Oppo Reno 5 Lite Kılıf Telefon Kılıfı Kamera Korumalı Silikon Sürgülü

69,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Oppo Reno 5 Lite Kılıf Telefon Kılıfı Kamera Korumalı Silikon Sürgülü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Telehome Satıcı Ünvanı: EMRE İNCU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4780790464
    Bu ürün Telehome tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Zore Lensi Kapak Kaydırarak açılıp kapanabilen kamera lens koruyucu dizaynı sayesinde cihazınızın kamerasını tamamen korur Pastel renklerden oluşturulmuş telefonunuzun tasarımına uygun zengin renk yelpazesi Kenar kısımları ve butonlar renkli olarak tasarlanmış, yumuşak silikon malzemeden üretilmiştir Hassas çalışan buton dizaynı Telefonun tüm gövdesini kaplar ve günlük çiziklerden cihazınızı korur Yükseltilmiş kenarlar ile cihazınızın ekranını korur Mat yüzeyli arka yapısı mükemmel dokunma hissi sağlar Parmak izi yapmayan ve dirençli kaymayan bir tasarım Arka yüzeyi lekelere karşı kolayca silinebilen yapıya sahiptir

Ürün Özellikleri

  • Materyal Silikon
  • Model Arka Kapak
  • Renk Mor
  • Uyumlu Marka Oppo Uyumlu
Geri Bildirim Ver

Oppo Reno 5 Lite Uyumlu Kılıf Slayt Sürgülü Kamera Lens Korumalı Buzlu Renkli Silikon

Hayatın vazgeçilmezi olan cep telefonlarını dışarıdan gelebilecek hasarlardan korumak gerekir. Geliştirilmiş teknolojisiyle akıllı telefonlar gerek iş gerekse günlük yaşantının önemli aygıtlarıdır. Bu cihazlar için uzun süreli iyi bir koruma sağlanmalıdır. Oppo Reno 5 Lite uyumlu kılıf slayt sürgülü kamera lens korumalı buzlu renkli silikon yükseltilmiş kenar yapısı ile cihazınızın ekranını etkili şekilde korur. Mat arka yüzeyi şık ve sade bir görünüm elde etmenizi sağlar. Oppo Reno 5 Lite kılıf lensi kaydırılarak açılıp kapanabilen kamera lens koruyucu tasarımı sayesinde telefonunuzun kamerasına mükemmel koruma sağlar. Oppo Reno 5 Lite uyumlu lila kılıf slayt sürgülü kamera lens korumalı bu model sayesinde telefonunuzu koruyabilir, ürünün şık tasarımı ile tarzınızı yansıtabilirsiniz. Kılıfın özellikleri ise şu şekilde sıralanabilir:

  • Zengin renk yelpazesi
  • Üstün koruma
  • Şık tasarım

Göz Alıcı Oppo Reno 5 Lite Kamera Korumalı Kılıf Özellikleri

Göz Alıcı Oppo Reno 5 Lite Kamera Korumalı Kılıf Özellikleri

Oppo Reno 5 Lite telefon kılıfı pastel renkler kullanılarak tasarlanır. Bu sayede cihazınızın tasarımına uygun zengin renk yelpazesi ile size kendi tarzınızı yansıtma imkanı sunar. Zevkinize uygun olan bu rengi seçerek telefonunuzu korurken aynı zamanda telefonunuzu sizi yansıtan bir cihaz haline getirebilirsiniz. Oppo 5 Lite kılıf kenar kısımları ve butonları da renkli olarak tasarlanır. Ürün yumuşak silikon malzemeden üretilir. Bu sayede düşme durumlarında üstün koruma sağlar. Yumuşak olması sebebiyle kolay kullanılır. Buton dizaynı hassas çalışabilecek şekilde tasarlanır, kılıf takılıyken telefonunuzun tuşlarını kolaylıkla kullanabilirsiniz. Oppo Reno 5 Lite lila sürgülü kamera lens korumalı kılıf telefonun tüm gövdesini kaplayan yapıdadır. Kullanım esnasında oluşabilecek çizik ve hasarlara karşı cihazı korur. Yükseltilmiş şekilde dizayn edilen kenar yapısı ile telefon ekranını tüm darbelerden koruyabilirsiniz.

Şık Tasarımlı Oppo Reno 5 Lite Buzlu Renkli Silikon Kılıf

Şık Tasarımlı Oppo Reno 5 Lite Buzlu Renkli Silikon Kılıf

Oppo Reno 5 Lite uyumlu lila kılıf slayt sürgülü kamera lens korumalı buzlu renkli silikon arka yüzeyi lekelere karşı kolayca silinebilen ve parmak izi yapmayan bir yapıdadır. Kaymayan bir yapıda tasarlanan ve üretilen bu kılıf, cihazın elinizden düşmesini engeller. Telefonlarda bulunan kamera lensleri iyi korunmalıdır. Aksi halde lenslerin camı çizildiğinde fotoğraflarınızın kalitesi bozulur. Kamera lensleri hassas yapıda oldukları için çizilmeye karşı korunması gerekir. Bunun için de kılıf kullanışlı bir modeldir. Ayrıca kaydırak açılıp kapanabilen kamera lens koruyuculu tasarımı sayesinde cihazınızın kamerasını çizilmelere karşı etkili bir şekilde koruyarak lenslerin zarar görmesini engeller. Oppo Reno 5 Lite uyumlu slayt sürgülü kamera lens korumalı buzlu renkli silikon lila kılıf göze hitap eden pastel renk tonuna sahiptir. Bu sayede telefonunuza şık bir görünüm kazandırabilirsiniz.

Bütçelere Uygun Oppo Reno 5 Lite Kılıf Lensi Fiyatları

Bütçelere Uygun Oppo Reno 5 Lite Kılıf Lensi Fiyatları

Telefon kılıfının yumuşak silikon malzemeden olması, cihazı düşme durumlarında darbelerden koruyabilir. Kılıf, parmak izi yapmayan özel bir malzemeden üretilir. Ayrıca kolay silinebilen yapısı sayesinde kılıf üzerinde oluşabilecek lekeleri zahmetsizce temizleyebilirsiniz. Modelin arka yüzeyi mattır ve kaymaya karşı dirençli yapıdadır. Arka kapak cihazın arkasını korurken yükseltilmiş kenarlar ise telefonun ekranını dışarıdan gelebilecek hasarlardan korur. Hoş rengiyle şık ve sade bir görünüm sunan ürün, cihazını üstün koruma rahatlığıyla kullanma imkanı verir. Oppo Reno 5 Lite uyumlu slayt sürgülü kamera lens korumalı buzlu renkli silikon lila kılıf fiyat ürünün tüm bu üstün özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Siz de Oppo Reno 5 Lite uyumlu slayt sürgülü kamera lens korumalı buzlu renkli silikon lila kılıf yorum ve özelliklerine Trendyol'dan erişebilirsiniz.