6
Oto Tampon kategorisinde
en çok satılan 6. ürün

Orbay Plastik Tampon Macunu Ve Plastik Yüzeyler Için Macun 500gram.

252,24 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Orbay Plastik Tampon Macunu Ve Plastik Yüzeyler Için Macun 500gram.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: güvenli alışveriş Satıcı Ünvanı: BİMA ULUSLARARASI PAZARLAMA DANIŞMANLIK İMALAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0175009969600013 Vergi Kimlik Numarası: 1750099696
    Bu ürün güvenli alışveriş tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Orbay Plastik Yüzey Macunu: Sertleştiricisi ile birlikte gönderilir. Plastik yüzeyler için geliştirilmiş esnek, yumuşak yapılı polyester macundur. Ürün, yüksek dolgu ve esnekliği sayesinde plastik yüzeylere mükemmel yapışma özelliğine sahiptir. Dolum Miktarı 0,50 kg.
Geri Bildirim Ver

Orbay Plastik Tampon ve Plastik Yüzeyler İçin Macun 500 Gram

Orbay Plastik tampon macunu özellikle otomotiv sektöründe kullanılan bir dolgu malzemesidir. Çelik macunu olarak da bilinen bu dolgu malzemesi plastik yüzeylerde ve otomobillerde kullanılır. Otomotiv sanayisinde kullanılan macunlar çok çeşitli olmakla birlikte genellikle plastik, fiber, polyester ve sentetik esaslıdır. Orbay Plastik’in tampon ve plastik yüzeyler için kullanılan bu macunu sıklıkla otomobillerin bakım, tamir işlemlerinde, boya yenilenmesinde ve kaportada meydana gelmiş derin yüzey hasarlarının doldurularak tamir edilmesi işleminde kullanılır. Temiz durumda bulunan alüminyum, sac ve fiberglas gibi değişik yüzeylerde de kullanımı mevcuttur. Orbay Plastik yüzey macunu, boya işlemi ve kaporta tamiri yapılan atölyelerde ise yaygın olarak kullanılmakla beraber hobi uygulamalar için de sıklıkla tercih edilir.

  • Muhtelif yüzeylerde kullanım imkanı
  • Kişisel tamir ve bakım uygulamaları
  • Yüksek dolgu ve esneklik kabiliyeti

Orbay Plastik Tampon ve Plastik Yüzey Macunu Özellikleri

Orbay Plastik Tampon ve Plastik Yüzey Macunu Özellikleri

Plastik materyaller ve tampon bakımı ile tamir yapmanıza olanak sağlayan Orbay Plastik tampon ve plastik yüzeyler için macun 500 gram ağırlığındaki pratik ambalajıyla sunulur. Yüksek dolgu ve esnekliğe sahiptir. Çeşitli yüzeylerde kullanım imkanı sunar. Genellikle otomotiv sanayisinde kullanılan bu macun, otomobillerin boya yenilenmesinde, tamirat ve bakım sürecinde kullanılır. Onarım yapılacak yüzeydeki hasarların doldurulması için kullanılır. Yüksek dolgu kapasitesine sahip olan bu dolgu malzemesi aynı zamanda oldukça esnek ve yumuşak bir yapıya sahiptir. Bu sayede hasarlı bölgeye sahip materyale bir miktar uygulandığında bölgeyi tam olarak doldurur ve kapatır. Sertleştirici ürünle birlikte gönderilen Orbay markalı yüzey macunu, yüksek dolgu kabiliyeti ile materyallere kolayca yapışarak hasarlı bölgeyi tamir eden yumuşak ve esnek yapılı bir polyester macun olarak öne çıkar.

Orbay Plastik Tampon ve Plastik Yüzey Macunu 500 g Fiyatı

Orbay Plastik Tampon ve Plastik Yüzey Macunu 500 g Fiyatı

Otomobillerin tamponlarındaki hasar görmüş bölgeler özellikle dolgu macunu kullanılarak tamir edilirler. Sadece otomobillerin üzerinde değil, fiberglas, çıplak sac, alüminyum ve ABS gibi çeşitli yüzeylerde oluşan derin hasar, çizik ve çökmelerin giderilerek tamirat işleminin sağlanması için de dolgu macunu kullanılır. Amatör hobi çalışmaları ya da profesyonel boya işlemi ve tamirat yapılan atölyelerde kullanıma uygun olan dolgu macunu, genellikle oto sanayisinde tercih edilir. Plastik materyallere rahatlıkla yapışan, tampon ve yüzeylerin tamiratında yaygın olarak kullanılan bu macun, sertleştiricisi ile birlikte gönderilir. Orbay markasıyla üretilen kuvvetli macunu yüksek elastikiyete sahip ve dolgu kapasitesi yüksek bir ürün olarak öne çıkar. Bütçe dostu yapısı ile de dikkat çeken Orbay Plastik tampon ve plastik yüzeyler için macun 500 gram fiyatı avantajlı fırsatlar sunar.

Orbay Plastik Tampon ve Plastik Yüzey Macunu Yorumları

Orbay Plastik Tampon ve Plastik Yüzey Macunu Yorumları

Orbay kalitesiyle üretilen yüzey macunu, yumuşak yapılı ve esnek olarak tasarlanmış, mükemmel yapışma özelliğine sahip olan polyester bir dolgu macunudur ve plastik yüzeylerdeki, çökme, ezilme, çizilme gibi hasarları onarmak için dizayn edilir. Araç tamir, bakım ve boya atölyelerinde uzmanlar tarafından kullanılabileceği gibi bireysel kullanıma da uygundur. Orbay Plastik yüzeyler için macunun dikkat çekici birçok özelliği vardır. Kullanım kolaylığı ile yaygın olarak tercih edilen ve kısa sürede başarılı sonuç veren macun, yanında sertleştiricisi ile birlikte satışa sunulur. Derin yüzey hasarlarının giderilmesi ve uygulama kolaylığı ile öne çıkar. Orbay Plastik tampon ve plastik yüzeyler için macun 500 gram yorumları ile de dikkat çeker ve müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Ekonomik fiyatlı ve kullanışlı olan bu ürünü Trendyol aracılığı ile güvenle satın alabilirsiniz.