Oral-B Pro1 750 Şarj Edilebilir Diş Fırçası Beyaz Seyahat Kabı Hediye

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.379 TL1.260 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.295 TL
3. Ürüne 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.429,99 TL1.399,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.419,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Oral-B Pro1 750 Şarj Edilebilir Diş Fırçası Beyaz Seyahat Kabı Hediye

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Happy Center Satıcı Ünvanı: ZERRE ELEKTRONİK HİZMETLERİ DANIŞMANLIK VE YAZILIM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0844046354800001 Vergi Kimlik Numarası: 8440463548
    Bu ürün Happy Center tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Oral-B Pro1 750 Şarj Edilebilir Diş Fırçası Beyaz+Seyahat Kabı Hediye

Ürün Özellikleri

  • Tip Elektrikli
  • Fırça Kılı Sertliği Ekstra Yumuşak
  • Ek Özellik Anti Alerjik
Geri Bildirim Ver

Oral-B Pro 750 Şarj Edilebilir Diş Fırçası Beyaz Özel Seri Seyahat Kabı

Diş fırçaları kişisel bakım için gerekli olan araç gereçlerden biridir. Kullanımı oldukça basit olan ürüne olan ilgi sürekli olarak artış gösterir. Zaman içerisinde teknolojik gelişmelerle birlikte bu tür ürünlerde değişimler meydana gelir. Oral-B Pro diş fırçası elektrikli olduğundan dikkat çekicidir. Etkili bir temizlik elde edebilmek için ürünün bu özelliğinden yararlanabilirsiniz. Dişleri temizlerken et kısmına zarar vermez. Gerekli seviyede çalışan ürün sayesinde parlak gülüşlere de sahip olabilirsiniz. Zaman içerisinde oluşan tartar ve benzeri oluşumların da ortadan kalkmasına etkilidir. Ürünü günlük rutinleriniz arasına ekleyerek gerçek bir temizlik yapabilirsiniz. Ağız ve diş sağlığı alanında gerekli olan uygulamaları yapabilmek için tasarım bakımından pek çok özelliğe sahip olan ürünü kullanabilirsiniz. Siparişinizi oluşturarak uç ve sap kısmıyla sunulan ürüne sahip olabilirsiniz.

  • Elektrikli tasarım
  • Beyazlatıcı etki
  • Anti alerjik yapı

Dikkat Çeken Oral-B Pro 750 Diş Fırçası Özellikleri

Dikkat Çeken Oral-B Pro 750 Diş Fırçası Özellikleri

Kişisel temizlik ve bakım için gerekli olan araç gereçlerden biri olan fırçalar, ulaşılması zor alanları dahi temizleyerek arzu edilen temizliği beraberinde getirir. Elektrikli yapısı ile birlikte sabah ve akşam rutinlerini keyifli kılar. Şarj edilebilir olması kullanımı kolay hale getirir. Evde ya da farklı bir alanda kullanmak üzere ürünü taşıyabilirsiniz. Özel olarak tasarlanan Oral-B Pro 750 şarj edilebilir diş fırçası beyaz özel seri seyahat kabı sayesinde fırçayı temiz bir şekilde muhafaza edebilirsiniz. Özellikle seyahat ederken bu gibi materyaller pratiklik sağlar. Anti alerjik olması da ürünün öne çıkan detaylarından biridir. Bu sayede pek çok kişinin ihtiyacını karşılar. Beyazlatıcı etkisi bulunduğu için özellikle çay ve sigara tüketimi fazla olan kişiler tarafından tercih edilir. Kişiden kişiye değişim gösteren çeşitli sonuçları göz önünde bulundurarak sipariş oluşturabilirsiniz.

Oral-B Pro 750 Diş Fırçası Kullanmanın Avantajları

Oral-B Pro 750 Diş Fırçası Kullanmanın Avantajları

Diş hekimleri tarafından özellikle tavsiye edilen Oral-B markasına ait fırça, zamanlayıcı özelliğine sahiptir. Bu sayede her defasında yeterli sürede fırçalama işlemini yapmaya yardımcı olur. Genellikle iki dakika yeterli bir süre olarak belirlenir. Bu süreyi aşmayacak şekilde işlem yapılarak düzenli bakımın getirdiği olanaklardan siz de yararlanabilirsiniz. Toplamda iki dakika yapılan işlemin her otuz saniyede bir farklı alanlar üzerinde yapılmasını sağlar. Bu tür uyarılar, rutin olarak yapılan işlemin eğlenceli hale gelmesinde etkilidir. Oral-B Pro 750 şarj edilebilir diş fırçası beyaz özel seri seyahat kabı kullananlar için de kolaylık sağlar. Farklı parçaların belirli şekilde bir araya gelmesi sonucunda kullanıma hazır hale gelir. 3D teknolojisine sahip olan ürün, derinlemesine temizlik konusunda yeterli bulunur. Bu gibi gelişmiş özellikleri bünyesinde toplayarak kaliteli bir hizmet sunan ürünü kullanabilirsiniz.

Bütçe Dostu Oral-B Pro 750 Diş Fırçası Fiyatı ve Yorumları

Bütçe Dostu Oral-B Pro 750 Diş Fırçası Fiyatı ve Yorumları

Diş bakımı vücudun diğer bölümlerinde olduğu gibi oldukça önem teşkil eden konulardan biridir. Bu noktada yüksek teknoloji ile birlikte ortaya konulan ürünlerden destek alabilirsiniz. Farklı ve bir o kadar da basit bir kullanım şekline sahip olan ürünü kullanmadan önce Oral-B Pro 750 şarj edilebilir diş fırçası beyaz özel seri seyahat kabı yorumları kısmını inceleyebilirsiniz. Döner kısım ve titreşimli uç kısmı ile birlikte kapsamlı bir temizliği beraberinde getirir. Yuvarlak başlığı sayesinde plakları ve tartarları kısa süre içerisinde yok eder. Zamanla oluşan ve hoş olmayan bir görüntüye sebebiyet veren bu gibi oluşumları tek bir üründen destek alarak azaltabilirsiniz. Gelişmiş özellikleri sayesinde Oral-B Pro 750 şarj edilebilir diş fırçası beyaz özel seri seyahat kabı fiyatı belirlenir. Ürünü Trendyol temin ederek avantajlardan siz de yararlanabilirsiniz.