One More 2022 Bandrollü Ağrı Bantı 25 Adet Sağlık Bandı By-4986

1.600 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

One More 2022 Bandrollü Ağrı Bantı 25 Adet Sağlık Bandı By-4986

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: UNİCORN LİVE Satıcı Ünvanı: ESRA ZÜLAL SESLİOKUYUCU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Mersis Numarası: 3478954318200000 Vergi Kimlik Numarası: 7640497644
    Bu ürün UNİCORN LİVE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ağrı sağılık bantı
Geri Bildirim Ver

One More BY-4986 25 Adet 2020 Bandrollü Ağrı Bandı

Teknolojik imkânlar sayesinde günümüzde sağlık alanına özel geliştirilmiş birçok ürüne ulaşılması mümkündür. Kullanımı gitgide yaygınlaşan bu ürünlerden biri de ağrı bandıdır. Bunlar vücutta ağrıyan ya da tutulan yerlere yapıştırılarak kullanılır. Bu sayede ağrı hafifleyerek kademeli olarak giderilebilir. Sunduğu kullanım kolaylığının yanı sıra etkisini hızlı göstermesiyle bilinir. Ağrı bandı satın alınırken kaliteli bir marka seçimi yapmak önemlidir. Bu alanda en çok tercih edilenlerden biri, One More 2020 bandrollü ağrı bandı 25 adet sağlık bandıdır. Hafif olması, kolay kullanımı ve kaliteli malzemelerden üretiliyor olması gibi özellikleri, One More 2020 bandrollü ağrı bandı 25 adet sağlık bandını kullanıcıların gözdesi hâline getirir. Ağrı bandını kullanabileceğiniz alanlar kısaca şunlardır:

  • Kılcal damar kaynaklı rahatsızlıklar
  • Kas ve eklem ağrıları
  • Romatizma ağrıları

One More 2020 Bandrollü 25 Adet Sağlık Bandı Özellikleri

One More 2020 Bandrollü 25 Adet Sağlık Bandı Özellikleri

One More 2020 bandrollü ağrı bandı 25 adet sağlık bandı çoğunlukla etkili ağrı kesici özelliği sebebiyle tercih edilir. Ağrıyan bölgelerin tedavisinde kullanılan One More 2020 bandrollü ağrı bandı 25 adet sağlık bandı BY-4986 ürünü çeşitli özelliklere sahiptir. Bantlar içerdiği özel maddeler sayesinde kullanıcının ağrıyan bölgelerindeki acıyı azaltarak yaşam kalitesini artırmayı hedefler. One More 2020 bandrollü ağrı bandı 25 adet sağlık bandı Painless Night GLU ürünü vücudun çoğu noktasında kullanılabilir olarak tasarlanır. Üstelik spesifik ağrı türleriyle sınırlı değil, vücuttaki genel ağrı problemlerini ve eklem ağrılarını ortadan kaldırmaya yöneliktir. Bel, boyun ve sırt gibi sık sık ağrı çekilen bölgelerde etkilidir. Diğer kas, kemik ve eklem bölgelerindeki bağları kuvvetlendirir. One More 2020 bandrollü ağrı bandı 25 adet sağlık bandı ağrı kesici etkiye sahiptir.

One More Bandrollü 25 Adet Sağlık Bandını Kimler Kullanır?

One More Bandrollü 25 Adet Sağlık Bandını Kimler Kullanır?

One More 2020 bandrollü ağrı bantı 25 adet sağlık bandı her yaşta kullanıma uygundur. Kas ve eklem ağrılarının giderilmesini sağladığı için sık sık spor yapan kullanıcılar için de uygundur. Kronik ağrı sorunu olan kullanıcıların yaşam kalitesini yükselteceği gibi her gün kullanıma da uygundur. Romatizma ağrısı çeken yaşlıların ağrılarını rahatlatır. Buna ek olarak One More 2020 bandrollü ağrı bantı 25 adet sağlık bandı uygulanan bölgedeki kılcal damarları uyarır, bu sayede vücudu harekete geçirir ve canlılık sağlar. Hücre üretimine yardımcıdır. Damarları uyarıcı ve rahatlatıcı etkisiyle varis gibi kılcal damar kaynaklı rahatsızlıkların tedavisinde de yardımcı olur. İçerdiği özel bileşenler sayesinde vücuttaki stres ve gerginlik düzeyini azaltmaya yardımcı olur. Uyku sorunu olan kullanıcıların rahatlamasında etkili olarak sağlıklı ve derin bir uyku deneyimi sunar.

One More Bandrollü Sağlık Bandının Kullanımı Pratik mi?

One More 2020 bandrollü ağrı bandı 25 adet sağlık bandı kullanımı çok pratiktir. Bantların ağrıyan bölgeye sağlam bir şekilde yapıştırılmasıyla kullanılır. Uygulama yapılacak bölgenin ıslak ve aşırı tüylü olmaması tavsiye edilir. Yapıştırdıktan sonra kısa bir süre yüzeyini ovalayın. Ağrıyan bölgeye doğrudan temas ettiği için One More 2020 bandrollü ağrı bandı 25 adet sağlık bandı bölgede etkisini göstermeye başlar. Günlük kullanım açısından rahatlık sağlar ve uygundur. Tüketicinin kolaylıkla kullanabilmesi için özel olarak tasarlanan One More 2020 bandrollü ağrı bandı 25 adet sağlık bandı yorumları da olumlu yöndedir. Uzak doğu tıbbı ve modern ilaç yöntemlerini birleştiren bitki özlü bir formüle sahip ürüne Trendyol üzerinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz.