Omo Toz Çamaşır Deterjanı Active Renkliler Için Renk Koruyucu Derinlemesine Temizlik 7,5 Kg X2

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
3. Ürüne 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
638,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Omo Toz Çamaşır Deterjanı Active Renkliler Için Renk Koruyucu Derinlemesine Temizlik 7,5 Kg X2

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GELİŞİM CASH & CARRY Satıcı Ünvanı: GELİŞİM CASH AND CARRY MARKET ÜRÜNLERİ PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0391065337300001 Vergi Kimlik Numarası: 3910653373
    Bu ürün GELİŞİM CASH & CARRY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SET.UNİ.1461

Ürün Özellikleri

  • Form Toz
Geri Bildirim Ver

Omo Active Fresh Toz Çamaşır Deterjanı Renkliler İçin Renklilerinizi Korur 7.5 kg 2 Adet

Temizlik malzemelerinden olan Omo Active Fresh toz çamaşır deterjanı renkliler için 7.5 kg 2 adet olmasıyla uzun zaman kullanım imkanı sunar. Özellikle renkli kıyafetlerin temizliğinde kullanılır olması, giysilerinizin hoş gözükmesine yardımcı olur. Kişisel kıyafet temizliği için rahatlıkla kullanılan Omo markasının bu ürünü, insanların yaşamını kolaylaştırdığı gibi 2 adet olmasıyla da ekonomik tasarruf sağlar. Hafif yapısı sayesinde ergonomik bir kullanım sunar. Eşsiz formüle sahip olan Omo Active Fresh, hoş kokusu ile büyük beğeni toplar. Aynı zamanda renkli kıyafetlerin görünümünü güzelleştiren bu ürün, renk koruma özelliği ile öne çıkar. 2 adeti toplamda 50 yıkama yapan bu modeli, sahip olduğu kullanışlı özellikleri ile rahatlıkla tercih edebilir, gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

  • Avantajlı paket
  • Küçük ve hafif tasarım
  • Renkli kıyafetlerde kullanım

Omo Active Fresh Renkli Toz Çamaşır Deterjanı 2 Adet Modeli

Omo Active Fresh Renkli Toz Çamaşır Deterjanı 2 Adet Modeli

Omo Active Fresh toz çamaşır deterjanı renkliler için kullanılan bir kıyafet temizlik malzemesidir. 2 adet ekonomik avantaj sunar. 7.5 kg ağırlığı ile hem kolay taşıma hem de 50 yıkama avantajı sunar. Temizlik malzemesinin bu avantajı ve kullanım kolaylığına sahip olması, bakterilerden ve kirlerden arınmaya yardımcı olur. Bu ürün renkli kıyafetlerde kullanılır. Lekeleri derinlemesine temizleyerek canlı bir görünüm kazandırır. Aksine zorlu lekelerde bile hayat kurtarıcınız olabilecek bir model olarak öne çıkar. Bu sayede Omo Active Fresh toz çamaşır deterjanı renkliler için 7.5 kg 2 adet kullananlar modelin bu özelliğini beğendiklerini ve ilk yıkamada lekeyi zahmetsiz bir şekilde çıkardığını ifade ederler. Eğer siz de hem hoş kokulu hem de lekeli kıyafetlerinizi kirlerden arındıracak toz deterjana ihtiyaç duyuyorsanız, markanın bu ürününe göz atabilirsiniz.

Omo Active Fresh Renkli Toz Çamaşır Deterjanı 2 Adet Fiyatı

Omo Active Fresh Renkli Toz Çamaşır Deterjanı 2 Adet Fiyatı

Hoş kokusu ile beğenilen Omo toz çamaşır deterjanı Active Fresh renkliler 7.5 kg ağırlığa sahip bir kıyafet temizlik malzemesidir. Lekeli ve yağlı kıyafetlerde etkili olan formülü sayesinde güvenle kullanılabilir. Sahip olduğu mükemmel kokusu ve işlevleri ile herhangi bir problem yaşamadan uzun süre kullanım avantajı sağlar. Ağır kokmayan içeriği ve pratik kullanımı ile dikkat çeker. Formülünde bulunan etken maddeler sayesinde kiri kolayca temizler. Aynı zamanda renkli kıyafetlerde kolay çözüm elde etmek için kullanılabilir. Omo Active Fresh toz çamaşır deterjanı renkliler için 7.5 kg 2 adet fiyatı modelin tüm bu özellikleri ve avantajları göz önünde bulundurularak belirlenir. Eğer siz de kullanışlı bir toz deterjana sahip olmak isterseniz, bu modeli gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.

Omo Active Fresh Renkli Toz Çamaşır Deterjanı 2 Adet Yorum

Omo Active Fresh Renkli Toz Çamaşır Deterjanı 2 Adet Yorum

Omo markası bünyesinde müşterilere sunulan Active Fresh, kıyafetlerin kirlerden arındırılması ile öne çıkar. Pratik ve kaliteli temizleyici niteliği ile sıklıkla tercih edilir. Eşsiz formüllü bu deterjan, kıyafetlerinizin ilk günkü rengini korumaya yardımcı olur. Ağır kokmayan içeriği sayesinde güvenle kullanılabilir. Cildinize dost içeriği sayesinde herhangi bir tahriş oluşumunu engeller. Hafif kokan yapısıyla günlük kıyafet temizliğinde öne çıkar. Eğer siz de isterseniz Omo Active Fresh toz çamaşır deterjanı renkliler için 7.5 kg 2 adet yorumları kısmını Trendyol aracılığıyla okuyarak merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz. Daha sonra Omo Active Fresh toz çamaşır deterjanı renkliler için 7.5 kg 2 adet satın alarak renkli kıyafetlerinizi kolaylıkla temizleyebilirsiniz. Böylelikle etkili formülüyle öne çıkan bir deterjana sahip olabilirsiniz.