Opet Adblue 10 Litre Dolum Aparatlı

549,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Opet Adblue 10 Litre Dolum Aparatlı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ARTI FULL MARKET Satıcı Ünvanı: TÜRKAN BİLGİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2472150221600000 Vergi Kimlik Numarası: 1740077560
    Bu ürün ARTI FULL MARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • AdBlue ürünü, dizel motorlu araçların oluşturduğu egzoz salınımı azaltmak için kullanılan % 32,5 üre ve %67,5 saflaştırılmış sudan oluşan su bazlı üre çözeltisidir. Opet AdBlue® ISO 22241 standardına uygun üretilmiş doğayla uyumlu su bazlı üre çözeltisi olup, SCR teknolojisine sahip dizel motorlu araçlardan çevreye salınan zararlı azot oksit (Nox) emisyonlarının Euro IV ve sonrası emisyon standartlarında belirtilen seviyelere indirgenmesini sağlamak üzere kullanılır. Binek, hafif ticari ve ağır ticari dizel araçlarda gelişmiş? Çevre Emisyon Standartları'nı karşılayabilmek için diğer emisyon sistemlerine ek olarak bir de SCR (Seçici Katalitik I?ndirgeme) Sistemi kullanılmaktadır. SCR (Seçici Katalitik İndirgeme) Sistemi Binek, hafif ticari ve ağır ticari dizel araçlarınızda kullanılan bu sisteme egzoz atıkları girmeden önce üzerine özel bir kimyasal karıs?ım olan Opet AdBlue® püskürtülmektedir. Daha sonra sistemin içerisine giren çevreye zararlı egzoz atıkları Opet AdBlue® ile etkiles?ime girerek, çevreye hiçbir zararı olmayan su ve azota çevrilmektedir. Opet AdBlue® artık akaryakıt gibi aracınızın ayrılmaz bir sarf malzemesi haline gelmis?tir. SCR sistemine sahip dizel aracınızdan optimum performansı alabilmek için mutlaka VDA onayına sahip Opet AdBlue®'nun kullanılmasını tavsiye ederiz. Opet AdBlue®'nun, herhangi bir kirletici madde (Örneğin
  • kir, toz, akaryakıt, madeni yağ vs.) ile temas etmemesine dikkat edilmelidir.
  • Aracınızın AdBlue deposuna herhangi bir kirleticinin karışması, SCR Sistemi'ni çalışmaz duruma getirebilir.
  • Aracınızda ayrı bir AdBlue deposu bulunmaktadır. Opet AdBlue® sadece bu depoya doldurulmalıdır.
  • Dikkat: Dizel yakıt deposuna koyulmaz.
  • AdBlue deposunu doldururken eğer yardımcı ekipmanlar (Örneğin
  • huni, bidon, pompa vs.) kullanılıyorsa, bu ekipmanların temizliğine dikkat edilmelidir.
  • Opet AdBlue® sadece orijinal ambalajında, ağzı her zaman kapalı durumda, doğrudan güneş ışığına maruz bırakılmadan saklanmalıdır.
  • Opet AdBlue®' nun donma sıcaklığı -11°C olup, bu sıcaklığın altındaki sıcaklıklara maruz bırakılması halinde donacaktır. Donmuş Opet AdBlue® yeniden sıvı hale geçtikten sonra yeniden güvenle kullanılabilir.
  • Opet AdBlue®'nun raf ömrü, aşağıdaki tabloda görüleceği üzere ortam sıcaklığına göre değiştiğinden, 35°C'nin üzerindeki sıcaklıklarda uzun süre depolanmaması tavsiye edilir.

Ürün Özellikleri

  • Litre 6-12 Litre Arası
Geri Bildirim Ver

Opet Adblue 10 Litre Dolum Aparatlı

Opet AdBlue 10 litre dolum aparatlı, dizel motora sahip olan araçlarda kullanılır. Ürünün içeriğinde %32.5 üre ve %67.5 saflaştırılan sudan oluşan su bazlı üre bulunur. Bu ürün, ISO 22241 standartlarına uygunluk taşımasıyla güven tazeler. Doğaya karşı nazik bir içeriğe sahiptir. Ürünün asıl amacı, SCR teknolojisine sahip olan dizel motorlu araçlar tarafından etrafa salınması mümkün olan zararlı Nox emisyonlarının standartlara uygun şekilde belirli seviyeleri inmesini sağlamasıdır. Ticari ve binek araçlarda, gelişmiş standartları karşılayabilmek adına ek olarak seçici katalitik indirgeme sistemi de kullanılabilir. Seçici katalitik indirgeme sistemine sahip olan araçlarda kullanılan mekanizmaya, ilk olarak AdBlue püskürtülür. Bu sayede sağlıklı ve uzun ömürlü kullanım sağlanır.

