Omo Active Fresh Beyazlar için Toz Çamaşır Deterjanı 1.5 Kg

117,85 TL
(11,79 TL / yıkama)
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
117,95 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Omo Active Fresh Beyazlar için Toz Çamaşır Deterjanı 1.5 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Özhan Market Satıcı Ünvanı: ÖZTANER GIDA VE İHTİYAÇ MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0706003079400017 Vergi Kimlik Numarası: 7060030794
    Bu ürün Özhan Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Omo Active Fresh Beyazlar için Toz Çamaşır Deterjanı 1.5 Kg

Ürün Özellikleri

  • Form Toz
Geri Bildirim Ver

Omo Active Fresh Beyazlar İçin Toz Çamaşır Deterjanı 1.5 kg

Temizlik malzemelerine her zaman ihtiyaç olur. Özellikle kıyafetlerin temizliği her alanda önemlidir. Çünkü dış görünüşün etkileyici olması, sizi bir adım öne çıkarır. Kişisel kıyafet temizliği ve özellikle beyaz kıyafetler için rahatlıkla kullanılan Omo toz çamaşır deterjanı, insanların yaşamını kolaylaştırmak için tasarlanan bir üründür. Küçük ve hafif olduğu için her yere kolayca götürülebilir. Kullanışlı ve hafif tasarıma sahip olan Omo Active Fresh beyazlar için toz çamaşır deterjanı 1.5 kg, büyük beğeni toplar. Aynı zamanda beyaz kıyafetlerin görünümünü güzelleştiren bu ürün, sıklıkla tercih edilir. Kullanım kolaylığı ile çamaşırlarınıza şıklık katar. Bu ürün beyaz kıyafetlerin rengini soldurmaz ve lekeli bırakmaz. Yağlı kıyafetlerde hayat kurtarır. Bu ürünü, sahip olduğu mükemmel kokusu sayesinde herhangi bir problem yaşamadan uzun süre kullanabilirsiniz.

  • Kaliteli yapı
  • Mükemmel koku
  • Pratik kullanım

Kaliteli Omo Active Fresh Toz Çamaşır Deterjanı

Kaliteli Omo Active Fresh Toz Çamaşır Deterjanı

Omo çamaşır deterjanı kıyafetleri temiz ve şık gösteren bir üründür. Ağır kokmayan formülü ve temiz bırakan yapısıyla dikkat çeker. Bu ürün, beyaz kıyafetlerin görünümünü güzelleştirir. Kaliteli ve kullanışlı özelliğe sahip olan bu ürün, kullanılan her beyaz kıyafette mükemmel koku ve pratik kullanımıyla müşteri için avantajlıdır. Omo Active Fresh çamaşır deterjanı, bu avantajları ve kiri kolayca temizleme özelliği sayesinde büyük beğeni kazanır. Cazip özelliklere sahip olan bu çeşidi, beyaz kıyafetlerde kolay çözüm elde etmek için kullanmak mümkündür. Model, pratik ve kaliteli temizleyici nitelikte olmasından dolayı sıklıkla tercih edilir. Kaliteli özelliğe sahip olan bu deterjan, kullanıldığı tekstil ürünlerine zarafet katar. Hoş kokusu ve toz biçimi ile beğeni toplar. Pratik ve kullanışlı bir toz çamaşır ihtiyacınız varsa bu pratik temizleyici ürüne göz atabilirsiniz.

Active Fresh Beyazlar İçin Toz Çamaşır Deterjanı Avantajları

Active Fresh Beyazlar İçin Toz Çamaşır Deterjanı Avantajları

Omo toz deterjan, her beyaz kıyafet temizliği için kullanmak mümkündür. Kaliteli ve kullanışlı olan ürün, uzun bir süre boyunca ilk günkü kalitesini sürdürür. Ağır kokmayan içeriği ile bu modeli kullanarak rahatlıkla kıyafet temizliğinizi yapabilirsiniz. Ürünün dikkat çeken pratik kullanımı, birçok kişiye hitap eder. Hafif kokan yapısıyla günlük kullanımda ön plana çıkar. Kullanım kolaylığı ile beğeni toplar. Oldukça modern bir temizlik sağlar. Dikkat çeken bu toz deterjan, küçük ve hafif ağırlığı ile kolayca taşınır. 10 yıkama yapması, ürünün beğenilen detayları arasında yer alır. Omo Active Fresh beyazlar için toz çamaşır deterjanı 1.5 kg fiyatı, ürünün tüm bu avantajları göz önünde bulundurularak belirlenir. Mükemmel kokusu ile dikkat çeken benzersiz bu toz çamaşır deterjanına göz atabilirsiniz.

Pratik Omo Beyazlar İçin Toz Çamaşır Deterjanı 1.5 kg

Pratik Omo Beyazlar İçin Toz Çamaşır Deterjanı 1.5 kg

Kullanışlı ve şık görünüm imkanı sunan Omo Active Fresh, beyaz kıyafetlerin ihtiyacında rahatlıkla kullanılabilir. Kaliteli olan bu ürün, ağır olmayan kokusuyla sağlık problemi olan müşteriler için avantaj sağlar. Ürünün bu avantajı sayesinde kolaylıkla tüm beyaz kıyafetlerinizi temizleyebilirsiniz. 1.5 kg olması sonucuyla uzun bir süre boyunca rahatlıkla kullanabilirsiniz. Yeni nesil ürün, çevre dostu bir modeldir. Böylelikle çevre açısından güvenilir bir üründür. Beyaz toz renkli olan deterjan, beyaz kıyafetlerin temizliği için uygundur. Çünkü açık renkli formülü ile kalıcı lekeleri kolaylıkla temizler. Aynı zamanda Omo deterjan, beyaz kıyafetlerde enfes bir koku bırakır. Omo Active Fresh beyazlar için toz çamaşır deterjanı 1.5 kg yorumlarına göz atarak ürün hakkında fikir edinebilirsiniz. Bu modeli uygun fiyat avantajlı ile değerlendirerek Trendyol aracılığıyla satın alabilirsiniz.