Orbital Yayınları Orbital 11. Sınıf Kimya Orbital Soru Bankası 9786050614794

235 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
3 Adet ve Üzeri %7 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
229,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Orbital Yayınları Orbital 11. Sınıf Kimya Orbital Soru Bankası 9786050614794

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Esat Kitap Satıcı Ünvanı: DENİZ DEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3335008222800001 Vergi Kimlik Numarası: 2751443327
    Bu ürün Esat Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Orbital Yayınları 11. Sınıf Kimya Orbital Soru Bankası

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 11. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2022
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Orbital Yayınları 11. Sınıf Kimya Orbital Soru Bankası

Eğitim, hayatın büyük bölümünü kapsayan süreçlerden biridir. Öğrencilik yaşamı boyunca pek çok ders ile karşılaşılır. Bu derslerden biri kimyadır. Hem okul hem de sınav dönemlerini verimli hale getirmek için bazı kaynaklardan yardım almak gerekir. Bu kaynakların doğru bilgiyi etkili olarak öğretmesi oldukça önemlidir. Öğrencilerin öğrenim sürecini olumlu yönde etkileyen Orbital Yayınları 11. sınıf kimya orbital soru bankası kaliteli içeriği ile öne çıkar. Uzman eğitimciler tarafından özenle hazırlanan kitap son müfredata uygun sorulara sahiptir. Okulda işlenen konuların pekiştirilmesini sağlayan ve aynı zamanda üniversite sınavına hazırlık için iyi bir kaynak olan soru bankası beğeninize sunulur. 9786050614794 kodu ile satışı yapılan ürünü eğitim dönemlerinin zorlukları karşısında yardımcı olması amacıyla temin edebilirsiniz.

  • Anlaşılır soru örnekleri
  • Sınavlara yardımcı
  • Kaliteli bilgiler

Orbital Yayınları Kimya 11. Sınıf Soru Bankası Özellikleri

Orbital Yayınları Kimya 11. Sınıf Soru Bankası Özellikleri

Lise döneminde öğrencilerin dikkatini derslere vermesi zor olabilir. Bu bakımdan anlaşılır soru örnekleri ile hazırlanan yardımcı kitaplar büyük önem taşır. Öğrencilerin seviyeleri göz önünde bulundurularak hazırlanan Orbital Yayınları kimya soru bankası verimli kaynak olarak dikkat çeker. Öğretim kolaylığı sağlayan kazanım soruları, yorum yapma özelliği kazandıran ÖSYM tarzındaki içerikleri ile öğrencilerin severek kullandığı ürünler arasında yerini alır. Bunun yanı sıra yeni nesle uygun olan yaşam ve beceri temelli soruları da sınav sürecinde kolaylık sağlayan unsurlardandır. Video çözümlü ve infografik konu özetli olarak tasarlanan kimya Orbital Yayınları başarıyı yakalamanıza katkıda bulunur. Kaliteli baskısı ile pek çok kişi tarafından tam not alan ürün rakiplerinizi elemek için faydalı bir kaynaktır. Ebeveynlerin de rahatlıkla tercih ettiği soru bankasını detaylı olarak inceleyebilirsiniz.

Avantajlı Fiyatlarla Orbital Kimya Soru Bankası

Avantajlı Fiyatlarla Orbital Kimya Soru Bankası

Geniş kitlelere hitap eden Orbital Yayınları kimya 11. sınıf soru bankası konulara hakim uzmanların yardımı ile hazırlanır. Güncel sınav sistemine göre bir araya getirilen sorular sayesinde birbirinden farklı pek çok konu hakkında bilgi edinebilirsiniz. Lise öğrencileri için dikkatli bir şekilde oluşturulan Orbital Yayınları 11. sınıf kimya orbital soru bankası kullananlara farklı fiyat seçenekleri ile ulaştırılır. İçeriği ve kalitesiyle dikkat çeken ürünün fiyatı ise sahip olduğu kalite doğrultusunda belirlenir. Kitap basım aşamasında kullanılan malzemelerden sayfa sayısına kadar pek çok detay fiyatlar konusunda belirleyicidir. Eğitim sürecinin masraflı olması aileleri zorlayabilir. Bu durum onları kaynak kitap arayışında uygun seçeneklere yönlendirir. Bütçe dostu olarak satışa sunulan kimya soru bankası avantajlı kampanyaları ile ailelere kolaylık sağlar. Bütçenize uygun olan satın alma seçeneklerini inceleyebilir, indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Güvenilir Orbital Yayınları 11. Sınıf Kimya Soru Bankası

Güvenilir Orbital Yayınları 11. Sınıf Kimya Soru Bankası

Sınavlara hazırlık yapan öğrencilerin yardımcı kaynak kullanmaları geleceklerini büyük ölçüde etkiler. Karşılarına çıkacak farklı sorulara hazırlıklı olmaları başarıyı daha kolay yakalamalarına yardımcı olur. Satın alınacak kitapların öğrenci seviyesine uygun olması gerekir. Bu nedenle incelediğiniz ürün ile ilgili bütün detayları araştırmanız önerilir. Orbital Yayınları 11. sınıf kimya Orbital soru bankası satın almayı düşünenlerin öncelikle ürünün özelliklerine göz atması önemlidir. Bunun dışında ürünü satın alan kişilerin deneyimlerinden yararlanmak da fikir sahibi olmanıza olanak sağlar. Orbital Yayınları 11. sınıf kimya Orbital soru bankası yorum kısmına bakarak müşterilerin paylaşımlarına ulaşabilirsiniz. Ürünün görselleri ile satıcı hakkındaki bilgi ve yorumları inceleyerek karar verme aşamasında yardım alabilirsiniz. Trendyol’un avantajlı satın alma sistemi sayesinde ihtiyaç duyduğunuz soru bankası kitabını hızlı ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.