7
Şarjlı Diş Fırçası kategorisinde
en çok favorilenen 7. ürün

Oral-B Vitality 100 Sensi Ultra Thin Şarj Edilebilir Diş Fırçası

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.054,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
959,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
974,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
979,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Oral-B Vitality 100 Sensi Ultra Thin Şarj Edilebilir Diş Fırçası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bittigibi Satıcı Ünvanı: MEHMET KARAMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5170510723
    Bu ürün Bittigibi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Oral-B vitality şarj edilebilir diş fırçası, sıradan manuel diş fırçasına kıyasla klinik olarak kanıtlanmış üstün temizlik sunar. Gövdede yer alan bir zamanlayıcı, sizi diş hekimlerinin tavsiye ettiği biçimde 2 dakika boyunca diş fırçalamanız için uyarır. Hepsinden iyisi tüm bunlar size oral-B tarafından sunulur. Dünya çapında diş hekimlerinin tercih ettiği 1 numaralı marka.
  • günlük temizliğe ulaşmak için gerekli bir diş fırçası.
  • sıradan manuel diş fırçasına göre daha fazla plak giderir.
  • fırçalanan alanın değiştirilmesi için uyarmak adına her 30 saniyede bir titreşir.
  • içindekiler: 1 adet fırça gövdesi, 1 adet diş fırçası başlığı.

Ürün Özellikleri

  • Tip Elektrikli
  • Fırça Kılı Sertliği Orta
  • Kullanım Amacı Komple Ağız Temizliği
Geri Bildirim Ver

Oral-B Vitality 100 Sensi Ultra Thin ile Doğru Bakım

Oral-B Vitality 100 Sensi Ultra Thin hijyen konusunda önemli bir madde olan ağız sağlığını günümüz teknolojileri ile bir üst basamağa taşıyor. İnce yapısı kolay şarj edilebiliyor olması günümüz pratikliğinde herkesin erişmek isteyeceği bir alet olabilir. Çağdaşlarına göre manuel diş fırçaları ve Oral-B Vitality 100 Sensi Ultra Thin şarj edilebilir diş fırçası gözle görülebilecek değişimlere neden olabilir. Günümüzde hijyenin ne kadar önemli bir yer kapladığını tekrar tekrar hatırlatıyoruz kendimize. Kişisel bakımına özen gösteren kişilerin daha çok dinlendiği birçok anket sonucundan da anlaşılmakla birlikte hayati ihtiyaçlarımızın devam edebilmesi için de hijyen yaşamımızda büyük bir rol oynuyor. Temiz ve düzgün dişlere sahip olmak artık sadece bir ‘Sipariş Ver’ butonu kadar uzaktadır belki ve diş fırçasının geldiği son teknolojiden Oral-B Vitality 100 Sensi Ultra Thin ile mümkün olabilir.

  • Kolay Kullanım
  • Beyaz Dişler
  • Tam Hijyen

Oral-B Vitality 100 Sensi Ultra Thin

Oral-B Vitality 100 Sensi Ultra Thin

Oral-B Vitality 100 Sensi Ultra Thin şarj edilebilir diş fırçası manuel fırçalara göre daha fazla plak gidermeyi amaçlamıştır. İki farklı başlık hareketi ile -sallanma ve dönme- derinlemesine bir temizlik yapabilir. İki boyutlu temizlik hareketleriyle plakları kırarak sizin yerinize plaklarla baş edebilir. Oral-b Vitality 100 Sensi Ultra Thin şarj edilebilir diş fırçası kullanımı kolaylığıyla günlük hayatta sizlere destek olmak için tasarlanmıştır. Akşam yatmadan önce sabah ise kalktıktan sonra, düzenli kullanımda plakaları azaltmaya yardımcı olabilir. İnce yapısı ve hafifliği sebebiyle Oral-B Vitality 100 Sensi Ultra Thin şarj edilebilir diş fırçası yorumlarına ulaşabilirsiniz. Yorumlara göz atıp kararı kendiniz verin. Ürünü edinmek isterseniz sipariş verip kendiniz için en doğru yorumu sizler yapın. Diş fırçası yapısı derinlemesine temizlik sağlayabilir ve bir diş fırçasından ihtiyacınız olan ve istediğiniz her şeyi size verebilir.

Oral-B Vitality 100 Sensi Ultra Thin Özellikleri

Oral-B Vitality 100 Sensi Ultra Thin Özellikleri

Dişlerinizi fırçalarken sizlere en iyi performansı sunmak için ortasında bulunan zamanlayıcı sayesinde, diş hekimlerinin de tavsiye ettiği gibi, her iki dakikada uyarır. Aldığınız verimin en yüksek seviyeler ulaştırılması için özel olarak tasarlanmış ve geliştirilmiştir. Günlük temizliğimizin bir parçası haline gelen ağız bakımı günümüzde çok daha detaylı ve özenilmiş içeriklere sahiptir. Ağız ve dişlerimiz için en iyi korumayı sağlayan fırçaları tercih etmeliyiz. Diş dostu fırçalar dişlerimizin yani bizim de ömrümüzü uzatmaktadırlar. Manuel diş fırçalarının ulaşamadığı yerlerde Oral-B Vitality 100 Sensi Ultra Thin şarj edilebilir diş kullananlar rahatlıkla temizlik aynı zamanda hijyen sağlayabilir. Ağzınızda bulunan yemek artıkları, plaklar, kötü kokular Oral-B Vitality 100 Sensi Ultra Thin ile artık sizin sorununuz olmayabilir. Daha temiz ve daha sağlıklı dişler ile diş eti korumasını amaç edinir. Yuvarlak başlığıyla Manuel diş fırçalarına göre daha iyi bir sonuç ortaya çıkarabilir.

Oral-B Vitality 100 Sensi Ultra Thin Fiyatları

Oral-B Vitality 100 Sensi Ultra Thin Fiyatları

4210201266778 no’lu bu ürün ile beraber kullanacağınız diş macunları ile temizlik başka bir boyuta ulaşacak. Hafif yapısı kullanım alanında rahatlık ve etkinlik sağlayabilir. Oral-B Vitality 100 Sensi Ultra Thin şarj edilebilir diş fırçası kullananlar için dahili zamanlama ile diş fırçasına her iki dakikada gelen uyarıcılar ile diş hekimlerinin de tavsiye ettiği süre uzunluğunda dişlerinizi temizleyebilirsiniz. Diş etlerinde gelişen birçok problem maalesef yanlış fırçalama teknikleri ve diş etlerine uygun olmayan diş fırçaları olabiliyor. Bu sorunu çözmek hatta ilerisine geçmek için Oral-B Vitality 100 Sensi Ultra Thin şarj edilebilir diş fırçası kullananlar için iyi bir değişim olabilir. Hafif ve ince yapısı sizleri gücü konusunda yanıltmasın uzun süre giden pil ömrü ile sizleri tatilde de yalnız bırakmaz. Özellikle minimum eşya ile seyahate çıkan insanlardansınız tam Oral-B Vitality 100 Sensi Ultra Thin size göredir. Oral-b Vitality 100 Sensi Ultra Thin şarj edilebilir diş fırçası fiyatı ile de sizleri memnun eder. Dilerseniz Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.