8
Şarjlı Diş Fırçası kategorisinde
en çok favorilenen 8. ürün

Oral-B Pro 750 Şarj Edilebilir Diş Fırçası Cross Action Siyah

1.700 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.669 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.679 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.999 TL1.749 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.750 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Oral-B Pro 750 Şarj Edilebilir Diş Fırçası Cross Action Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AKÇA CENTER Satıcı Ünvanı: MEHMET EMRE AKÇA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0180708649
    Bu ürün AKÇA CENTER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • a

Ürün Özellikleri

  • Tip Elektrikli
  • Fırça Kılı Sertliği Yumuşak
  • Kullanım Amacı Beyazlatma
Geri Bildirim Ver

Oral-B Pro 750 Diş Fırçası ile Sağlıklı Gülüşler

Oral-B Pro 750 şarj edilebilir diş fırçası cross action siyah daha sağlıklı diş etleri daha sağlıklı dişleri hedeflemiştir. Bunun için geliştirilen başlık teknolojisi ile sizlere en etkili deneyimi sunmak için yola çıkmıştır. Oral-b pro 750 şarj edilebilir diş fırçası cross action siyah yorumlarını inceleyebilir, 4210201219224 no’lu ürünü denemek isterseniz sipariş vererek bizimle bu yolculuğa katılabilirsiniz. Oral-B Pro 750 şarj edilebilir diş fırçası yuvarlak başlığı ile manuel diş fırçalarına kıyasla dişleri daha iyi kavrar ve diş etlerini de derinlemesine temizlemeyi amaçlar. Oral-B Pro 750 şarj edilebilir diş fırçası cross action siyah bu sayede dişlerinizi daha iyi parlatabilir ve gülüşünüzü ortaya çıkarır. Fırça üzerinde bulunan özel bölgesi ile diş hekimlerinin tavsiyelerinden esinlenerek geliştirilmiştir. Manuel diş fırçalarının yetersiz kaldığı çoğu alanda geliştirilerek diş fırçasında ihtiyacınız olan özellikleri size sağlamaya çalışır.

  • Uzun Pil Ömrü
  • Pratik Kullanım
  • Zarif Görünüm

Diş Dostu Oral-B Pro 750 Şarj Edilebilir Diş Fırçası

Diş Dostu Oral-B Pro 750 Şarj Edilebilir Diş Fırçası

Yüzey lekelerini ilk günden itibaren çıkarmayı hedefleyerek beyaz dişler ve daha sağlıklı diş etleri için özel olarak tasarlanmış ve geliştirilmiştir. Oral-B Pro 750 şarj edilebilir diş fırçası cross action siyah için özel olarak geliştirilmiş üç çeşit özelliği ile ağız, diş ve dil eti temizliği için maksimum performansta çalışabilir. Bu özelliklerden ilki dönmedir. Bu özelliği dişlerinizi kaplama hareketi yaparak temizleyebilir. İkinci özelliği ise salınım. Bu özelliği ile diş aralarında kalan yemek kalıntılarını temizleyerek dişlerinize ve diş etlerinize temizlik yapabilir. Oral-B Pro 750 şarj edilebilir diş fırçası cross action siyah özelliklerinden sonuncusu olan titreşim dişlerinizi titreşim yaparak beyazlatabilir. Bu özellikler sayesinde dişlerinizdeki plakların giderilmesi amaçlanmıştır. Diş fırçası yapısı derinlemesine temizlik sağlayabilir ve bir diş fırçasından ihtiyacınız olan ve istediğiniz her şeyi size verebilir.

Oral-B Pro 750 Şarj Edilebilir Diş Fırçası Özellikleri

Oral-B Pro 750 Şarj Edilebilir Diş Fırçası Özellikleri

Düzenli kullanımda ilk günden itibaren dişlerinize beyazlık sağlayabilir. Oral-B Pro 750 şarj edilebilir diş fırçası cross action siyah içeriği birçok uzman ve hekimin görüşlerinden esinlenerek geliştirilmiştir. Oral-B Pro 750 şarj edilebilir diş fırçası cross action siyah içeriği ile hijyene özellikle ağız temizliğine karşı olan bakış açınızı tamamen değiştirebilir. Kolay şarj ediliyor olması seyahatlerinizde size büyük bir kolaylık sağlayabilir. Manuel kullanılan diş fırçalarına göre ya da diş iplerine kıyasla dişlerinizdeki plakları ve bakterileri gidererek size daha beyaz ve parlak bir gülüş verebilir. Ağız sağlığınız geri plana atılmaması gereken birçok dinamiği içinde taşıyan komplike bir yapıdır. Bu dinamiklerden en önemlilerinden biri ise diş sağlığıdır. Yeni nesil diş fırçaları dişlerinize ve diş etlerinize yeni bir bakış açısı ile temizliyor. Dişlerinizi kavrayarak kullanıcılara manuel diş fırçalarından veya diş iplerinden daha verimli sonuçlar verebilir.

Oral-B Pro 750 Şarj Edilebilir Diş Fırçası

Oral-B Pro 750 Şarj Edilebilir Diş Fırçası

Ağız kokusunun ve diş eti hassasiyetinin en önemli faktörlerden olan ağız içerisinde kalan yemek artıkları Oral-B Pro 750 şarj edilebilir diş fırçası cross action siyah kullananlar için bu bir problem olmaktan çıkabilir. Yüzey lekelerini ilk günden itibaren çıkarmayı hedefleyerek beyaz beyaz ve parlak dişlere ilk günden itibaren ulaşmanızı sağlar. Oral-B Pro 750 şarj edilebilir diş fırçası cross action siyah Diş etlerine nazik davranarak rahat bir kullanım sağlar. Dişlerinizi fırçalarken sizlere en iyi performansı sunmak için yola çıkmıştır. Oral-B Pro 750 şarj edilebilir diş fırçası cross action siyah kullanımından maksimum verimi almak için özenle geliştirilmiştir. Daha temiz ve daha sağlıklı dişler hem de diş etleri için manuel fırçalara göre daha fazla plak temizliği amaç edinilmiştir. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.