Oral-B Md20 Pro-care Oxyjet Ağız Duşu

3.590 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.799 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.490 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Oral-B Md20 Pro-care Oxyjet Ağız Duşu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YETKİLİBAYİİ Satıcı Ünvanı: HASAN TAŞAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2736112378000000 Vergi Kimlik Numarası: 8260644425
    Bu ürün YETKİLİBAYİİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dünya çapında diş hekimlerinin tavsiye ettiği bir numaralı diş fırçası markası Oral-B Oxyjet Irrigator derinlemesine temizleme ve sağlıklı diş eti elde etmenize yardımcı olur. Oral-B Oxyjet Irrigator, mikro kabarcık teknolojisini kullanarak diş eti çizgisinin altını derinlemesine temizler ve zararlı bakteriler ile mücadele eder. Oral-B Oxyjet Irrigator sadece diş eti sağlığını iyileştirmekle kalmaz aynı zamanda yemek artıklarını nazikçe gidererek hedefli temizlik sağlar. Oral-B Oxyjet Irrigator ayarlanabilir olduğundan kontrol kadranını ayarlayarak su basıncını düşük ve yüksek arasında değiştirebilirsiniz. Ağız çalkalama suyu kullanarak ya da kullanmadan günlük fırçalamaya mükemmel bir katkı sağlamak için Oral-B Oxyjet Irrigator kullanın. Dünyada diş hekimlerinin tavsiye ettiği bir numaralı diş fırçası markası* olan Oral-B'den Oxyjet irrigatorSuyu saflaştırılmış mikro hava kabarcıkları ile zenginleştirerek diş eti sağlığını iyileştirmeye yardım ederDişlerin arasını temizler: yemek artıklarını nazikçe giderirBasınç kontrol kadranı ile su basıncını düşükten yükseğe ayarlayınİçindekiler: 1 OxyJet temizleme sistemi, 4 Oxyjet başlığı

Ürün Özellikleri

  • Tip Elektrikli
  • Fırça Kılı Sertliği Orta
  • Ek Özellik Anti Alerjik
Geri Bildirim Ver