Oral-B Genius Dragonfly Rosegold Pro 10000 Şarj Edilebilir Diş Fırçası

1.499,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Oral-B Genius Dragonfly Rosegold Pro 10000 Şarj Edilebilir Diş Fırçası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BOYNER Satıcı Ünvanı: BOYNER BÜYÜK MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0520004396300013 Vergi Kimlik Numarası: 5200043963
    Bu ürün BOYNER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • #özelürün Oral-B Genius Special Edition– dişlerinizi diş hekiminizin tavsiye ettiği biçimde fırçalamanıza yardımcıolan ve yeni Diş Eti Koruma teknolojisine sahip ilk Oral-B akıllı diş fırçalamasistemidir. Benzersiz Konum Algılama teknolojisi ile hiçbir bölgeyiatlamayacaksınız. Yuvarlak fırça başlığı ile, standart bir manuel diş fırçasınaoranla %100’e kadar daha çok plağı giderebilirsiniz. Sonuç mu? Giderilen yüzeylekeleri sayesinde ilk günden daha sağlıklı diş etleri ve daha beyaz birgülümseme. Muhteşem bir şekilde geliştirilmiş olan bu diş fırçası, nazik dişetlerinizi koruyup ileride sorun çıkmasını engellemeye yardımcı olur: Çığıraçan yeni Diş Eti Koruma teknolojisi, 360 SmartRing ve Basınç Kontrolözelliklerinin birleşimi, daha nazik bir fırçalama için dişlerinizi çok sertfırçaladığınızda hızı azaltır ve nereyi fırçalamanız gerektiğini söyler. Son,ancak bir o kadar önemli olarak, Genius Special Edition tek şarj ile ikihaftayı aşkın bir süreyle dayanan bir lityum iyon pille sunulur. Oral-B'nindünya çapında diş hekimlerinin tavsiye ettiği 1 numaralı marka olmasınaşaşırmamalı. Diş etlerinizi korur: Diş EtiBasınç Kontrolü, otomatik olarak fırçalama hızını düşürür ve görsel olarak siziuyarır Size tam bir temizlik sunmakiçin, Oral-B’nin CrossAction fırça başlığı kusursuz olarak açı verilmiş kıllarasahiptir Diş Eti Bakımı, Hassas,Beyazlatma ve Dil Temizleme dâhil 6 fırçalama modu Birinci sınıf seyahat kutusufırçanızı ve telefonunuzu eş zamanlı olarak şarj eder Bir Lityum iyon pille tekşarjla iki hafta fırçalayın İçindekiler: 1 pembe altıngövde, 1 fırça başlığı ,Lityum İyon pil, 1 seyahat kutusu Oral-B, Dünya Çapında DişHekimlerinin Önerdiği 1 Numaralı Diş Fırçası

Ürün Özellikleri

  • Tip Elektrikli
  • Fırça Kılı Sertliği Orta
Geri Bildirim Ver

Doğru Bakım İçin Oral-B Genius Dragonfly Rosegold Pro 10000

Sıradan manuel diş fırçalarına göre daha çok plak gidermesi amaçlanmıştır. Diş fırçası kullanımı çocuklardan yetişkinliğe kadar olan süreçte önemli bir alan kaplıyor. Oral-B Genius Dragonfly Rosegold Pro 10000 şarj edilebilir diş fırçası sizlere bu yatırım için destek olmayı amaçlanmıştır. Ürünü edinmek isterseniz 421020126 no’lu ürünü aratıp sipariş verip kendiniz için en doğru yorumu sizler yapın. 3 ayda değiştirmemiz gereken başlıklar özel olarak geliştirilmiş ve dişleri daha rahat kavrayabilmesi için yuvarlak başlığı ile istediğiniz temizliği yaparak sizleri rahat ettirebilir. İlk fırçalama dan itibaren etkilerini görebileceğiniz Oral-B Genius Dragonfly Rosegold Pro 10000 şarj edilebilir diş fırçası kullanımı sizlere daha derinlemesine temizlik yapabilmeyi amaçlanmıştır. Diş fırçası yapısı derinlemesine temizlik sağlayabilir ve bir diş fırçasından ihtiyacınız olan ve istediğiniz her şeyi size verebilir. Bu ve daha birçok özelliği sayesinde diş bakımınızı çağa ayak uyduruyor ve dişlerinizi, diş etlerini korumak için maksimum performansta temizlik yapıyor.

