Opet Süper Antifriz Mavi 3lt

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
350 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Opet Süper Antifriz Mavi 3lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SELÇUK ERBAŞARAN PETROL Satıcı Ünvanı: SELÇUK ERBAŞARAN PETROL ÜRÜNLERİ OTOMOTİV TURİZM NAKLİYAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Trabzon Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0759091210600001 Vergi Kimlik Numarası: 7590912106
    Bu ürün SELÇUK ERBAŞARAN PETROL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Opet Süper Antifriz Mavi 3 Lt 4 Mevsim Üstün Koruma ÜRÜN TANIMI Super Antifreeze, benzinli veya dizel araçların soğutma sistemlerinde dört mevsim kullanılmak üzere geliştirilmiş, özel katıklarla formüle edilmiş üstün nitelikli etilen glikol bazlı konsantre soğutma sıvısıdır. Özel formülasyonu ile soğuk iklimlerde radyatör suyunun donmasını önlediği gibi sıcak iklimlerde radyatör suyunun kaynamasını engeller. KULLANIM YERİ Binek, hafif ticari, ağır ticari araçlar ile tarım ve iş makinelerinin motor soğutma sistemlerinde dört mevsim güvenle kullanılabilir. ÖZELLİKLERİ / FAYDALARI · Tüm soğutma sistemi parçalarıyla ve sızdırmazlık elemanlarıyla uyumludur. · Soğutma sistemini pas ve korozyona karşı korur. Elektroliz oluşumunu engeller. Böylece soğutma sisteminin uzun ömürlü olmasını ve yüksek performansla çalışmasını sağlar. · Su ile karıştırılarak kullanılmalıdır. Karışımdaki antifriz oranı %33’den az, %67’den fazla olmamalıdır. Aşırı sert su, deniz suyu, tuzlu su ve atık su ile kullanılmamalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Litre 3 Litre
Geri Bildirim Ver