Omron Ne-c28-p Kompresörlü Nebülizatör Cihazı (Yeni Kasa)

4.400 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.400 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.990 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Omron Ne-c28-p Kompresörlü Nebülizatör Cihazı (Yeni Kasa)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AdzFarma Satıcı Ünvanı: ADZFARMA SAĞLIK MEDİKAL TURİZM İNŞAAT PAZARLAMA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0008167158100001 Vergi Kimlik Numarası: 0081671581
    Bu ürün AdzFarma tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • NE-C28-P KOMPRESÖRLÜ NEBÜLİZATÖR CİHAZI Teknik özellikler Cihaz Tipi Kompresörlü Nebulizatör İçin uygun Alt Solunum Yolları - - - Bronşiyolit - Yaş Aralığı Çocuk, Yetişkin Nebulizasyon Hızı 0,5 ml/dak Aerosol %'si < 5 µm 3,0 µm İlaç Uygulama Miktarları 2-7 ml Şebeke Elektriğiyle Kullanım Evet Ses (dB) 60 dB Uzunluk (cm) 19,10 Yükseklik (cm) 14,50 Derinlik (cm) 25,40 Satış Ambalajı Ağırlığı (g) 2.595,00 Kutu içeriği C28P Nebulizatör
  • Nebulizatör Kiti
  • Ağızlık
  • Burunluk
  • Hava Borusu (PVC)
  • Hava Filtreleri x5
  • Yetişkin Maskesi (PVC)
  • Çocuk Maskesi (PVC)
  • Taşıma Çantası
  • Kullanım Kılavuzu
Geri Bildirim Ver

Omron Ne-c28-p Kompresörlü Nebülizatör Cihazı

Hava kirliliği, sigara kullanımı ya da genetik faktörlerden dolayı astım, KOAH ve bronşit gibi solunum yolu hastalıklarına yakalanmak mümkündür. Bu gibi rahatsızlıklar hayat kalitesini önemli ölçüde düşürür. Bir uzman tarafından gerekli tedavinin uygulanması son derece önemlidir. Tedaviye destek amacıyla üretilmiş olan tıbbi cihazlar da hayat kalitenizi artırmanıza yardımcı olabilir. Omron Compair Ne-c28-p kompresörlü nebulizatör cihazı da bu aletlerden birisidir. Medikal cihaz üretimi konusunda başarılı bir marka olan Omron’un kompresörlü nebulizatör cihazı daha rahat nefes almanızı sağlar.

  • Akciğerlere buhar taşıyarak solunum yollarının rahatlamasını sağlar.
  • Paket içerisinde kullanım için gerekli olan tüm yardımcı malzemeler bulunur.
  • 60 dB ses düzeyi ile kullanım esnasında rahatsızlık vermez.

Omron Kompresörlü Nebulizatör Cihazı Özellikleri Nelerdir?

Omron Kompresörlü Nebulizatör Cihazı Özellikleri Nelerdir?

Omron Compair Ne-c28-p kompresörlü nebulizatör, solunum yolu hastalıklarında kullanılan medikal bir cihazdır. Ürün, nefes almayı kolaylaştırır. İlaçlı tedavi sırasında kullanılan çözeltileri inhalasyon (gaz biçimindeki maddelerin solunması) aracılığı ile ince ve buharımsı bir formda solunum yolunun derinliklerine ulaştırır. Ürünü evde veya ofiste kullanabilirsiniz. Cihaz şebeke elektriğiyle çalışır. Paketin içinde nebulizatör kiti bulunur. Cihaz çalışır durumda iken 60 dB’lik ses yayar. Cihazın uzunluğu 19,10 cm, yüksekliği 14,50 cm, derinliği ise 25,40 cm’dir. Ağızlığı, burunluğu, hava filtreleri, hava borusu ve maskeleri kaliteli malzemelerden üretilmiştir. Omron Ne-c28-p oldukça kullanışlı ve pratik bir cihazdır. Taşıma çantası sayesinde dilediğiniz yerde kullanmanız mümkün olur. Ürünün kullanımına dair detaylı bilgiler paket içerisinde yer alan kılavuzda açık bir şekilde belirtilmiştir.

Omron Kompresörlü Nebulizatör Cihazını Kimler Kullanabilir?

Omron Kompresörlü Nebulizatör Cihazını Kimler Kullanabilir?

Solunum yolu rahatsızlıkları her yaş grubunda rastlanabilen sağlık sorunları arasındadır. Bu hastalıklar kişinin hayat kalitesini ciddi derecede düşürür. Bu durumun önüne geçebilmek için medikal cihazlardan faydalanılır. Hava desteği sağlayan nebülizatörler de bu tıbbi cihazlardan bir tanesidir. Omron Compair Ne-c28-p kompresörlü nebulizatör cihazı hem çocuklar hem de yetişkinler tarafından kullanılabilir. Ürünün içerisinde birer adet PVC yetişkin ve çocuk maskesi bulunmaktadır. Omron kompresörlü nebulizatör; solunum problemi yaşayanlar ile astım, KOAH, bronşit ve bronşiolit hastaları tarafından kullanılabilir. Hava takviyesi sağlayan Omron Compair Ne-c28-p kompresörlü nebulizatör cihazı hastaların daha rahat nefes almasını sağlar. Omron Ne-c28-p kompresörlü nebulizatör yorumlarını okuyarak ürüne dair daha detaylı fikir edinebilirsiniz. Kullanıcı deneyimlerini yorumlar aracılığıyla öğrenebilir ve gerçek kişilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.

Omron Nebulizatör Cihazı Yeterli Hava Takviyesi Sağlar mı?

Omron Nebulizatör Cihazı Yeterli Hava Takviyesi Sağlar mı?

Omron Compair Ne-c28-p kompresörlü nebulizatör cihazı, akciğerlere yeterli havanın taşınması için gerekli olan teknik niteliklere sahiptir. Omron Ne-c28-p kompresörlü nebulizatör özellikleri bakımından son derece gelişmiş bir cihazdır. Ürünün nebülizasyon hızı dakikada 0,5 ml’dir. Bu, dakikada taşınan optimal miktarı ifade eder ve cihazın yeterli hava takviyesi yapmasını sağlar. Aerosol yüzdesi ise <5 qm şeklindedir. Omron Compair Ne-c28-p kompresörlü nebulizatör cihazının 5 tane hava filtresi bulunmaktadır. Bu da ideal düzeyde hava desteği sağlanması açısından önemli bir özelliktir. Cihazın tüm parçaları kaliteli malzemeden üretilmiştir. Cihaz, Omron markası tarafından 3 yıl garanti eşliğinde satışa sunulur. Omron Compair Ne-28-p kompresörlü nebulizatör cihazı, üstün özellikleri ve kaliteli yapısı ile son derece verimli bir medikal araçtır. Solunum konusunda zorluk çekenler için idealdir. Bu ürünü Trendyol üzerinden kolayca satın alabilirsiniz. Kampanyaları takip ederek alışverişinizi çok daha hesaplı bir şekilde gerçekleştirmeniz mümkündür. Herhangi bir sorun durumunda kolay iade ve değişim seçeneklerinden faydalanabilirsiniz.