3
Nebulizatör kategorisinde
en çok değerlendirilen 3. ürün

Omron C101 Essential Compressor Nebulizatör

1.049 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (53)
1.400 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.299 TL995 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.000 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Omron C101 Essential Compressor Nebulizatör

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Wise Satıcı Ünvanı: TD YÖNETİM VE KURUMSAL FİNANSMAN DANIŞMANLIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0833051409000014 Vergi Kimlik Numarası: 8330514090
    Bu ürün Wise tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Omron c101 nebülizatör essential kompresörlü Omron c101 nebulizatör Ekonomik fiyatı ve güçlü nebulizasyonuyla güvenilir omron markalı cihaz, prize tak ve çalıştır olarak, tüm kullanım ekipmanlarıyla (ilaç hariç!) kullanıma hazır olarak gelir. Compair c101 uzun süre durmadan çalışmaya uygun motor havalandırma sistemiyle üretilmiştir, uzun süreli çalışmadan dolayı arıza vermez. Özellikler: Kullanımı ve temizlemesi çok kolaydır. Derin alt solunum sistemine nüfuz eder ve alveollerde etkilidir. Basit, etkili ve güvenilir bir cihazdır. Teknik veriler: Tane boyutu: Mmad = 2.6 mikron. Nebulizasyon oranı: 0,25 ml / dakika. Ilaç haznesinin kapasitesi: En az 2 ml, en çok 12 ml alır (bu miktara ve uygulama sayısına doktor karar verebilir). Ses verisi: 58 db. Ağırlık: Aksesuarlarıyle birlikte yaklaşık 1.05 kg Paket içeriği: 1 adet kompressör cihazı 1 set nebulizatör kiti 1 adet ağızlık 1 adet 100 cm pvc hava hortumu 1 adet ilaç haznesi 1 adet 'maske bağlantı adaptörü' 1 adet pediatrik (çocuk boyu) maske 1 adet kullanım kılavuzu (türkçe
Geri Bildirim Ver

Omron mtoc101ecn C101 Essential Compressor Nebulizatör

Sağlık için faydalanabileceğiniz pek çok farklı ürün mevcuttur. Omron C101 Essential Compressor nebulizatör de bunlardan biridir. Bahsi geçen eşya özel bir dizayna sahiptir. Bu sayede cihazı evinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ürün doktor gözetimi veya profesyonel denetim gerektirmez. Omron C101 Essential Compressor nebulizatör bu özellikleri sayesinde pek çok kişi tarafından beğenilir. Söz konusu cihazın kullanımı da oldukça basittir. Böylelikle ürünü herkes kolaylıkla öğrenebilir. Omron C101 Essential Compressor nebulizatör kullanımlar sonrasında temizlik gerektirir. Bu sayede ürünü sorunsuz bir şekilde çalıştırmaya devam edebilirsiniz. Bahsedilen sağlık cihazının genel özelliklerinden bazıları şu şekildedir:

  • Nebulizasyon Oranı: 0,25 ml / dakika
  • İlaç Haznesi Kapasitesi: Minimum 2 ml, maksimum 12 ml
  • Model: C101

Omron C101 Essential Compressor Nebulizatör Özellikleri Nelerdir?

Omron C101 Essential Compressor Nebulizatör Özellikleri Nelerdir?

Omron C101 Essential Kompresörlü solunum cihazı pek çok farklı özelliğe sahiptir. Bunlardan ilki ürünün zengin kutu içeriğidir. Bahsedilen cihazın yanında aparatlar da tarafınıza ulaştırılır. Böylece ürün elinize ulaştıktan sonra hemen kurulum sağlayabilirsiniz. Cihazın ilaç haznesi minimum 2 ml madde kabul eder. Bu bölüme belirtilen miktardan daha az sıvı konulmamalıdır. Ayrıca ilaç haznesinin maksimum kapasitesi de 12 ml’dir. Belirtilen bölüme bu miktardan fazla madde konulması cihazın çalışmasını negatif bir şekilde etkileyebilir. Üründen verim alabilmek için söz edilen kurallar önem taşır. Cihazın ağızlığı 100 cm ölçülerindedir. Ayrıca bu kısım PVC maddeden imal edilmiştir. Omron C101 Essential Compressor nebulizatör yalnızca 58 dB ses üreterek çalışır. Bu değer göze alındığında, ürünün işlevini gürültüsüz bir şekilde yerine getirdiğiniz söylemek mümkün olur.

Omron C101 Essential Compressor Nebulizatör Ne İşe Yarar?

Omron C101 Essential Compressor Nebulizer oldukça faydalı bir üründür. Bahsi geçen cihaz çeşitli solunum hastalıklarından şikâyetçi olan kişiler tarafından tercih edilebilir. Ürünü doktor tavsiyesi olmadan kullanmamanız önerilir. Omron C101 Essential Compressor nebulizatör, reçetenize yazılan solunum ilaçlarından etkili bir şekilde faydalanmanızı sağlar. Cihaz genellikle KOAH veya astım gibi hastalıklardan şikâyetçi olan kişiler tarafından tercih edilir. Fakat doktor muayenesi ve konulan tanıya bağlı olarak ürünü diğer kişiler de kullanabilir. Omron C101 Essential Compressor nebulizatörden bronşit ve larenjit gibi rahatsızlıkların oluşturduğu solunum yolu problemleri nedeniyle de yararlanılabilir. Cihaz sahip olduğu hortum ve maskeyle ilacı hastaya iletir. Bahsedilen malzemeler ürünün kutusuna dâhildir. Böylece fazladan maske veya hortum edinmenize gerek kalmaz. Omron C101 Essential Compressor nebulizatör fiyatının bütçe dostu olmasıyla pek çok kişi tarafından beğenilir.

Omron C101 Essential Compressor Nebulizatör Nasıl Kullanılır?

Omron C101 Essential Kompresörlü nebulizatör pratik bir şekilde kullanılabilir. Ürünü çalıştırmak için elektrik bağlantısı gerekir. Cihazın içerisinde bir batarya bulunmaz. Bunun nedeni ise ürünün şarjlı çalışamamasıdır. Omron C101 Essential Compressor nebulizatör doğrudan priz bağlantısı gerektirir. Ürünün kablosu uzun bir yapıdadır. Böylece cihaz çalışırken hareket alanı oluşur. Cihazı çalıştırmadan önce ilaç haznesine doktorunuz tarafından yazılan maddeyi yerleştirmelisiniz. Sonrasında ürünü çalıştırabilirsiniz. Omron C101 Essential Compressor nebulizatörü aktifleştirmek için açma tuşuna basabilirsiniz. Ürün, ilacı anında aktarmaya başlar. Bu nedenle öncelikle maskeyi takmanız tavsiye edilir. Sonrasında cihazı sorunsuz bir şekilde açmanız mümkün. Dilerseniz Omron C101 Essential Compressor nebulizatör yorum ve puanlarına göz atabilirsiniz. Bu sayede solunum cihazını daha önce deneyen bireylerin tecrübelerinden faydalanmanız mümkün olur. Siz de Omron C101 ürünü Trendyol üzerinden son derece hızlı ve pratik bir şekilde satın alabilirsiniz.