Omsa Vw T5 Transporter Dodik Set 11 Parça Abs Uzun Şase 2003-2015 Arası

5.310 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Omsa Vw T5 Transporter Dodik Set 11 Parça Abs Uzun Şase 2003-2015 Arası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OMSA OTOMOTİV AKSESUARLARI Satıcı Ünvanı: OMSA OTOMOTİV AKSESUARLARI YEDEK PARÇA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0642037370800001 Vergi Kimlik Numarası: 6420373708
    Bu ürün OMSA OTOMOTİV AKSESUARLARI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • VW T5 Transporter Dodik Set Abs Uzun Şase 2003-2015 Arası Ürün Özellikleri:Paket içeriğinde 11 parça ürün bulunmaktadır.Aracınıza özel tasarlanmış ve üretilmiştir.Belirtilen marka ve modele birebir uyumludur.Ürünlerimiz A+ Kalite Standart’ına sahiptir.Herhangi bir darbeye karşı dayanıklı, mukavemeti yüksek ABS plastik malzemeden üretilmektedir.Dodiklerin uygulaması yapılırken araçta herhangi bir tadilat yapılmaz. Dodiklerin arkasındaki çift taraflı bantlar sayesinde kolay montaj imkanı sunar ve aracınıza uygulanan bölümde maximum koruma sağlar. Dodik çamurluk kenarları, lastikler ile uyum sağlarken aynı zamanda aracınıza estetik bir görüntü verir. Ayrıca araçta herhangi bir delme, vidalama işlemi yapılmadan aracınıza kolaylıkla uygulanır.Montaj yapılırken tüm parçaların üzerinde bulunan çift taraflı yüksek yapışma mukavemetine sahip bantlar sıcak hava ile ısıtılarak araç üzerine uygulama yapılır.

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Volkswagen Transporter
Geri Bildirim Ver