  • Bluetooth Bağlantısı
  • Uygulama Tavsiyeleri
  • Sensörlü Uyarıcılar

Oral-B Genius Dragonfly Rosegold Pro 10000

Oral-B Genius Dragonfly Rosegold Pro 10000

Birçok diş hekiminin önerdiği üzere diş fırçalama süresi 2 dakikadır. Manuel diş fırçalarına göre daha sağlıklı bir teknik ile Oral-B Genius Dragonfly Rosegold Pro 10000 şarj edilebilir diş fırçası kullananları ise size iki dakika dolduğunda uyarı vererek dişlerinize en sağlıklı temizliği yaptırmayı amaçlamıştır. Telefonunuzla uyumlu çalışabilen Oral-B Genius Dragonfly Rosegold sizlere daha etkin bir temizlik sağlamak için özel olarak tasarlanmış ve geliştirilmiştir. İster Android ister iOS, sizin için uygun olan uygulama marketinden Oral-B'nin uygulamasını ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Uygulamayı indirdikten sonra uygulama içerisindeki yönergeleri takip ederek diş fırçanızı telefona bağlayabilirsiniz. Diş fırçasının telefonunuzla senkron halinde olmasının birçok yararı vardır. Çantanızda küçük bir yeri kaplarken hayatınızda büyük değişiklikler yaparak dişlerinizi korumaya devam edecek.

Oral-B Genius Dragonfly Rosegold Pro 10000

Oral-B Genius Dragonfly Rosegold Pro 10000

Birçok insanın bazen diş etlerini veya dişlerine fazla bastırarak veya yanlış açılarda fırçalayarak dişlerine zarar vermesi gayet normaldir. Bunları yaparken bazen diş etlerine bazen diş minelerine zarar verebiliyor. Diş fırçası bu zararın minimize edilebilmesi ve önüne geçilebilmesi adına da dişlerinize ve diş etlerinize çok fazla baskı uyguladığınız zaman sizi uyarıyor. İki dakikalık süreyi sizin için takip eder, günlük tablolar halinde sunar. En önemlisi de yüzünüzü algılayarak telefon kamerası ile diş fırçasının nerede nasıl duracağını ve kaç dakika orada kalması gerektiğini söylemesidir. Oral-B Genius Dragonfly Rosegold Pro 10000 şarj edilebilir diş fırçası içeriği kutusunun içinden çıkan kolay ve ev için kullanılan priz ve şarj etme standı, seyahatleriniz için akıllı seyahat kabı ve telefon tutucusu vardır. Seyahatlerinizde hijyeninize ara vermeden devam edebilmek için seyahat kapları büyük önem arz etmektedir.

Oral-B Genius Dragonfly Rosegold Pro 10000

Oral-B Genius Dragonfly Rosegold Pro 10000

Oral-B Genius Dragonfly Rosegold Pro 10000 şarj edilebilir diş fırçası çağımızın hiçbir ürününe benzemiyor olması ile birlikte hepsinden ayıran çok önemli detayları vardır. Dört özelliği sayesinde sizlere en iyi performansı sunmak için yola çıkmıştır. Nereyi fırçaladığını görerek size fırçalamanızda yardımcı olur ve rahat pozisyon alabilmeniz için size yardımcı olmaya çalışır. Diş formasında çıkan kırmızı ışık sayesinde dikkatinizi çekiyor bununla da kalmıyor ve fazla baskı uyguladığınız yerleri telefonunuzdaki uygulamaya kaydedip hangi bölgede de kadar süre baskı uygulayarak fırçalamışsınız bunu detaylı bir şekilde uygulamaya kaydediyor. Bir sonraki fırçalama için ise size geçen fırçalamanın hasarların önleyebilecek şekilde bir diş fırçalama senaryosu yazıp ona göre sizi ilerletiyor. Diş fırçalama sonrası dil temizliği ve "Ağız çalkalama suyuyla ağzınızı çalkaladınız mı? " gibi önermelerle performansını iki katına çıkarıyor. Oral-B Genius Dragonfly Rosegold Pro 10000 şarj edilebilir diş fırçası yorumları için Trendyol'a göz atabilir, ardından ürünü sipariş vererek satın alabilirsiniz.