Oral-B Expert Precision Clean Pilli Diş Fırçası+ Precision Clean 4'lü Yedek Baslık

1.099 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.479,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Oral-B Expert Precision Clean Pilli Diş Fırçası+ Precision Clean 4'lü Yedek Baslık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FTH E-TİCARET Satıcı Ünvanı: ŞEVKET SAFA TURGUT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8700578034
    Bu ürün FTH E-TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Oral-B Expert Precision Clean Pilli Diş Fırçası Sıradan manuel diş fırçasına göre daha fazla bakteri plağı giderir. Diş eti sağlığını önemli ölçüde iyileştirir. Uygun olan Oral-B Yedek Başlıklar
  • EB17, EB17-2, EB18, EB10, EB25-2 Oral-B pilli diş fırçası Expert Precision Clean Db04, manüel diş fırçalarından aldığı performansla yetinmek istemeyenlerin tercihi oluyor. Oral-B uzmanlığının sonucu olarak tasarlanan fırça, kalem pil ile çalışıyor. Dönen başlığı sayesinde dişlerin yüzeylerini kolaylıkla temizleyen fırça diş aralarını ve sıradan fırçaların ulaşamadığı alanları bile kolaylıkla plaktan arındırıyor. Yüzeysel lekeleri giderme konusunda çalışman bir araç olan Db04, 14 günde diş yüzeyindeki lekeleri yüzde 90'a kadar ortadan kaldırıyor. Salınım ve titreşim yayan hareketler 2B sistemi olarak adlandırılıyor. 2B sistemi, sıradan, manüel diş fırçalarına göre dişlerde biriken birikintileri iki kata kadar daha fazla temizliyor.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Fırça Kılı Sertliği Orta
  • Kullanım Amacı Komple Ağız Temizliği
Geri Bildirim Ver