Opalescence Pf %16 Ev Tipi Diş Beyazlatma 8'li

3.149 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.299 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Opalescence Pf %16 Ev Tipi Diş Beyazlatma 8'li

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dentalpazar Satıcı Ünvanı: DENTALPAZAR DİŞ MALZEMELERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0292123835000001 Vergi Kimlik Numarası: 2921238350
    Bu ürün Dentalpazar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Opalescence jelin yapışkan, viskoz formülü sayesinde diğer beyazlatma jellerinde olduğu gibi plaktan sızma olmaz ve yapışkan jel, kullanımı rahat olan plağı güvenli bir biçimde yerinde tutar. P.N. Ve florür mineyi güçlendirir ve çürükleri önlerken hassasiyeti azaltır. Yüzde yirmi oranındaki su, dehidrasyonu ve eski renge doğru koyulaşmayı önleyerek, opalescence jeli piyasada mevcut olan en güvenilir beyazlatma jellerinden biri yapmaktadır. Bir üniversite çalışması gece beyazlatma sırasında jelin 8–10 saat boyunca aktif kaldığını kanıtlamaktadır, bu da hastanın sonuçları çabucak görmesi ve hasta uyumunun artması demektir. Opalescence, tüm beyazlatma gereksinimlerini karşılayacak şekilde çeşitli konsantrasyon, formülasyon, aroma ve kit konfigürasyonlarını içerir. tek bir kutuda bulunan 8 şıringa ile 9-10 sefer beyazlatma uygulama imkanı (dişin durumuna göre, genelde 4 seferde dişler uygun beyazlığa gelmektedir.
  • Dolayısıyla ürünü iki kişi birden kullanabilmektedir).
  • özel plaklarla beyazlatma
  • yapışkan, viskoz jel yer değiştirmez, plağın güvenli bir biçimde yerinde kalmasını sağlar
  • tedavinin büyük kısmı evde gerçekleşir, hekim koltuğunda geçen zamandan ve masraftan tasarruf sağlar
  • gündüz veya gece kullanım
  • iki konsantrasyon, iki aroma
  • pf formülü mineyi güçlendirir, hassasiyeti azaltır, çürükleri önler 2,3,4,5,6
  • farklı konsantrasyonlarda karbamid peroksit
  • zaman içinde kendini ispatlamış ve ekonomik, dişhekimi koltuğuna oturmayı gerektirmez
  • dehidratasyonu önleyecek ve ton stabilitesini arttıracak şekilde formüle edilmiş
  • daha güçlü mine, azalmış hassasiyet ve çürükten koruma için, patentli pf formülü
  • Kullanımlar Daha ışıltılı, daha beyaz bir gülümseme için. Tüm arkın beyazlatılması. Özellikle anterior restorasyonların, örn. Kompozit, veneer ve/veya kuronların yerleştirilmesinden önce kullanılması tavsiye edilir, böylece diş hekimi hastasının daha açık renkli diş ve restorasyon arzusunu gerçekleştirebilir. Sustained release formülü aktif bileşenin sürekli salınımını garanti eder. Daha sonra düzenli rötuşlar için özelleştirilmiş plaklar kullanılabilir. Opalescence pf 16%:

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Beyazlatma Seti
Geri Bildirim Ver

Opalescence 5760525 Skt 2022-11 PF %16 8'li Ev Tipi Diş Beyazlatma

Opalescence pf %16 8’li ev tipi diş beyazlatma ürünü, evinizde rahatlıkla uygulanabilir özelliklere sahiptir. Talimatları doğru bir şekilde takip ederek harika bir gülümsemeye sahip olabilirsiniz. Ev tipi beyazlatma jeli, profesyonel sonuçlar verir. Donanımlı ve zengin özellikleri sayesinde üründen etkili ve verimli bir sonuç alabilirsiniz. İçeriğinde potasyum nitrat ve florid bulunan jel, hem etkili bir beyazlık sağlar hem de diş minesinin korunmasına yardımcı olur. Jelin ilk kullanımının doktor kontrolünde olması gerekir. Geri kalan prosedürleri şırınga yardımıyla evde kendiniz yapabilirsiniz. Bu sayede sürekli olarak hastaneye gitmenize gerek kalmayacağı için zamandan da tasarruf edebilirsiniz. Opalescence pf %16 8’li ev tipi diş beyazlatma ürününü kullanmaya başlamadan önce mutlaka bir uzman görüşü almanız tavsiye edilir.

