Oms 3280 Muffin 26 Cm Döküm Granit Kek Kalıbı

299 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
8 saat 37 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
403,75 TL

Ürün Bilgileri

Oms 3280 Muffin 26 Cm Döküm Granit Kek Kalıbı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tencere dünyası Satıcı Ünvanı: ORHAN AYDIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1140227677
    Bu ürün Tencere dünyası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3280 Döküm Muffin Kalıbı
  • 26 cm çapı, 2 farklı renk seçeneği (diğer ürünlerimize bakınız) ve döküm granit yapısı ile beğeninize sunulmuştur. Toplam Parça Sayısı : 1

Ürün Özellikleri

  • Materyal Granit
  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver

Oms 3280 Muffin 26 cm Döküm Granit Kek Kalıbı

Mutfaklarda kullanılan araç gereçlerin işlevsel olması bir tercih nedenidir. Granit, yanmaz ve yapışmaz özelliği sayesinde öne çıkan bir materyaldir. Bu malzemeden tasarlanan ürünler, ısıya karşı dayanıklı olması ve pratik bir şekilde temizlenmesi sayesinde müşteriler tarafından tercih edilir. Siz de güzel pişen kekler için granit kalıp kullanabilirsiniz. OMS 3280 muffin 26 cm döküm granit kek kalıbı MUFFİNKIRMIZI tasarımı ile hem muffin hem de klasik kek yapımı için uygundur. Bu model, zararlı kimyasallar içermeyen döküm granitten üretilir. Uzun yıllar boyunca OMS kek kalıbı ile güzel kekler pişirebilirsiniz. Bu model, klasik bir kek için ideal boyuttadır. Bu ürünle pişen kekinizi süsleyerek görselliği ön planda olan bir sunum yapabilirsiniz. Kalitesi ile öne çıkan OMS muffin 26 cm döküm granit kek kalıbının özellikleri şunlardır:

  • Muffin tasarım
  • Döküm granit
  • Kaliteli materyal

Kullanışlı OMS 3280 Muffin 26 cm Granit Kalıbı Özellikleri

Kullanışlı OMS 3280 Muffin 26 cm Granit Kalıbı Özellikleri

Mutfak gereçlerinin hangi malzemeden yapıldığı, ürünün işlevsel olması konusunda önemli bir ayrıntıdır. Lezzetli ve şık görünümlü bir kek yapmanız için bu granit kalıbı tercih edebilirsiniz. Yapışmaz özelliğe sahip olan döküm muffin kalıbı az yağ ile kek yapmanızı sağlar. Granit olması sayesinde tabana yapışma gibi durumlar yaşatmaz. Böylece ürünün temizliği kolay olur. Uzun ömürlü olması ile ekonomik bir seçenektir. Kısa süreler içinde yeni bir kalıp almaya gerek duymazsınız. Döküm muffin kek kalıbı malzemesi sayesinde ısıyı tamamen eşit şekilde dağıtır. Böylece keklerin içi düzgün bir şekilde pişer ve nem kaybı olmadan kabarır. Muffin için kullanılan ayrı kalıplara ihtiyaç duymazsınız. Buna ek olarak tek seferde lezzetli birkaç muffin yaratabilirsiniz. Bu ürünle pişirdiğiniz muffin üzerine meyveler ekleyebilir, kekleri şık bir şekilde sevdiklerinize ikram edebilirsiniz.

Şık OMS Döküm Granit Kek Kalıbı Avantajı

Şık OMS Döküm Granit Kek Kalıbı Avantajı

OMS 3280 muffin 26 cm döküm granit kek kalıbı arkadaşlarınızla yaptığınız çay saatlerini keyifli hale getirebilir. İlgi çekici yemek sunumlarından hoşlananlar için uygundur. Bu kalıbın tasarımı sayesinde farklı sunumlar gerçekleştirebilirsiniz. OMS 3280 muffin 26 cm döküm granit kek kalıbı kullananlar kaliteli, yanmaz ve yapışmaz bir ürüne sahip olurlar. Yeni evlenecekseniz ve çeyiziniz için bir model arıyorsanız, bu kalıp uygun bir tercih olabilir. Hem muffin hem klasik lezzetlerin yapılmasına olanak tanıyan bu ürün oldukça kullanışlıdır. Sevdiklerinizi mutlu etmek, onlara farklı bir hediye vermek isterseniz bu model sıra dışı tasarımı ile uygun bir üründür. Bu model, akıllarda kalacak ve göze hitap edecek bir kek için uygun bir tercih olabilir. Yaratıcılığınızı kullanmayı sevenlerdenseniz, bu tasarım ürün sayesinde özel günler için pasta yapabilir, kekleri sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.

Uygun OMS 3280 Döküm Granit Muffin Kalıbı Fiyatları

Uygun OMS 3280 Döküm Granit Muffin Kalıbı Fiyatları

Farklı fikirleri seviyorsanız, bu modelin muffin şekli sayesinde aynı kalıpta değişik tatlarda kekler pişirebilirsiniz. Granit malzemeden üretilen bu kalıp, keklerinizin kolayca kabarmasını sağlayabilir. Döküm olması sayesinde kolayca temizlenebilir ve yapışma sorunu oluşturmaz. Granit materyal olan bu kalıp paslanma, kırılma ve çizilmelere karşı dayanıklıdır. Sağlam dökümden üretilen bu model ile şık ve lezzetli kekler pişirebilirsiniz. OMS 3280 muffin 26 cm döküm granit kek kalıbı fiyatları ürünün özellikleri ve sağladığı avantajlar göz önüne alınarak belirlenir. Bütçe dostu bir ürün olan OMS 3280 muffin 26 cm döküm granit kek kalıbı yorumları ile alanların fikirleri hakkında bilgi alabilirsiniz. Kalitesi ile ön plana çıkan bu modeli siz de online alışverişin güvenilir adresi Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajı ile satın alabilirsiniz.