullanımı kaliteli bir şekilde öğretilir. Pürüzsüz bir şekilde yay itme ve çekme hareketlerini kısa sürede kavrayabilirsiniz. Bu hareketleri çalışırken Ömer Can keman metodundaki alıştırmaları nota değerleriyle çalma imkânınız olur. Bu eserde keman kısaltmalarını ve terimlerini görebilirsiniz. Enstrümanı çalarken alıştırmalardaki sembollerin ve sözcüklerin ne anlama geldiğini de anlayabilirsiniz. Eserin içinde notalar da tanıtılır. Böylelikle çalacağınız parçaların notlarına aşina olabilirsiniz. Enstrüman öğreniminde kullanılan Ömer Can keman eğitimi metodu 1 sayesinde sağlam bir donanıma sahip olursunuz.

Ömer Can Keman Eğitimi-1 Kitabı Hangi Seviyeye Uygundur?

Ömer Can keman eğitimi metodu 1 enstrüman çalmaya yeni başlayan bireyler için son derece uygundur. Bu eser sayesinde notaları ve terimleri kolayca öğrenebilirsiniz. Evde kendi başınıza keman öğrenmeye çalışıyorsanız bu eserden faydalanabilirsiniz. Kitabın dış kapak tasarımı mavi renklidir. Eserin içeriği de oldukça sade bir dille hazırlanmıştır. Keman çalmaya yeni başlayan bireyler bu kitabın yardımıyla adım adım kendini geliştirebilir. Ömer Can keman eğitimi metodu 1 eserini enstrüman çalmaya ara vermiş bireyler de kullanabilir. Yıllarca keman çalmayan bireyler basit alıştırmalardan başlayarak zora doğru çalışarak daha önce öğrendiği bilgileri tazeleyebilir. Enstrüman çalmaya teşvik etmek için sevdiklerinize bu eseri hediye edebilirsiniz. Ömer Can keman metodu 1 eseri sayesinde hobi olarak başladığınız enstrümana profesyonel olarak devam edebilirsiniz. Bu kitapla müzik alanındaki kariyerinizi sağlam bir temele oturtabilirsiniz.

Ömer Can Keman Eğitimi-1 Kitabı Yorumları Nasıldır?

Ömer Can keman eğitimi metodu 1 kullanıcıları tatmin eden bir eserdir. Kullanıcılar ürünün son derece faydalı olduğunu yorumlarda belirtir. Bu eserin genellikle müzik hocaları tarafından keman eğitimi almak isteyen bireylere tavsiye edildiği yorumlarda belirtilir. Bunun yanı sıra kimi kullanıcılar bu ürünün bir eğitmenle birlikte incelenmesinin çok yararlı olabileceğini vurgular. Keman kursuna gidiyorsanız ve evde bu metotla pratik yapıyorsanız kısa sürede zorlu parçalar çalmaya başlayabilirsiniz. Yorumlarda bu ürünün keman çalmaya yeni başlayan bireyler için çok kullanışlı olduğu dile getirilir. Ebeveynlerin çocukları için bu ürünü tercih ettiği de yapılan yorumlardan anlaşılır. Bazı ebeveynler gençlerin bu eseri çok sevdiğine dair görüşünü belirtir. Bu yorumlarda Ömer Can keman eğitimi metodu 1 kitabındaki alıştırmalar sayesinde hızlı bir şekilde kendinizi geliştirebileceğiniz dile getirilir. Bu gibi görüşlere Ömer Can keman eğitimi metodu 1 yorumlarından ulaşabilirsiniz. Ardından pratik ve öğretici keman eğitimi kitabını Trendyol’dan avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz.