Oral-B Smart 6000 Şarj Edilebilir Diş Fırçası Cross Action

Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Oral-B Smart 6000 Şarj Edilebilir Diş Fırçası Cross Action

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bittigibi Satıcı Ünvanı: MEHMET KARAMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5170510723
    Bu ürün Bittigibi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Oral-B Diş Fırçası Yedek Başlığı Cross Action ile Yolda Kalma

Oral-B Smart 6000 Şarj Edilebilir Diş Fırçası sağlıklı diş etlerini hedefleyerek yeni ve özel olarak geliştirilmiş içeriği sayesinde size benzersiz bir temizlik sunabilir. Bunun için özel olarak geliştirilen teknoloji ile yuvarlak başlığı sayesinde standart manuel diş fırçalarına kıyasla Oral-B Smart 6000 Şarj Edilebilir Diş Fırçası Cross Action yumuşak başlığı sayesinde daha temiz dişler ve daha sağlıklı diş etleri için her dişi sarabilir. Diş ve ağız sağlığı için düzenli kullanım tavsiye edilmektedir. Oral-B Smart 6000 Şarj Edilebilir Diş Fırçası Cross Action özellikleri diş minelerinin üzerinde bulunan plakları gidermek için Oral-B Smart 6000 Şarj Edilebilir Diş Fırçası Cross Action kullananlar için daha etkin bir temizlik sağlamak için özel olarak tasarlanmış ve geliştirilmiştir. İlk günden itibaren dişlerinize gözle görülür bir fark yaratabilir. Daha beyaz ve daha parlak gülüşler için dişlerinizi hazırlayabilir.

  • Parlak Gülüşler
  • Sürekli Hijyen
  • SmartRing Özelliği

Oral-B Smart 6000 Şarj Edilebilir Diş Fırçası Cross Action

Diş etlerinize nazik bir şekilde davranırken dişleriniz üzerinde bulunan plaklara daha sert davranarak dişlerinizi temizleyebilir. Oral-B Smart 6000 Şarj Edilebilir Diş Fırçası Cross Action özellikleri ile manuel diş fırçalarına göre daha etkin ve daha sağlıklı dişler için özel olarak geliştirilen beş farklı modu sayesinde size maksimum performansı sağlamaya çalışır. Günlük temizlik modu ile dişlerinizden plakları arındırmasına yardımcı olarak işinizi kolaylaştırabilir. Derinlemesine temizlik modu ise diş etlerindeki yemek kalıntılarını temizleme ile dişlerinizi sağlığına kavuşturur. Hassas modu sayesinde ise hem diş etlerini hem dişlerinizi koruyabilir ve hassasiyetinizde yardımcı olabilir. Beyazlatıcı modu sayesinde dişlerinizdeki plakları diş minelerine zarar vermeden temizler ve size daha parlak bir gülüş verebilir. Diş eti bakımı modunda ise diş etlerinde hassasiyet olan kişiler için daha dikkatli ve tedbirli bir temizlik gerçekleştirir. Her moda ve her hassasiyete özel olarak geliştirilmesi sayesinde hayatınıza kolaylık sağlayabilir.

Oral-B Smart 6000 Şarj Edilebilir Diş Fırçası Cross Action

Oral-B Smart 6000 Şarj Edilebilir Diş Fırçası Cross Action kullanımı değişiklik gösterebilmektedir ve birlikte 2 haftaya kadar giden kullanımı sayesinde size kesintisiz bir temizlik sağlayabilir. Oral-B Smart 6000 Şarj Edilebilir Diş Fırçası Cross Action özellikleri lityum iyon pil sayesinde seyahatlerinizde de rahatça kullanabileceğiniz uzun süreli bir deneyim bırakabilir. Diş fırçası paketi içerisinde ise seyahatlerinize özel kullanım için seyahat kabı ve evde düzenli kullanım için şarj standı ile hayatınızda kolaylık sağlayabilir. Elektrikli fişi sayesinde batarya problemi yaşamadan kullanıma devam edebilirsiniz. Şarj etme standı diş fırçanızı şarj ederken banyonun zeminine değmesini engelleyecek birçok bakteriyi diş fırçasından uzak tutabilir. Diş fırçası telefon tutucusu ve seyahat kabı ile manuel diş fırçalarından ayıran birçok özelliği sayesinde hayatınızda kolaylık sağlayabilir. Akıllı koçluk ve 360 smartring özelliği sayesinde telefonunuza bağlı olan Oral-B Smart 6000 Şarj Edilebilir Diş Fırçası Cross Action kullanımı sırasında gerçek zamanlı geri bildirimler alabilirsiniz.

Oral-B Smart 6000 Şarj Edilebilir Diş Fırçası Cross Action

Birçok diş hekiminin tavsiyesi üzerine diş fırçalama standart olan 2 dakika zaman uyarıcısı ile maksimum seviyede temizlik sağlayabilir. Oral-B Smart 6000 Şarj Edilebilir Diş Fırçası Cross Action bünyesinde bulunan diş eti basınç kontrolü ile diş etlerinize nazik davranarak birçok hassasiyetin ve problemin önüne geçebilir. Oral-B Smart 6000 Şarj Edilebilir Diş Fırçası Cross Action diş etlerinize naziklik diş aralarını temizlemek için açılı kıllar ve ekstra temizlik için Ultra Thin kıllar gibi harika sonuçlar veren özelleştirilmiş nitelikler ile hayatınızı kolaylaştırabilir. Oral-B Smart 6000 Şarj Edilebilir Diş Fırçası Cross Action 4210201203896 no’lu ürünü Trendyol üzerinden inceleyerek Oral-B Smart 6000 Şarj Edilebilir Diş Fırçası Cross Action yorumları için inceleme yapabilirsiniz. Oral-B Smart 6000 Şarj Edilebilir Diş Fırçası Cross Action fiyatını inceleyerek ürünü değerlendirebilirsiniz.