Oral-B iO 9 Şarjlı Diş Fırçası Siyah

7.799 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.870 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.869 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.899 TL
Kargo Bedava
7.899 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Oral-B iO 9 Şarjlı Diş Fırçası Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hepiyisi Satıcı Ünvanı: REŞİT ADIGÜZEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1422604234800017 Vergi Kimlik Numarası: 0080239774
    Bu ürün Hepiyisi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Oral-B iO 9 Şarjlı Diş Fırçası Siyah

Ürün Özellikleri

  • Tip Elektrikli
  • Fırça Kılı Sertliği Orta
  • Ek Özellik Anti Alerjik
Geri Bildirim Ver

Oral-B iO 9 Şarjlı Diş Fırçası - Siyah

Ağız sağlığı, insan yaşamının kalitesi için oldukça önemli bir konudur. Konuşma, gülme ya da bir şeyler çiğneme gibi eylemlerin gerçekleşmesini sağlar. Ağız sağlığını büyük bir oranda etkileyen Oral-B iO 9 şarjlı diş fırçası - siyah, derinlemesine bakım yapmanıza olanak sağlar. Ağzınızı iyi bir şekilde temizlemeyi amaçlar. Dişlerinizin bakımlı görünmesini sağlayan bu ürün pek çok açıdan müşterilerin memnuniyetini alır. Şarjlı olduğu için sizin yorulmanızı önleyerek pratik bir şekilde temizliğinizi yapar. Oldukça kullanışlı olan bu model, hızlı ve etkilidir. Çürük oluşumunu ve çürük oranını azaltmayı hedefler. Ağız bakımına katkı sağlar. Küçük yaşlardan itibaren ağız sağlığının korunmasına destek olur. Dişlerin sağlığını korumak için bu ürün ihtiyacınızı karşılar. Ürünü bakım rutininize ekleyip düzenli kullanarak istediğiniz sonucu elde etmeniz mümkün olur.

  • Uzun süreli kullanım
  • Kaliteli tasarım
  • Konfor deneyimi

Kalitesiyle Dikkat Çeken Oral-B iO 9 Diş Fırçası

Kalitesiyle Dikkat Çeken Oral-B iO 9 Diş Fırçası

Ağız hastalıklarını engellemek için pek çok yönteme başvurulur. Bu yöntemlerden olan diş fırçalamak, ağız sağlığı ve bakımı için oldukça önemli bir adımdır. Ağız bakımı tam olarak koruma özelliği ile müşterilerin beğenisini alır. Hassas damaklara sahipseniz bu modeli gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Model uzun süreli kullanımda dişlerinizi temiz ve sağlıklı bir görünüme kavuşturur. Bu cihazın kullanımı oldukça kolay ve pratiktir. Bu sayede zaman kazanmanız da mümkündür. Diş temizliğinin tam anlamıyla gerçekleşmesi için fırçalama işleminin doğru bir şekilde yapılması önerilir. iO9 diş fırçası da ağzın her noktasına ulaşabilen başlığı ile oldukça etkili sonuçlar verir. Model sayesinde dişlerinizin bakımlı görünmesini sağlayabilirsiniz. Sahip olduğu titreşim teknolojisiyle dişlerinizin her noktasına nüfuz ederek temizlik deneyimi sunar. Dişlerinizi kavrayarak tortu ve kalıntılardan arındırmasına yardımcı olur. Siz de bu ürünü kullanarak ağız bakımını kolaylıkla yapabilirsiniz.

Dayanıklı Yapısı ile Oral-B iO 9 Şarjlı Diş Fırçası - Siyah

Dayanıklı Yapısı ile Oral-B iO 9 Şarjlı Diş Fırçası - Siyah

Ağız sağlığı oldukça önemli bir konudur. Yaşam kalitenizi büyük bir oranda etkileyen diş temizliği, Oral-B şarjlı fırça ile oldukça kolay olur. Pratik ve hızlı bir kullanım sunan bu ürün dişlerinizi ayrıntılı bir şekilde temizleyerek çürümesine engel olur. Aynı zamanda diş eti sağlığı açısından da etkilidir. Diş aşınmalarını da ortadan kaldırmayı hedefleyen bu ürün, ağız bakımını etkili bir şekilde gerçekleştirmenizi sağlar. Güçlü performansı ile ağız bakımını sadece birkaç dakikada tamamlamanıza yardımcı olur. Bu ürün yumuşak başlığı ile dişlerinize zarar vermeden etkili bir şekilde temizler. Hızlı ve pratik bir şekilde uygulanarak gerekli temizliği sağlar. Oral-B iO 9 şarjlı diş fırçası - siyah yorumları bölümünde ürünü kullanan müşterilerin yorumları ve görüşleri bulunur. Yorumlar kısmını inceleyerek daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.

Bütçe Dostu Oral-B iO 9 Şarjlı Diş Fırçası - Siyah Fiyatı

Bütçe Dostu Oral-B iO 9 Şarjlı Diş Fırçası - Siyah Fiyatı

Ferah ve temiz bir nefese sahip olmanızı sağlayan bu ürün, müşterilerden tam not alan bir ağız bakım ürünüdür. Sadece temizleyici olmanın yanı sıra diş etlerinizi de kuvvetlendirir. Diş etlerinin doğru şekilde temizlenebilmesi ağız bakımı için oldukça önemli bir adımdır. Bu ürün, diş taşları için de özel bir koruma oluşturur. Güçlü performansı ile beyaz gülüşlere sahip olabilirsiniz. Düzenli kullanımlarda yüzeyde oluşan kalıntıları minimuma indirerek diş sağlığınızı korur. Bu ürünü kullananlar, fırçanın güçlü bir performansa sahip olması açısından beğenerek kullandıklarını dile getirirler. Şarjlı olması ile hızlı ve etkili performans sergileyebilir. Oral-B iO 9 şarjlı diş fırçası - siyah fiyatı müşterilerin bütçelerine uygun bir şekilde belirlenir. Ürün cazip fiyat aralıklarında olduğu için bütçenizi zorlamaz. Ürünün satın alma işlemini Trendyol aracılığı ile güvenli ve kolay bir şekilde tamamlayabilirsiniz.