Oral-B Braun Pro-expert Db4010 Pilli Diş Fırçası

1.499,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Oral-B Braun Pro-expert Db4010 Pilli Diş Fırçası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TAŞARAVM Satıcı Ünvanı: TAŞAR ALIŞ VERİŞ MERKEZİ TEKSTİL GIDA KUYUMCULUK İNŞAAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0826051295700016 Vergi Kimlik Numarası: 8260512957
    Bu ürün TAŞARAVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Braun db4010 oral-B advance power electric micropulse toothbrush

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Amacı Komple Ağız Temizliği
  • Tip Elektrikli
Geri Bildirim Ver

Oral-B Braun PROEXPERT-DB4010 Pilli Diş Fırçası

Oral-B Braun Pro-Expert Db4010 pilli diş fırçası üstün özelliklerle donatılmış mükemmel bir üründür. Diş temizliği hassasiyet gerektiren bir aktivitedir. Oral-B Braun Pro-Expert diş fırçası diş temizliğini sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmenizi sağlar. Modern teknolojinin sunduğu olanaklar çerçevesinde üretilmiş özel bir diş fırçasıdır. Bu ürün yetişkinler için uygundur. Oral-B Braun Pro-Expert Db4010 pilli fırça elektrikli diş temizliği ürünleri kategorisinde yer alır. Pratik bir kullanım deneyimi sunar. Kullanışlı olmasının yanı sıra değiştirilebilir başlık özelliğiyle sürdürülebilir bir ürün olduğunu söylemek mümkündür. Oral-B Braun Pro-Expert Db4010 pilli diş fırçası ağız sağlığınızı korumak için ihtiyaç duyduğunuz özelliklere sahiptir. Bu ürün ağız sağlığını korumak için kaliteden ödün vermeyen bireylerin tercihidir.

  • Son teknoloji özelliklere sahip pilli bir üründür.
  • Komple ağız temizliğinde kullanılır.
  • Değiştirilebilir başlık özelliğine sahiptir.

Oral-B Braun Pro-Expert Pilli Diş Fırçası Tasarım Özellikleri Nelerdir?

Oral-B Braun Pro-Expert Pilli Diş Fırçası Tasarım Özellikleri Nelerdir?

Oral-B Braun Pro-Expert Db4010 pilli diş fırçası modern tasarım özelliklerine sahip bir üründür. Mavi ve beyaz renk kombinasyonuna sahip olan Oral-B Braun Pro-Expert diş fırçası tek renk seçeneğiyle satışa sunulur. Pille çalışan bir üründür. Diş fırçasının pili ve başlığı değiştirildiğinde ürün kullanılmaya devam edilir. Bu yönüyle uzun süre kullanılması mümkündür. LR6 Alkalin Kalem pil ürün paketine dâhildir. Oral-B Braun Pro-Expert Db4010 pilli diş fırçası orta sertliktedir. Bu özelliğiyle diş temizliğinin maksimum seviyede sonuç vermesini sağlar. Özel tasarımıyla beğeni kazanan diş fırçası Oral-B markalı tüm başlıklarla uyumludur. Ürün tek başlıkla gönderilir. Diş fırçasının başlığı titreşimli olduğundan oynatılması mümkündür. Ancak bu diş fırçasının başlığını 360 derece döndürmek mümkün değildir. Oral-B Braun Pro-Expert Db4010 pilli fırçanın ergonomik tasarımı elde tutulmasını kolaylaştırır.

Oral-B Braun Pro-Expert Db4010 Pilli Diş Fırçası Kaliteli midir?

Oral-B Braun Pro-Expert Db4010 Pilli Diş Fırçası Kaliteli Midir?

Oral-B Braun Pro-Expert Db4010 pilli diş fırçası dayanıklı ve sağlam bir üründür. Değiştirilebilir başlık özelliği uzun süre kullanılmasına olanak tanır. Diş fırçasının temizliği kolaydır. Sapı esnek ve kaymaz yapıda olan diş fırçası son derece kullanışlıdır. Oral-B Braun Pro-Expert diş fırçasını özenle kullanmanız uzun süre sağlam kalmasına yardımcı olur. Diş fırçanızı kullandıktan sonra hava alan bir yere bırakarak kurumasını sağlamanız önerilir. Oral-B Braun Pro-Expert Db4010 pilli diş fırçası, fiyatı sayesinde de sıklıkla tercih edilen bir ürün olmayı başarır. Söz konusu diş fırçasının fiyatı, kalitesiyle orantılı olarak son derece ekonomiktir. Bütçenizi zorlamadan satın alabileceğiniz Oral-B Braun Pro-Expert diş fırçası herkes için erişilebilir bir fiyata sahiptir.

Pro-Expert Pilli Diş Fırçası Ağız Sağlığı için Ne Kadar Etkilidir?

Pro-Expert Pilli Diş Fırçası Ağız Sağlığı için Ne Kadar Etkilidir?

Oral-B Braun Pro-Expert Db4010 pilli diş fırçası ağız ve diş sağlığınızı korumanıza yardımcı olur. Fırçanın baş kısmı oval olarak imal edilir. Bu sayede ürün, dişlerinize zarar vermez. Fırça kılları orta sertliktedir. Dolayısıyla fırça diş etine zarar vermeden temizleme olanağı sunar. Oral-B Braun Pro-Expert diş fırçasının başlığının doğru zamanda değiştirilmesi sağlığınız açısından önemlidir. Fırçanın kılları çok yıprandığında veya farklı yönlere doğru eğildiğinde başlığın değiştirilmesi gerektiğini anlamak mümkündür. Fırçanın boyutu yetişkinler için idealdir. Ancak 14 yaşından büyük çocukların bu diş fırçasını kullanmasında bir sakınca yoktur. Oral-B Braun Pro-Expert Db4010 pilli diş fırçası yorum sayfasından bu ürünü deneyimleyen kullanıcıların memnuniyetini görebilirsiniz. Oral-B Braun Pro-Expert diş fırçasını keyifli bir alışveriş deneyimi sunan Trendyol’dan uygun fiyata satın alabilirsiniz.