OmsaLine Volkswagen Touareg 2019 Sonrası Uyumlu Rich Araçüstü Port Bagaj Ara Atkı Port Bagaj Bağlama Ap

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

OmsaLine Volkswagen Touareg 2019 Sonrası Uyumlu Rich Araçüstü Port Bagaj Ara Atkı Port Bagaj Bağlama Ap

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Tavan çıtası yüksek olan yani tavan çıtası ile tavan arasında boşluk olan tüm araçlara uyum sağlar. Bagajınızı korumak için kilitlenebilir güvenli sisteme sahiptir. U tip kancaları ile aracınızda bulunan ara atkılara monte edilmektedir. Kalınlığı 10cm’ye kadar olan kare veya yuvarlak tüm ara atkılara uygulanabilir. Uv ışınlarına ve yağmur suyuna karşı dirençlidir. Aerodinamik yapısı sayesinde rüzgar sürtünmesini ve sesini azaltır. Uzun ömürlü kullanım. Dakikada kurulum, dakikada çıkarma kolaylığına sahiptir. Piyasadaki diğer ürünlerden en önemli farkları
  • Üst kapak kapatıldığında, alt kapakla birleşim yerlerinde boşluk kalmadığı için bagajlarınız toz, toprak vb etkenlerden %100 korunur. Ürün ölçüleri: 155cm x 85cm x 40cm Boy: 155cm En: 85cm Yükseklik: 40cm Ürün 1. Sınıf plastik malzemeden üretilmiştir.
Geri Bildirim Ver