  • Şırınga Adedi: 8 tane
  • Renk: Beyaz
  • İçerik: Potasyum Nitrat, Florid

Opalescence Pf %16 Ev Tipi Diş Beyazlatma İçeriği Nasıl?

Opalescence Pf %16 Ev Tipi Diş Beyazlatma İçeriği Nasıl?

Ultradent Opalescence Pf 16 ev tipi diş beyazlatma, içerisinde dişleriniz için oldukça faydalı olan pek çok bileşen bulundurur. Bu içeriklerin başında patentli Pf formülü gelir. Adını potasyum nitrat ve florid maddelerinden alan Pf adlı içerik, tedavi sırasında dişlere son derece önemli faydalar sağlar. Diş minesini güçlendirirken hassasiyet ve çürük oluşumunu da büyük oranda azaltır. Jelin içerisinde yer alan Pf’den ayrı olarak %16 karbamid peroksit konsantrasyon bulunur. Bu özelliği sayesinde kullanıcıların hemen hemen hepsi, oldukça etkili ve profesyonel sonuçlar alır. Diş yapısına göre değişse de yoğun bir bakım gerekiyorsa jel, 1 hafta içerisinde etkisini gösterir. Daha hafif problemler için ise tek şırıngada bile verim alınabilir. Ürün, sahip olduğu aroma sayesinde daha rahat ve konforlu bir kullanımın da önünü açar.

Opalescence Ev Tipi Diş Beyazlatma Nasıl Kullanılmalıdır?

Opalescence Ev Tipi Diş Beyazlatma Nasıl Kullanılmalıdır?

Opalescence pf %16 8’li ev tipi diş beyazlatma jelinin kullanımı son derece kolaydır. İlk uygulamanızı diş hekimi kontrolünde yaptırarak geri kalan şırıngaları talimatlara uygun bir şekilde evde kullanabilirsiniz. ​​Opalescence pf 16 ev tipi diş beyazlatma ürününden faydalanabilmeniz için öncelikle hekiminiz tarafından ağız ölçünüz alınır. Böylece jeli kullanabilmeniz için size özel bir plak oluşturulur. Kişiselleştirilen plak sayesinde jelden üst düzey bir verim alabilirsiniz. Ürünü evde kullanacağınız zaman ilk olarak plağı şırıngaya çektiğiniz jel ile azı dişlerin bulunduğu kısma kadar doldurmanız gerekir. Ardından doldurduğunuz plağı dişlerinize takıp yerine iyice oturtmanız gerekir. Yaklaşık 4-6 saat boyunca bu şekilde beklemelisiniz. Bekleme süreniz bittikten sonra plağı çıkarıp dişlerinizi fırçalamanız yeterlidir.

Opalescence Pf %16 8'li Ev Tipi Diş Beyazlatma Ne İşe Yarar?

Opalescence Pf %16 8'li Ev Tipi Diş Beyazlatma Ne İşe Yarar?

Opalescence pf %16 8’li ev tipi diş beyazlatma ürünü, rahat bir şekilde gülümsemek isteyen kullanıcılar için titizlikle formüle edilmiştir. Ortalama 4-5 kullanımda başarılı bir sonuç veren jel, bembeyaz dişlere sahip olmanın en konforlu yollarından biridir. Diş hastalıklarına yol açan birçok hastalığın oluşma riskini minimuma düşüren ürün, ağız yapınızı güçlendirir. Böylece daha sağlıklı ve ışıltılı dişlere sahip olabilirsiniz. Jel, aynı zamanda ağızda bulunan tüm arkların beyazlatılmasına da katkıda bulunur. Dilerseniz Opalescence PF %16 8’li ev tipi diş beyazlatma seti yorumlarına göz atabilir, gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Böylece avantajlı fiyatlardan yararlanma fırsatını da elde edebilirsiniz.