4
Elektrikli Scooter kategorisinde
en çok değerlendirilen 4. ürün

ONVO Scooter Ov-007

17.449 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
17.500 TL

Ürün Bilgileri

ONVO Scooter Ov-007

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Alphotek Satıcı Ünvanı: ALPHO TEKNOLOJİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0057051507000001 Vergi Kimlik Numarası: 0570515070
    Bu ürün Alphotek tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ANKARA YETKİLİ BAYİİ'DEN... TÜM ÜRÜNLERİMİZ 2022 MODELDİR. TÜM KONTROLLERİ SAĞLANARAK GÖNDERİLMEKTEDİR... ONVO TÜRKİYE 2 YIL GARANTİLİDİR...

Ürün Özellikleri

  • Max. Hız (km/h) 30-35 km/h
  • Taşıma Kapasitesi 80 kg
  • Motor Gücü 350 Watt
  • Lastik Büyüklüğü 8 inch
  • Led Far Var
  • Değiştirilebilir Batarya Yok
  • Şarjlı Kullanım Süresi 1-2 Saat
  • Menzil 25-30 km
  • Cihaz Ağırlığı 25-30 kg
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Siyah
  • Tırmanış Açısı 18 derece
Geri Bildirim Ver

Onvo Ov-007 TYC00196403830 Scooter

Elektrikli scooter, özellikle kısa mesafelerde sıklıkla toplu taşıma araçlarının yerine kullanılır. Şarjlı Onvo OV-007 scooter modelleri sayesinde şehrin trafiğinden kolaylıkla uzaklaşabilirsiniz. Onvo OV-007 scooter; enerjiyi boşa harcamaz. Böylelikle çok daha verimli bir kullanım sunar. Scooter, kullanılmadığı süre boyunca şarjda takılı kalabilir. Ürünün gösterge ekranı sayesinde hız ve şarj miktarı gibi detaylar rahatlıkla kontrol edilebilir. Cihazın yokuş çıkma ve inme kapasitesi, üzerindeki ağırlığa göre değişkenlik gösterir. Ürünün tekerlekleri, sarsılma ve girintili çıkıntılı yollara uygun bir şekilde tasarlanmıştır.

  • Malzeme: Alüminyum alaşım
  • LED Far: Var
  • Renk: Siyah-Yeşil

Onvo OV 007 Scooter Genel Özellikleri Nasıldır?

Onvo OV 007 Scooter Genel Özellikleri Nasıldır?

Değişik yol çeşitlerine göre tasarlanan Onvo OV-007 yeşil siyah scooter ön tekerlekleri, pnömatiktir. Lastik içindeki hava, sürüş zorluğu bulunan yollarda darbeleri emer ve kullanıcı, bu tür durumlardan minimum şekilde etkilenir. Uzun mesafelerde tekerlek ısı artışı azdır. Dolayısıyla lastik daha yavaş aşınır. Ürünün arka tekerleri, dolgudur. Dolgu tekerlekler, yük taşıma kapasitesi açısından avantaj sağlar. Onvo OV-007 elektrikli scooter, açısı 20° olan yokuşları bile rahatlıkla tırmanabilir. Cihazda yer alan LCD ekran sayesinde hız, güç ve 3'lü kullanım modu göstergesi kontrol edilebilir. Üründe ön far, ambiyans ışığı ve korna bulunur. Böylelikle ışıklı ve sesli uyarılar sağlanabilir. Katlanabilir direksiyonu sayesinde cihazı taşımak ve saklamak so derece kolaydır. Üründe iki çeşit fren sistemi bulunur. Elektronik ve arka kampanalı fren sistemi, kullanıcılara sürüş güvenliği sağlar.

Onvo OV 007 Scooter Taşıma Kapasitesi Ne Kadardır?

Onvo OV 007 Scooter Taşıma Kapasitesi Ne Kadardır?

Onvo OV-007 scooter, alüminyum alaşımlı malzemeden üretilmiştir. Bu materyaller, yüksek dayanıklılık özellikleriyle ön plana çıkar. Uygun bileşenler eklenerek hazırlanan alaşımlarda alüminyumun kimyasal maddeler ve ısıya karşı direnci ile diğer bileşenlerin dayanıklılığı, birbirini destekler. Ürünün sahip olduğu tekerlek boyutları, cihazın taşıma kapasitesini güçlendirir. Onvo OV-007 scooter, taşıma kapasitesi 150 kg olan bir üründür. Cihaza potansiyelinin üzerinde yük bindirilirse ürünün performansında azalma görülebilir. Onvo scooter, 350 W motor gücüne sahiptir. Onvo OV 007 scooter, üzerinde son kapasitesine yakın bir ağırlık bulunmadığı sürece ortalama olarak 25 – 30 km boyunca gidebilir. Cihazın ağırlığı ise 30 kg'dir. Bu durum, yük kapasitesini dolaylı olarak etkiler. Ürünü yağmurlu hava koşullarında da kullanmak mümkündür. Tüm bunlara ek olarak cihaz, Scooter IP54 su geçirmezlik sertifikasına sahiptir.

Onvo OV 007 Scooter Şarj Kullanım Süresi Nasıldır?

Onvo OV 007 Scooter Şarj Kullanım Süresi Nasıldır?

ONVO OV 007 Scooter, tam şarj edildikten sonra yaklaşık 4 – 5 saat boyunca kullanılabilir. Bu kullanım süresinin belirlenmesinde ortalama ağırlık ve hız baz alınmıştır. Üründe lityum batarya bulunur. Lityum bataryaların kullanım ömrü, en az 4 yıldır. Bu süre, ortalama olarak 3 ila 9 bin kilometreye denk gelir. Tam şarj – deşarj döngüsü ise 300 – 1000 tekrar arasındadır. Onvo OV-007 lityum bataryalı scooter, düzgün saklama ve bakım koşullarında uzun süre boyunca rahatlıkla kullanılabilir. Cihazın bataryası kompakttır ve görüntü olarak rahatsızlık vermez. Bataryanın şarj voltajı ise 100 ila 240 V arasındadır. Cihazın şarj süresi, farklı hız modlarıyla kullanıldığında değişkenlik gösterir. Dilerseniz Onvo OV-007 scooter yorumlarına göz atabilir, gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Böylelikle avantajlı fiyatlardan yararlanma fırsatı da elde edebilirsiniz.