OMG 50 Adet Söz, Nişan, Nikah Şekeri Söz Nişan Hatırası Hediyelik

850 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

OMG 50 Adet Söz, Nişan, Nikah Şekeri Söz Nişan Hatırası Hediyelik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tapan Organizasyon Satıcı Ünvanı: TAPAN AKADEMİ EMLAK BİLİŞİM TURİZM ORGANİZASYON OTOMOTİV TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0823074501600001 Vergi Kimlik Numarası: 8230745016
    Bu ürün Tapan Organizasyon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürün OMG TASARIM tarafından tasarlanıp hazırlanmıştır. Belirtilen fiyat 50 adet hediyelik için geçerlidir. Siz sepete 1 adet eklediğinizde 50 adet hediye almış olacaksınız.

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

OMG Söz Nişan Hatırası Nikah Şekeri Hediyelik Çakıl Taşı Çikolata ve Kahve Çeşitleri Trendyol'da!

Özel günleri unutulmaz hâle getirmek ve törene katılan davetlileri memnun etmek için çeşitli hediyelikler verilir. Bu küçük hediyeler; söz, nişan ya da nikâha katılan misafirlerin evlerine dönerken yanlarında sizinle ilgili bir anı götürmelerini sağlar. OMG 50 adet çakıl taşı çikolata ve kahve söz nişan hatırası, mini boy ürünlerden oluşan bir settir. Bu kutu çeşidi, mutlu günleriniz için ideal bir tercihtir. Ürün görselde olduğu son hâliyle hazır olarak elinize ulaşır. Sonrasında üstüne adınızı yapıştırarak ya da kurutulmuş bir bitki ekleyerek ürünü özelleştirebilirsiniz. Hediye setinin öne çıkan özellikleri şu şekilde sıralanır:

  • Asetatlı ve hasır iple bağlanmış kraft kutu
  • 6 g Kuru Kahveci Mehmet Efendi tek kullanımlık Türk kahvesi
  • Tek siparişte 50 adet kutu

OMG Söz Nişan Hatırasının İçeriğinde Neler Vardır?

OMG Söz Nişan Hatırasının İçeriğinde Neler Vardır?

Söz ya da nişan gibi törenlere katılan kişilerin eli boş dönmemesi için çeşitli ikramlar hazırlanır. Bu ikramların yanı sıra çikolata ve kahve gibi birbirine uyumlu tatlardan kutular oluşturulur. OMG 50 adet çakıl taşı çikolata ve kahve söz nişan hatırası tek kullanımlık ürünlerden hazırlanır. Kutu, mini boy Türk kahvesi ve 25 cc çakıl çikolatadan oluşan bir set olarak tasarlanır. Kahvenin bilinen bir tada sahip olması içerken keyifli hissetmeye olanak tanır. Çakıl çikolatalar ise hoş görüntüsü ve tadıyla ilgi çeker. Kraft kutu içine özenle yerleştirilen bu hediyelikler, hasır iple bağlanır. Kutu içindeki ürünlerin düşmesi ve estetik görünümün bozulmaması için hasır ip oldukça işlevsel bir görev görür. Kişi başı dağıtılan bu hediyelik, herkesin kendini özel ve düşünülmüş hissetmesine katkıda bulunur.

OMG Söz Nişan Nikâh Şekerinin Tasarımı Nasıldır?

OMG Söz Nişan Nikâh Şekerinin Tasarımı Nasıldır?

OMG 50 adet söz nişan nikâh şekeri, tasarım özellikleriyle davetlilerin ve tören sahiplerinin beğenisini kazanır. Doğal ve sade bir tasarıma sahip bu set, herkes için ayrı hazırlanır. Tüm set, tamamen sağlıklı malzemeden üretilen toprak renginde kraft kutu kullanılarak tasarlanır. Sağlam ve dayanıklı olan bu kutu, içine konan malzemeleri muhafaza eder. Kraft kutunun üzerinde şeffaf bir kapak bulunur. Kutuya tam oturan bu kapak, içindeki ürünün görünmesini sağlar. OMG 50 adet çakıl taşı çikolata ve kahve söz nişan hatırası, kaliteli dış malzemesi ve lezzetli iç tasarımıyla kişileri memnun eder. Kahvenin paketli hâlde sunulması ürünün uzun süre taze kalmasına olanak tanır. Çakıl çikolataların cam şişe içine konması sağlık açısından önemlidir.

OMG Söz Nişan Hatırası Nerelerde Kullanılabilir?

Davetin verileceği mekâna uygun hediyelikler tasarlanması daha güzel bir görüntü sunar. Kır düğünlerinde çiçek, sahil düğünlerinde midye gibi ürünler hatıra paketlerine eklenir. OMG 50 adet çakıl taşı çikolata ve kahve söz nişan hatırası, sade tasarıma sahip olduğu için konsepte uygun dekoratif ürün eklemesi yapmaya imkân tanır. Üst kısmı asetat denen şeffaf malzemeden oluştuğu için bu kısma özel etiketler yapıştırmak mümkündür. Hasır ipin altına doğal çiçek eklenerek kutuyu daha şık kılabilirsiniz. Kullanılan parça tamamen sizin tercihinizle ilgilidir. Doğal tasarıma sahip set, her ortama uygun bir görünüm sunar. OMG 50 adet çakıl taşı çikolata ve kahve söz nişan hatırası yorumlarını okuyarak kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Ayrıca ürüne verilen puanları inceleyerek davetli listenizdeki kişi sayısına uygun adette sipariş verebilirsiniz. Misafirlerinizi eli boş göndermemek için siz de bu seti Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.