optimal&prime Maxi Xxl Büyük Boy Kedi Tuvaleti Üstten Açılır Simit Yataklı Kauçuk Paspaslı Tam Set

1.123,79 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

optimal&prime Maxi Xxl Büyük Boy Kedi Tuvaleti Üstten Açılır Simit Yataklı Kauçuk Paspaslı Tam Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OPTİMAL&PRİME Satıcı Ünvanı: MİNE YUVACI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6899504384600001 Vergi Kimlik Numarası: 5670202243
    Bu ürün OPTİMAL&PRİME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kapalı lüxkedi tuvalet kabı· ürün ölçüleri: En: 50 cm boy: 40 cm yükseklik: 40 cm · ürünaçıklaması kapalı tuvalet kabı yıkanabilir ve koku yapmaz plastik özelliğinesahiptir. · Üsten açılma özelliği sayesinde kolay açılıp kapanması ile ürüntemizliği kolay yapılır. · Ürünün yanında kürek de hediye ediyoruz , arkakısmında kürek takma yeri var , kürek kırılmaz polikarbon malzemedenüretilmektedir. · Ön kapak kısmı ve üst kulp kısmı da yine kırılmaz poli karbonmalzemeden üretiliyor. ·Ürünün üst kısmında kullandığımız filtre özel olaraktemin ediyoruz , filtrenin özelliği içerisinde karbon bulunması ve bu sayedekokuyu emmesi dışarıya kokuvermemesidir · ürünümüz orta boy tuvaletlerin enbüyüğü olup kediniz için güvenle kullanabileceğiniz bir üründür. · %100 müşterimemnuniyeti garantilidir. Iyi günlerde kullanmanızı dileriz. Kalite kolay tüy tutmaz ve kolayyırtılmaz Ürünümüzün iç dolgu malzemesi elyaftır yıkama garantisi veriyoruz.Ürün ölçüleri: En: 50 cm boy:60 cm yükseklik: 15 cm Ürün nitelikleri:Köpekleriniz ve kedileriniz için özel olarak üretilmiştir,.Köpek vekedilerinizin kendilerine ait mekanlarının olabilmesine olanak sağlar. Kumaşın kendine özgüdokusundan dolayı yumuşacıktır ve konfora sahiptir, rahat kullanım sağlar. Bu ürün çamaşır makinesinde30 derecede yıkanabilir yada kuru temizleme yapılabilir. Ürünün iç yapısında kalitelidolgu malzemesi kullanıldığı için deforme olmayacak ve görünümünükaybetmeyecektir. Şık ve yenilikci tasarımanlayışına sahip etkili bir üründür. Elekli Paspas kauçuktanüretilmiş olup yumuşak dokuya sahiptir ve kedinizin p0atilerini incitmez ayrıcayıkanabilme özelliğine sahiptir. Elekli Paspas, evde kedibesleyen pet sahiplerinin en çok şikayet ettiği kedi kumunun ev içerisindedağılması konusuna kesin çözüm. Elekli Kedi Tuvalet ÖnüPaspası, Açık veya kapalı kedi tuvaleti önünde kullanılarak kedi patisine yapışankumların paspas içerisine dökülmesi sağlanır. Paspas yüzeyine dökülen kedi kumuelekler sayesinde paspasın alt katmanına düşer. Kediler ve köpekler için ikili mama seti sağlamplastik malzemeden üretilmiştir. Yerinden çıkan hazneleri sayesinde temizlemesive kullanımı çok pratiktir. Geniş alanı sayesinde ikili mama seti dökülen mamave suların etrafa dağılmasını önler ayrıca renki kapaklar çıkarılıp kolaycatemizlenebilir.NOT: GRİ RENK KUMAŞ GRİNİN FARKLI TONLARINDA VEYA DÜZ SİYAH PELUŞ KULLANILMAKTADIR

Ürün Özellikleri

  • Tip Paspas
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver