Orbital Yayınları Ayt Kimya Soru Bankası

237,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
211,65 TL
3 Adet ve Üzeri %7 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
211,65 TL
300 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Orbital Yayınları Ayt Kimya Soru Bankası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KİTAPYELİ Satıcı Ünvanı: KİTAPYELİ YAYINCILIK VE PAZARLAMA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0563065292400001 Vergi Kimlik Numarası: 5630652924
    Bu ürün KİTAPYELİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Orbital Yayınları AYT Kimya Soru Bankası

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Komisyon
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2023
  • Sayfa Sayısı 351-400
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Ders Fizik/Kimya/Biyoloji
Geri Bildirim Ver

Orbital Yayınları AYT Kimya Soru Bankası

Gençler için üniversite sınavı hayatlarındaki en önemli dönemlerden biridir. Her gencin hayalindeki okula ya da mesleğe ulaşması için atılan ilk adım iyi bir lise ve daha sonrasında gidecekleri okul için üniversite sınavdır. Çoğu genç hayatlarındaki dönüm noktası olarak gördüğü bu sınav için planlı ve programlı çalışır. Bu tür çalışmalar öğretici ve zorlayıcı sorularla desteklenir. Öğrenciler çeşitli üniversite programları için lisede matematik fen bölümünü seçebilir. Bu bölümdeki derslerin başında matematik, kimya, fizik, biyoloji gelir. Her dersin kendine ait çalışma metodu vardır. Biyoloji, fizik ve kimya derslerine çalışırken soru ile tekrar yapılması konuları pekiştirmeye yardımcı olur. Orbital Yayınları AYT Kimya Soru Bankası bu tür çalışmalarınızı destekleyecek içeriği ile özenle hazırlanan bir kitaptır.

  • Yeni nesil sorular
  • Video çözümleri
  • Her kazanım için özel sorular

Orbital Yayınları AYT Kimya Soru Bankası ile Sınava Hazırlık

Orbital Yayınları AYT Kimya Soru Bankası ile Sınava Hazırlık

AYT Orbital Kimya Soru Bankası ile üniversite sınavına rahatlıkla hazırlanabilirsiniz. Ürün, halihazırda bulunduğunuz sınıf seviyesindeyken tekrarlarınız için de idealdir. TYT Orbital Kimya Soru Bankası ile çalışanlar, aldıkları verimli sonuçlar nedeniyle AYT kimya soru bankasını da bir arada kullanıp kimya dersi için gerekli olan yeterliliğe ulaşabilirler. Kitap içerisinde bulunan kazanım soruları ile dersi tekrar ettikten hemen sonra ilgili testleri çözebilirsiniz. Böylelikle üniteleri pekiştirebilir ve konuyu daha iyi kavrayabilirsiniz. Kimya Orbital AYT sınavı için soru çözümleri ile destek verir. Özellikle videolu çözümleri ile anlamadığınız soruyu anlık olarak öğrenebilir, nerede ne eksiğiniz varsa görebilirsiniz. Bu sayede daha hızlı ve planlı öğrenip takıldığınız konuları daha kolay tespit edebilirsiniz. Öğrenme ve pekiştirme hızınız arttıkça zaman kazanmaya başlayabilir ve bu sayede istediğiniz başarıyı elde edebilirsiniz.

Orbital Yayınları AYT Kimya Soru Bankası Kullananlar

Orbital Yayınları AYT Kimya Soru Bankası Kullananlar

Orbital Yayınları AYT Kimya Soru Bankası kullananlar tarafından videolu soru çözümleri, bol soru ve konu odaklı başlıklarından dolayı tercih edilen bir üründür. Ayrıca müfredata uygun sorular içermesi de ürünü ön plana çıkarır. Müfredatı takip etmesiyle beraber sınava hazırlananları AYT odaklı çalıştırır. Bu sayede gereksiz ya da zaman kaybettiren bir konuya takılıp kalmadan testleri hızlı bir şekilde çözebilirsiniz. Soruların bol olması ile de eksiklerinizi adım adım kapatabilirsiniz. Orbital Yayınları AYT Kimya Soru Bankası yorumları olumlu değerlendirmeleri yüksek olan paylaşımlar içerir. AYT ve TYT sınavına hazırlanırken ideal olan bu kitaplar sayesinde birçok bilgi öğrenebilir ya da bildiklerinizi pekiştirebilirsiniz. Genç yetişkinlerin iş hayatına adım atmalarını sağlayan bir basamak olan üniversite sınavında bu soru bankasıyla siz de bir adım öne geçebilirsiniz.

Orbital Yayınları AYT Kimya Soru Bankası Fiyatı

Orbital Yayınları AYT Kimya Soru Bankası Fiyatı

Öğrenciler için aldıkları her şeyin fiyatı önemlidir. Okuyanlar için geleceğe yatırım olan çalışma kitapları kaliteli kağıtlarla önlerine gelir. Orbital Yayınları AYT Kimya Soru Bankası fiyatı içeriğindeki soru sayısı ve video çözümleri gibi özellikler düşünüldüğünde bütçe dostu rakamlardadır. Öğrenciler Orbital Yayınları AYT Kimya Soru Bankası satın alıp düzenli bir şekilde kullandığında kitabın sağladığı avantajlarla mutlu olacakları bir sınav sonucuna ulaşabilirler. Üniversite sınavı için kaliteli ve zorlayıcı bir kitap seçmek zor olabilir. Orbital Yayınları kadrosu öğrencileri bu sınava en iyi şekilde hazırlamayı kendilerine görev bilir ve basit, orta, zor olarak nitelendirilen soru ayrımları ile nitelikli içerik sunar. Bu ayrımdaki sorular, kitap içerisindeki testlere dengeli bir şekilde dağılır. Siz de Trendyol üzerinden sipariş edebileceğiniz AYT çalışma kitabıyla kimya dersine verimli şekilde çalışabilirsiniz.