Oral-B Diş Fırçası 3 Efect Delicate Whıte Medıum 40 2+1

160 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
196,95 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Oral-B Diş Fırçası 3 Efect Delicate Whıte Medıum 40 2+1

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sazak Hırdavat Satıcı Ünvanı: FATİH SAZAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tokat Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7570373098
    Bu ürün Sazak Hırdavat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Diş fırçası delicate white 2+1

Ürün Özellikleri

  • Fırça Kılı Sertliği Orta
  • Tip Manuel
Geri Bildirim Ver

3 Efect Delicate White Medium ile Dişlerine İyi Bak

Hemen herkesin özellikle ağız sağlığı için özenle seçmesi gereken ürünlerin başında elbette diş fırçalarıdır. Diş fırçaları çok dikkat edilmese dahi oldukça özenle seçilmelidir. Bunun nedeni her ağız ve diş yapısının, birbirinden farklı ve özel olmasıdır. Pek çok farklı yumuşaklık ve sertlik seçeneği olan oldukça farklı marka bulunurken oral-b ise oldukça farklı çeşitte diş fırçaları da tasarlanmaktadır. Bir Sürü çeşidi olmakla beraber, aynı zaman da şarjlı ve manuel diş fırçaları da bulunmaktadır. Tüm bu farklılıklara sahip olması da aslında hemen her kişinin farklı bir ihtiyacı olmasıdır. Diş macunları kadar diş fırçaları da oldukça önemlidir. Hemen herkesin birbirinden farklı ihtiyacına uygun diş fırçaları bulunmaktadır. Bu diş fırçalarından biri de 3 effect delicate White medium 2+1 dir. Özellikle daha çok diş fırçalarında çoklu alımı tercih edenler için ideal olan bir üründür. .

  • Çok İşlevli
  • Diş Sağlığı
  • Şık Görünüş

Oral-b Diş Fırçası

Oral b diş fırçaları hem oldukça bilinen hem de oldukça fazla tercih edilen markalardan sadece biridir. Çok fazla tercih edilmesinin en büyük nedenlerinden biri de çok fazla çeşit imkanı sunmasıdır. Özellikle ortodontik tedavi gören hastalar için özel olarak hazırladıkları seri ile hem oldukça ilgi çekerken hem de oldukça fazla kullanıcının oldukça iyi yorumlarını ve değerlendirmelerini almaktadır. Herhangi bir tedavi görmeksizin sadece dişlerinin daha beyaz olmasını isteyen kullanıcılar için de sadece diş macunu yetmez diyerek beyazlatıcı etkili diş fırçaları ile hem oldukça başarılı bir fırçalama deneyimi sunarken hem de oldukça rahat bir beyazlatma süreci sunar. Aynı zaman da pek çok kullanıcının en büyük beğenisini kazanan diş fırçası çeşidi ise diş etine masaj yapan diş fırçasıdır. Oral b nin özel olarak tasarlanmış olarak satışa sunulan bu ürünü özellikle diş eti sıkıntısı yaşayanların en büyük yardımcılarından oluyor.

Oral-b diş fırçası 3 effect delicate white medium 2+1

Özellikle pek çok evin olmazsa olmazı misafir havluları ve misafirler için özel olarak alınmış diş fırçalarıdır. Bu diş fırçaları hem oldukça kaliteli hem de oldukça fazla sayıda olmalıdır. Bunun nedeni ise gelecek misafir sayısını bilmemektir. Bu nedenle pek çok marka 2+1 ürünler tasarlanmaktadır. 2+1 ürünler içerisinde adet diş fırçası bulundurur. Pratik kalıpları sayesinde hemen her diş fırçasını bir anda çıkarmanıza da gerek kalmaz. Oral-b diş fırçası 3 effect delicate white medium 2+1 seti ise içerisinde 3 adet diş fırçası barındırır. Bu üç diş fırçası da orta sertlikte olması ile hemen her kullanıcıya uyum sağlayacaktır. Aynı zaman da özellikle diş minesine zarar vermemesi de oldukça önemlidir. .

Oral-b diş fırçası 3 effect delicate white medium 2+1 Yorumları

Oral-b diş fırçası 3 effect delicate white medium 2+1 kullanan kullanıcılar özellikle yorumlarında olumlu yorumlar kullanmıştır. Özellikle 3 lü yapısı olması sayesinde hem ev ve aileler için uygunken hem de misafirli evler içinde oldukça iyi birer parçadır. Aynı zaman da orta sertlikte olması ile de oldukça fazla kullanıcının beğenisini kazanan Oral-b diş fırçası 3 effect delicate hem oldukça kullanışlı olması hem de içeriğinde bulunan maddeler sayesinde diş minesine zarar vermemesi, diş eti ve diş plağı temizliği yapması ile günlük olarak bakıma ihtiyaç duyan dişlerin günlük bakımlarını karşılamalarına oldukça yeterli düzeyde yardımcı olur. Bununla birlikte elde rahat tutulması için özel olarak tasarlanmış yapısı ile de hemen her kullanıcının rahatlığını ön planda tutmaktadır.