Oppo A5 2020 Kılıf Darbelere Dayanıklı Sert Silikon Şeffaf

129,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Oppo A5 2020 Kılıf Darbelere Dayanıklı Sert Silikon Şeffaf

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dantes Online Satıcı Ünvanı: YAVUZ ATASOY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0980025161
    Bu ürün Dantes Online tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dayanıklı malzemesiyle Oppo A5 2020 kılıf silikon kılıf, cihaza ultra bir koruma sağlar. Arka kapağı sıkıca kavrayıp düşme ve darbelere karşı güçlü hale getirir.
  • Şeffaf telefon kılıfı olmasıyla cihazın kendi rengini kapatmaz. Takılması ve çıkarılması açısından da oldukça pratiktir.
  • Özel tasarımıyla Oppo A5 kılıf sert köşelere sahiptir. Bu sayede olası düşmelerde ekstra güvenlik sağlar ve hasarı azaltır.
  • Sert silikondan üretilen Oppo A5 telefon kılıfı hafiftir. Taşınma esnasında rahatsız etmez.
  • Oppo A5 2020 şeffaf kılıf, telefonu sıkı bir şekilde kavrar. Cihazın, kılıfın içinden kaymasına ve düşmesine izin vermez.
  • Darbe önleyici kılıf ön kısmında herhangi bir çıkıntı yoktur. Bu sayede dokunmatik özelliğine kolayca erişebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Cep Telefonu Modeli Oppo A5 2020
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Materyal Silikon
  • Model Arka Kapak
  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver

Oppo 52109 A5 2020 Darbelere Dayanıklı Sert Silikon Şeffaf Kılıf

Oppo A5 2020 darbelere dayanıklı sert silikon şeffaf kılıf, telefonunuzun hasar almasını engelleyen bir üründür. Arka kapağını sıkıca saran yapısı sayesinde düştüğünde alabileceği darbeleri minimuma indirmeyi hedefleyen bu kılıf, kalıbıyla cihazla tam bir uyum sergiler. Telefonlar, köşe kısımlarından darbe aldıklarında büyük masraflara sebep olabilir. Bunu engellemek amacıyla üretilen Oppo A5 2020 silikon kılıf, köşe destekleri sayesinde ekstra güvenlik önlemi sağlar. Hafif tasarımı sayesinde taşırken herhangi bir rahatsızlık hissinin oluşmasına müsaade etmez. Kapak kısmının çizilmesini engelleyecek kalitedeki bu ürün, telefonunuzun uzun ömürlü olmasına destek olur. Ön yüzünü kapatacak herhangi bir çıkıntısının olmaması sayesinde kolaylıkla dokunmatiğe erişim sağlanabilen bu kapak, şık görüntüsüyle pek çok kişinin tercih ettiği ürünlerden birisidir.

  • Darbelere dayanıklıdır.
  • Sert silikondan üretilmiştir.
  • Köşelerinde ekstra koruma bulunur.

Oppo A5 2020 Darbelere Dayanıklı Şeffaf Kılıfın Özellikleri

Oppo A5 2020 Darbelere Dayanıklı Şeffaf Kılıfın Özellikleri Nelerdir?

Oppo A5 2020 sert silikon kılıf, şeffaf renkte üretilmiştir. Bu sayede telefonun kendi rengini seven kişiler, bunun örtülmesine izin vermeden koruma şansına sahip olur. Cihazı sıkı bir şekilde tutan bu ürün, içinden telefonun düşmesine izin vermez. Oppo A5 2020 modeline uygun şekilde üretildiği için kılıf, tam uyum sergiler. Bu noktada ürün, cihaz üzerinde takılıyken tüm tuşlara kolay bir şekilde erişim sağlanabilir. Aynı şekilde arka kamerasını ya da şarj giriş soketini de kapatmadığı için telefonun darbelere karşı korunmasını sağlarken herhangi bir şekilde kullanımında zorluk yaşanmasına izin vermez. Oppo A5 2020 şeffaf kılıf, telefonun tutuşunu kolaylaştırır ve elden düşmelere karşı da bir güvenlik önlemi niteliğindedir. Ayrıca silikondan üretilmesi sayesinde telefonun yüksek sıcaklıklara erişeceği endişesi ortadan kaldırılmış olur.

Oppo A5 2020 Darbelere Dayanıklı Şeffaf Kılıf Nasıl Kullanılır?

Oppo A5 2020 darbelere dayanıklı şeffaf kılıf, son derece kolay bir kullanıma sahiptir. Bahsedilen modeldeki telefona tam uyum sergileyen özelliğiyle yalnızca arka kısma yerleştirilerek kullanılan bu ürün, aynı zamanda ihtiyaç olmadığı hâllerde rahatlıkla yerinden çıkartılabilir. Ürün, telefonun düşmesi ya da eldeyken bir şekilde darbe alması ihtimallerine karşı geliştirilen bir koruma önlemi olduğu için son derece kullanışlıdır. Tutuş kolaylığı sağlaması sayesinde telefonun kullanımını da rahatlaştıran bu ürün, ısı ve toza karşı dirençli olmasına da destek olduğu için oldukça faydalıdır. Oppo A5 2020 darbelere dayanıklı sert silikon şeffaf kılıf, sıcak ve soğuk havalarda donanımın korunmasını sağlaması sayesinde telefondan optimum düzeyde yararlanma şansı sunar. Bu sayede pek çok kullanıcı tarafından oldukça önerilen bir üründür.

Oppo A5 2020 Darbelere Dayanıklı Şeffaf Kılıf Kaliteli midir?

Oppo A5 2020 darbelere dayanıklı sert silikon şeffaf kılıf, sağladığı faydaların yanı sıra üretimi sırasında kullanılan materyalleriyle de son derece kaliteli bir üründür. Üstün kavrama imkânı sağlayan sert silikonuyla uzun ömürlü bir ürün olan kılıf, telefonu avcunuzun iç kısında sabitleme şansı sunar. Bu noktada kullanım kolaylığı sağlayan ürün, telefonun uzun ömürlü olmasına katkıda bulunacak kadar kalitelidir. Darbeleri emen özelliğiyle telefonun kasasına zarar gelmesini engelleyen kılıf, köşe kısımlarının güçlendirilmesiyle çok daha etkili bir hâle getirilmiştir. Çantada ya da cepte taşındığında bir başka nesne sebebiyle çizilmesini önleyen kaliteli malzemesi sayesinde telefonların sağlam şekilde kalması amaçlanır. Şık görüntüsü bulunan ve telefonlarınızın uzun ömürlü olmasını sağlayan bu ürünü siz de satın almak isterseniz Trendyol üzerinden sipariş kaydınızı oluşturabilirsiniz. Dilerseniz Oppo A5 2020 darbelere dayanıklı sert silikon şeffaf kılıf yorumlarını daha önce bu ürünü kullanan kişilerden okuyarak detalı bilgi sahibi olabilirsiniz.