6
Kolçaklar kategorisinde
en çok değerlendirilen 6. ürün

Omsa Renault Clio 5 Kol Dayama - Kolçak 2020 Ve Üzeri

1.499 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
8.6
merchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.690 TL

Ürün Bilgileri

Omsa Renault Clio 5 Kol Dayama - Kolçak 2020 Ve Üzeri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OMSA OTOMOTİV AKSESUARLARI Satıcı Ünvanı: OMSA OTOMOTİV AKSESUARLARI YEDEK PARÇA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0642037370800001 Vergi Kimlik Numarası: 6420373708
    Bu ürün OMSA OTOMOTİV AKSESUARLARI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Renault Clio 5 2020 ve Sonrası Siyah Kol Dayama Özellikleri
  • Ürünümüz Renault Clio 5 2020 ve sonrası modeller için özel olarak üretilmektedir. Hiçbir kesme, delme, vidalama işlemi gerektirmez.Birebir kalıbı sayesinde bardaklık bölümünün içerisine kusursuz şekilde oturur ve kullanım esnasında sarsıntı veya oynama yapmaz.Kol dayamaların, kola temas eden üst yüzeyleri vinlex deriden, alt gövdesi 1. Kalite sert plastik materyalden üretilmektedir.Şık ve sportif dikişleriyle estetik bir görünüm sunar.Sahip olduğu geniş iç haznesi (18cm x 8cm x 8cm) eşyalarınızı saklarken, süet iç dokusu eşyalarınızı çizilmelere karşı korur.Ergonomik tasarımıyla rahat bir kullanım ve üstün sürüş konforu sağlar.Montaj Talimatı Kol dayamayı kapağın ön kısmındaki buton yardımıyla dik konuma getiriniz. Aracınızın bardaklık kısmını boşaltarak temizleyiniz. Ürünü aracınızın bardaklık kısmına bırakarak, alt kısmından bastırarak oturtunuz. Ön kısmındaki buton yardımıyla kol dayamayı yatay konuma getiriniz.

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Renault Clio
Geri Bildirim Ver

Omsa Renault Clio 5 Kol Dayama - Kolçak 2020 ve Üzeri

Araç içi aksesuarları arasında konforlu kullanım imkanı sunan pek çok alternatif bulunur. Fonksiyonel özelliklerine göre tercih edilen bu parçaların aynı zamanda güvenli olmasına da dikkat edilir. Omsa Renault Clio 5 kol dayama - kolçak 2020 model ve sonrasında üretilen araçlara uyumludur. Sürüş sırasında oynama, sarsıntı, kayma yapmayan ürün konforla kullanılabilir. Clio aracın iki ön koltuğunun arasında bulunan bardaklık bölümüne pratik şekilde sabitleme yapabileceğiniz kolçak, profesyonel yardıma ihtiyaç duymadan monte edilebilir. Araç kullanırken kolunuzu koyabileceğiniz bu şık ve sağlam model, ergonomik tasarımıyla dikkat çeker. Temas sırasında yumuşak bir his veren ve deriyi tahriş etmeyen vinlex materyal, rahatlığınız için idealdir. Omsa Renault Clio 5 kol dayama - kolçak 2020 satın alarak konforlu bir kullanım elde edebilirsiniz.

  • A kalite malzeme
  • Birebir tam kalıp
  • Organizer bölmeli

Dikkat Çeken Renault Clio Kolçak Özellikleri

Dikkat Çeken Renault Clio Kolçak Özellikleri

Kullanışlı tasarımı ve zarif duruşu ile beğeni toplayan Omsa Clio 5 kol dayama aksesuarı çeşitli özellikler barındırır. Clio aracın bardaklık bölmesi için üretilen ergonomik model, montaj sırasında delme, vidalama ya da kesme işlemi gerektirmediği için sık tercih edilir. Yalnızca birkaç dikkatli hamle ile bardaklık kısmına sıkıca montajlanabilen tasarım, birebir kalıp olarak satışa sunulur. Kol dayamak için üretilen modelin kolunuza temas eden üst yüzey kaplaması vinlex deriden imal edilir. Renault Clio 5 kolçak alt kısmı dayanıklılık açısından son derece güvenilirdir. Birinci kalite sert plastikten üretilen alt bölme, basınca mukavemet gösterir ve uzun yıllar kullanıma uygundur. Sportif model dikişler sayesinde özgün bir şıklık sunan ürün, depolama haznesi ile oldukça kullanışlı şekilde değerlendirilebilir. Kişisel eşyalar ve araç belgeleri bu bölmede muhafaza edilebilir.

Renault Clio 5 Kol Dayama - Kolçak 2020 ve Üzeri Yorumları

Renault Clio 5 Kol Dayama - Kolçak 2020 ve Üzeri Yorumları

Kolay montajı ve rahatlığı ile öne çıkan Omsa Renault Clio 5 kol dayama - kolçak 2020 yorumları büyük oranda memnuniyet içerir. Ürünü temin ederek geri bildirimlerde bulunan müşterilerin deneyimleri, model hakkında detaylı bilgi sahibi olmayı kolaylaştırır. Araç içi depolama alanını konforlu hale getiren bu aksesuar, sürücülerin kişisel eşyalarına hızlı ve pratik şekilde ulaşmasını sağlar. Aracınıza ait belgeleri, cep telefonunuzu, su ve atıştırmalık gibi ihtiyaçlarınızı bu bölmede saklayarak hızlı bir şekilde erişebilirsiniz. Torpido kısmına eğilmeyi önleyen ürün, sarsılmaz yapısı ile güven vadeder. Sürüş performansına katkı sağlayan ergonomik tasarım kapalı halde iken kolunuza destek olur. Yumuşak deriden imal edilen dış yüzey, kaliteli materyalden üretilir ve uzun yıllar kullanıma uygundur. Seyir halinde ya da sabit konumda işlevsel şekilde kullanılan bu şık tasarımı sipariş edebilirsiniz.

Renault Clio 5 Kol Dayama - Kolçak 2020 ve Üzeri Fiyatı

Renault Clio 5 Kol Dayama - Kolçak 2020 ve Üzeri Fiyatı

İç ve dış özellikleri ile beğeni toplayan Omsa Renault Clio 5 kol dayama - kolçak 2020 kullananlar ürünü memnuniyetle tavsiye eder. Araç bardaklığına sabitleyebileceğiniz ürün, birebir uyumlu üretimi sayesinde bölmeye tam oturur. Sürüş esnasında sarsılmadan ve ses çıkarmadan kullanım olanağı sunar. İç hazne ölçüleri 18x8x8 cm olarak sunulan ergonomik model, geniş depolama avantajı verir. İçine konulan kişisel eşyaları güneşe ve çizilmelere karşı koruyan hazne, süet iç dokusu ile memnun eder. Montajdan önce kapağın ön bölümünde bulunan butondan destek alarak dik duruma getirilir. Önceden temizlediğiniz bardaklık kısmına bırakıp alt kısmından sabitlenene kadar bastırdıktan sonra kullanmaya başlayabilirsiniz. Omsa Renault Clio 5 kol dayama - kolçak 2020 fiyatı tüm özellikleri ve dayanıklı yapısı göz önüne alınarak belirlenir. Yıllarca kullanabileceğiniz kaliteli modeli Trendyol’dan güvenle sipariş edebilirsiniz.