  • Doğayla uyumlu çözelti
  • Aparat ile beraber satılır
  • 10 litre hacim seçeneği

Opet 10 Litre Adblue Dolum Aparatlı Özellikleri

Opet 10 Litre Adblue Dolum Aparatlı Özellikleri

Opet AdBlue, dizel araçlarda kullanılan ve emisyon değerlerini düşürmeyi sağlayan bir kimyasaldır. SCR teknolojisine sahip olan araçlarda AdBlue ile etkileşime geçen egzoz atıkları, çevreye zararı olmayan bir atığa dönüştürülür. Su ve azota dönüşen egzoz, doğa ve insanın geleceği için zararlı değildir. Akaryakıt kadar önemli bir bileşen olan AdBlue ürününü düzenli periyotlar ile yenilemeniz tavsiye edilir. Özellikle, SCR sistemine sahip araçlardan alınan verimin üst düzey olması adına, AdBlue bakımlarının sıkı bir şekilde takip edilmesi önerilir. Ürünün; toz, kir ve akaryakıt gibi kirleticilik özelliğine sahip olabilen maddeler ile temasından kaçınılması son derece önemlidir. Araçta bulunan AdBlue deposuna herhangi bir kirletici karışması durumunda, SCR sisteminde bozulma meydana gelebilir. Bu gibi sorunların oluşmasını engellemek adına, titiz bir kullanım alanı oluşturmak son derece önemlidir.

Opet 10 Litre Adblue Dolum Aparatlı Yorumları

Opet 10 Litre Adblue Dolum Aparatlı Yorumları

Opet AdBlue 10 litre dolum aparatlı yorumlarında bileşimin son derece ihtiyaç duyulan bir ürün olduğundan bahsedilir. Aracın motorunu uzun bir süre kullanabilmek ve çevreye verilen zararı minimuma indirmek için düzenli bir şekilde AdBlue alımı yapabilirsiniz. Bu ürünü, araçta bulunan depoya doldurabilirsiniz. Aparatlı bir model olması sayesinde etrafa dökmeden, doğruca depoya doldurma yapabilir ve bu şekilde üründen maksimum şekilde yararlanabilirsiniz. Ürünü koyarken, dizel yakıt deposuna doldurma yapmamanız son derece önemlidir. Araca zarar vermemek adına AdBlue ürününü kendi deposuna doldurmanız tavsiye edilir. Bu ürünü, ağzı kapalı bir şekilde saklayabilirsiniz. Dış hava ile teması kesilen ürün, bozulmadan istediğiniz süre zarfında kullanılabilir. Şişeyi kuru ve serin bir yerde, güneş ışığına maruz kalmayacak şekilde muhafaza edebilirsiniz. Son derece kaliteli olan Opet ürünü, aracınızı korumaya yardımcı olur.

Opet 10 Litre Adblue Dolum Aparatlı Fiyatı

Opet 10 Litre Adblue Dolum Aparatlı Fiyatı

Opet AdBlue 10 litre dolum aparatlı fiyatı, ürünün sahip olduğu içerik kalitesine göre belirlenir. Opet markalı olan AdBlue, kaliteli yapısı ve yüksek performansıyla aracınızı güvenli bir şekilde korur. Bu içeriğin donma sıcaklığı -11 derece olarak belirtilir. Buna bağlı olarak, bu sıcaklığın altında bekletilirse donar. Donmuş halde kullanılamayan AdBlue, uygun sıcaklıkta tekrar sıvı hale geçer. Tekrardan orijinal hali olan sıvıya dönüşen ürünü, sorun yaşamadan kullanabilirsiniz. Ürünün kullanım ömrü, saklama koşullarına göre değişkenlik gösterebilir. -11 derece altında ve 35 derece üstünde muhafaza edilmesi önerilmez. Aracın motoruna iyi bakan bu ürünün müşteri yorumlarını inceleyerek, ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz. Dizel araçlarda güvenli bir şekilde kullanılan ve doğaya son derece faydalı olan AdBlue ürününü Trendyol üzerinden satın alabilir ve aracınızın uygun olan deposuna doldurabilirsiniz.