Ömr Dizayn Hediye Çift Taraflı Ayetel Kürsi Pleksi Araba Dikiz Aynası

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Ömr Dizayn Hediye Çift Taraflı Ayetel Kürsi Pleksi Araba Dikiz Aynası

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
Geri Bildirim Ver

Ömr Dizayn Hediye Çift Taraflı Ayetel Kürsi Pleksi Araba Dikiz Aynası

Trafikte yol güvenliğini sağlayan dikiz aynaları araçlar için önemlidir. Araçlarda dekor amaçlı kullanılan Ömr Dizayn Hediye çift taraflı Ayetel Kürsi pleksi araba dikiz aynası püsküllü tasarımı ile müşterilerin beğenisini kazanır. Ayetel Kürsinin Türkçesinin yazılı olduğu bu ürünü yolculuklardan önce okuyabilirsiniz. Herkesin anlayacağı Türkçe ile yazılarak üretilir. Bu sayede istediğiniz zaman rahatlıkla üzerinde yazılan ayeti okuyabilirsiniz. Dekor amaçlı kullanılan bu ürün aracınızın atmosferini değiştirir. Zinciri sayesinde ürünü aracınıza kolayca asabilirsiniz. Kaliteli malzemeden üretilen dikiz aynası uzun ömürlüdür. Pleksi malzemesi sayesinde kırılma ya da deforme olmaz. Üzerinde biriken kir ve tozu bez yardımıyla temizleyebilirsiniz. Aracınızda bu ürünü kullanarak yolculuk sırasında kendinizi güvende hissedebilirsiniz. Doğum günü gibi özel zamanlarda sevdiklerinize de bu ürünü hediye edebilirsiniz.

  • Anlaşılır dil
  • Şık tasarım
  • Pratik kullanım

Her Araca Uygun Çift Taraflı Ayetel Kürsi Dikiz Aynası Süsü

Her Araca Uygun Çift Taraflı Ayetel Kürsi Dikiz Aynası Süsü

Ömr Dizayn Hediye çift taraflı Ayetel Kürsi pleksi araba dikiz aynası süsü birçok kişi tarafından tercih edilir. Hem şık olması hem de dua içermesi insanlara huzur ve rahatlama hissi verir. Trafikte can güvenliğini sağlayan dikiz aynası bu ürünle farklı bir havaya bürünür. Trafikte beklediğiniz süre içerisinde bu üründe yazan ayeti okuyarak zamanınızı değerlendirebilirsiniz. Üründe bulunan zincir sayesinde aracınıza kolaylıkla takabilirsiniz. Zincir boyunu aracınıza göre ayarlayabilirsiniz. Ayrıca dikiz ayna süsünün ucunda bulunan püsküller ürünle aynı renktedir. Gri renkteki bu püsküllerde dökülme ya da renginde değişme olmaz. İnce işçilikle yazılan Ayetel Kürsi aracınıza farklı bir ambiyans katar. Ayrıca yüksek kaliteli malzemeden üretilen bu ayna süsü özel paketiyle müşterilere ulaşır. Kullanmadığınız zaman ürünü kutusunda muhafaza ederek uzun süre saklayabilirsiniz.

Şık Tasarımlı Ömr Dizayn Ayetel Kürsi Pleksi Dikiz Aynası

Şık Tasarımlı Ömr Dizayn Ayetel Kürsi Pleksi Dikiz Aynası

Dikiz aynaları trafikte yol güvenliğini sağlar. Sürücüler yolculuk sırasına dikiz aynalarına sürekli bakmak zorundadır. Bunun sonucunda ortaya çıkan dekor amaçlı süsler müşterilerin talepleri doğrultusunda çeşitlilik gösterir. Dikiz aynalarını farklı bir forma kavuşturan Ayetel Kürsi yazılı dikiz ayna süsü müşterilerin ilgisini çeker. Ömr Dizayn Hediye çift taraflı Ayetel Kürsi pleksi araba dikiz aynası kullananlar bu ürünle yolculuk sırasında kendilerini güvende hisseder. Türkçe yazılan üründe herkesin anlayıp okuyabileceği bir dil kullanılır. Ürünün üzerine özel teknoloji kullanılarak yazılan Ayetel Kürsi silinmez. Herkesin zevkine hitap eden bu ürünün her iki tarafında da Ayetel Kürsi yazılır. Aynı formda ve teknikle yazılan Ayetel Kürsi herkesin rahatlıkla okuyabilmesi için orta büyüklükte yazılır. Siz de yolculuk sırasında kolay dili sayesinde bu ayeti zorlanmadan okuyabilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Ayetel Kürsi Pleksi Dikiz Aynası Fiyatı

Her Bütçeye Uygun Ayetel Kürsi Pleksi Dikiz Aynası Fiyatı

Ömr Dizayn Hediye çift taraflı Ayetel Kürsi pleksi araba dikiz aynası fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Fiyatlandırılmasında kaliteli malzemesi, tasarımı ve boyutu etkilidir. Trafikteki yol güvenliğini sağlayan dikiz aynaları sadece araç kontrolünün yapıldığı parçalar değildir. İnsanların yolculuk sırasında kendilerine iyi gelen şeyleri koydukları askılık görevi görür. Bu Ayetel Kürsi de müşteriler tarafından dikiz aynasında süs olarak beğenilerek kullanılır. Üzerinde yazan ayet, insanları hem rahatlatır hem de güvende hissetmelerini sağlar. Ürün hakkındaki detaylı bilgileri Ömr Dizayn Hediye çift taraflı Ayetel Kürsi pleksi araba dikiz aynası yorumları ile öğrenebilirsiniz. Daha önce bu ürünü satın alıp kullananlar yorumlar ve değerlendirmeler sayesinde deneyim ve tavsiyelerini diğer müşterilere aktarır. Siz de Trendyol’dan yorumları inceleyerek uygun fiyata bu ürünü satın alabilirsiniz.