Omo Sıvı Çamaşır Deterjanı Siyahlar 1950 ML 30 Yıkama

58,24 TL
(1,94 TL / yıkama)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Omo Sıvı Çamaşır Deterjanı Siyahlar 1950 ML 30 Yıkama

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Özhan Market Satıcı Ünvanı: ÖZTANER GIDA VE İHTİYAÇ MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0706003079400017 Vergi Kimlik Numarası: 7060030794
    Bu ürün Özhan Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Doğada çözünebilir içeriklerle en zorlu lekeleri ilk yıkamada çıkarır! Yeni Omo Siyahlar Sıvı Deterjan, doğada çözünebilir içeriklerle yenilenen formülasyonu ile giysilerinizi kir ve lekeden arındırır, siyahlarınızın canlılığını korur. Etkin leke çıkarma teknolojisi, renk koruma özelliği ve özel parfümü sayesinde, siyah çamaşırlarınızı etkili bir şekilde temizlemek ve bakım yapmak için özel olarak formüle edilmiştir. Siyah çamaşırlarınızda etkili leke çıkarma sağlamak için doğada çözünebilir içeriklerle yenilenen formüle sahip Omo Siyahlar Sıvı Deterjan’dan tek kapak yeter! Yeni Omo gelişmiş özel renk koruma formülü sayesinde siyahlar başta olmak üzere, koyu renkli kıyafetleri renk solmalarına karşı korur, en sevdiğiniz koyu renkli giysilerinizi nazik bir şekilde temizlerken, daha uzun süre yeni gibi görünmesini sağlar. Üstelik, parlak ve canlı siyahlar için düşük sıcaklıklarda bile etkili sonuç elde edersiniz. Dilerseniz bir miktar sıvı çamaşır deterjanını inatçı lekelerin üstüne dökerek, leke çıkarıcı kapağın arkasında yer alan tırtıklı yüzey yardımı ile lekelerin yıkama öncesinde yumuşatılmasını sağlayabilirsiniz. Doğada çözünebilir içeriklerle formüle edilen Omo Siyahlar Sıvı Deterjan, tüm lekelere ve kirlere ilk yıkamada veda etmenizi sağlar. Ayrıca Yeni Omo içeriğinde yer alan ferahlatıcı etkiye sahip parfümü ile çamaşırlarınızın uzun süre güzel kokmasını mümkün kılar. Çamaşırlarınızda etkili leke çıkarma için tek kapak OMO yeter! Kirlenmek Güzeldir! İlk yıkamada bile en zorlu lekelerde etkili Capcanlı siyahlar için özel koruma Doğada çözünebilir içeriklerle yenilenen formülasyon Sıfır deterjan kalıntısı Kısa programda ve düşük sıcaklıkta etkin performans SÜPER EKONOMİK* fiyat avantajıyla 38 yıkamalık şişesinde! (*1950ml OMO sıvı ürünlerin öneri raf fiyatları ile karşılaştırıldığında)

Ürün Özellikleri

  • Form Sıvı
Geri Bildirim Ver