OnlineÇiftçi Antep Fıstığı Pirinç Boz Fıstık 200 gram

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

OnlineÇiftçi Antep Fıstığı Pirinç Boz Fıstık 200 gram

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OnlineÇiftçi Satıcı Ünvanı: ONLİNE ÇİFTÇİ GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0643076565200001 Vergi Kimlik Numarası: 6430765652
    Bu ürün OnlineÇiftçi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yoğun Aromalı Pirinç Boz Antep Fıstığı Gaziantep’in meşhur boz Antep fıstıklarını özel makinelerde parçalayarak pirinç boyutunda beğeninize sunan Karlıoğlu Pirinç Boz Antep Fıstığı, tatlı lezzetlerin yapımında ve süslenmesinde kullanılır. Klasik Antep fıstığı ile kıyaslandığında çok daha yoğun bir aromaya ve tada sahip olan Pirinç Boz Antep Fıstığı, tam olgunlaşmamış Antep fıstığından elde edilir. Eşsiz lezzeti ve kısıtlı miktarı nedeniyle son derece değerli olan bu yemiş herhangi bir işlem yapılmadan çiğ olarak ambalajlanır. Geleneksel Baklavalık Fıstık Geleneksel fıstıklı baklava başta olmak üzere pek çok şerbetli ve sütlü tatlının yapımında kullanılan Pirinç Boz Antep fıstığı, baklavalık fıstık olarak da bilinir. Dolayısıyla baklavalık pirinç Antep fıstığı satın almak istiyorsanız Karlıoğlu markasının 100 gram ve 200 gram olarak beğeninize sunduğu Pirinç Boz Antep Fıstığı ürünlerini tercih edebilirsiniz. Kek, kurabiye, pankek, waffle gibi pek çok tarifte kullanabileceğiniz bu pirinç fıstıklarla dondurma süsleyebilir, ev yapımı çikolatalara ekleyebilirsiniz. Sağlıklı Atıştırmalıklar için Pirinç Antep Fıstığı Şerbetli, sütlü tatlılar ve çeşitli hamur işlerinin yapımında kullanılan pirinç Antep fıstığı ürünü tamamen sağlıklı atıştırmalıklar hazırlamak için de uygundur. Katkısız ve kavrulmamış olarak beğeninize sunulan Pirinç Boz Antep Fıstığı ürününü, yulaf ezmesi ile kahvaltıda tüketebilir, ara öğünlerde çaya eşlik edecek sağlıklı atıştırmalıkların yapımında kullanabilirsiniz. Pirinç Boz Antep Fıstığı Nasıl Taze Kalır? Birinci sınıf kalite boz Antep fıstıklarının seçilmesi, taş ve kabuklarından arındırılıp pirinç boyutuna getirilmesi ile elde edilen Karlıoğlu Pirinç Boz Antep Fıstığı, herhangi bir kimyasal koruyucu içermemesine rağmen kendi ambalajında 12 ay tazeliğini korur. Bununla birlikte cam kavanoz içinde buzdolabında saklamanız halinde uzun süre taze kalır. Türk Gıda Kodeksi’ne uygun üretilip ambalajlanan Pirinç Boz Antep Fıstığı ürününün son tüketim tarihi ambalaj üzerinde veya etikette yer alır. Pirinç Antep fıstığı satın aldıktan sonra cam kavanoza aktarmadan önce bu tarihe dikkat etmeniz önerilir. Online Çiftçi güvencesi ile üretilen ve ambalajlanarak beğeninize sunulan Pirinç Boz Antep Fıstığı ürününü, baklavadan keke, kurabiyeden dondurmaya pek çok tatlı lezzetin yapımında kullanabilir veya sağlıklı atıştırmalıkları tatlandırmak için tercih edebilirsiniz.
Geri Bildirim Ver