8
Diş Fırçası Yedek Başlığı kategorisinde
en çok satılan 8. ürün

Oral-B Cross Action Şarjlı Diş Fırçası Yedek Başlığı 4'lü

435 TL
(108,75 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
432,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Oral-B Cross Action Şarjlı Diş Fırçası Yedek Başlığı 4'lü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bittigibi Satıcı Ünvanı: MEHMET KARAMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5170510723
    Bu ürün Bittigibi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • #özelürün Oral-B'nin premium yedek diş fırçası başlıkları arasında olan CrossAction, 16 derecelik mükemmel açısıyla sıradan manuel diş fırçasına göre 2 kata kadar daha fazla plak giderir. Oral-B’nin geliştirilmiş CrossAction diş fırçası başlıkları, en iyi fırça başlığı performansı ve temizlik için yeşil fırça kıllarını sarıya döndüren CleanMaximiser teknolojisi ile geliştirilmiştir. Benzersiz fırça kılları, dişlerin arasına derinlemesine ulaşarak sıradan manuel diş fırçasına göre daha fazla plak giderir ve ağzınızın tamamını temizler. Pulsonic ve iO hariç tüm Oral-B gövdeleri ile uyumludur. Tüm ağız temizliği için Oral-B’nin en iyisi (Pulsonic ve iO hariç) Sıradan manuel diş fırçasına göre 2 kata kadar daha fazla plak temizliği ve daha sağlıklı diş etleri CleanMaximiser teknolojisi ile, yeşil fırça kılları, fırça başlığını değiştirme zamanı geldiğinde sarıya döner Dişlerin arasına derinlemesine erişim ve plağı yok etmek için 16 derecelik mükemmel açı Diş Hekimleri Fırça Başlığınızı 3 Ayda 1 Değiştirmenizi Öneriyor Pulsonic ve iO hariç tüm Oral-B gövdeleri ile uyumludur Dünya çapında diş hekimlerinin önerdiği 1 numaralı markadan Bu pakette yer alan diş fırçası başlıklarının sayısı: 4

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Amacı Komple Ağız Temizliği
  • Paket İçeriği 4'lü
Geri Bildirim Ver