ORBUS Jel Akü 12v - 14 Ah 4'lü Set

4.499,90 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.999,90 TL

Ürün Bilgileri

ORBUS Jel Akü 12v - 14 Ah 4'lü Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ORBUS Satıcı Ünvanı: LAMBACI TURİZM İÇ VE DIŞ TİCARET İNŞAAT SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608045252500018 Vergi Kimlik Numarası: 6080452525
    Bu ürün ORBUS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Orbus Jel Akü 12v - 14 Ah 4'lü Set ( 4 adet gönderilecektir ) (Son üretilen, en yeni tarihli ürünlerdir.) Akü Ölçüleri : Uzunluk : 15 cm, En : 9,8 cm, Yükseklik : 9,6 cm 12 V - 12 Ah Aküler Yerine Güvenle Kullanılabilir. Bakımsız Jel akülerin içerisinde sıvı değil, jel kıvamında elektrolit bulunduğu için kuru akü sınıfında yer alır. Akü içindeki jel kıvamı sülfürik asit ve isli silikanın homojen olarak karıştırılmasıyla özel olarak üretilir. Derin deşarj özelliği ( Deep Cycle - Derin Döngülü Akü) vardır ve bakım gerektirmeyen akülerdir. Ağır çevresel koşullara özellikle de sıcaklığa ve titreşime dayanıklı bakım gerektirmeyen daha hafif akülerdir.
  • Uzun kullanım süresi ile 12 Volt Akülü Araba Aküsü olarak kullanılabilir. Jel Aküler Elektrikli motosiklet, scooter, e-bike, akülü araç, elektrikli bisiklet, teknelerde, elektrikli çitlerde, güneş paneli, UPS kesintisiz güç cihazlarında ve bir çok elektrikli araçta tercih edilmektedir.
  • Zorlu hava şartlarında rahatlıkla ve güvenle kullanılabilmektedir. Bakımsız kuru tip VRLA jelleştirilmiş elektrolitli aküler aşırı soğuğa, ısıya, titreşime ve aşınmaya karşı oldukça dirençli akülerdir.
  • Diğer tip kuru akü ve agm akülere göre %5 kat daha fazla verim sağlayarak kullanıcısının yükünü hafiflemektedir. Elektrikli scooter ve elektrikli bisiklet aküsü olarak da yüksek verim sunmaktadır.
  • Jel Akü Kullanım Alanları : Elektrikli Scooter, Solar sistemler, Karavanlar, Tekneler, Engelli Araçları, Akülü Oyuncak Arabalar, Yer Temizleme Makineleri, Golf Araçları, Telekomünikasyon Sistemleri, Tekerlekli Sandalyeler, Mobil İş Yerleri, Manuel Transpaletler. Üretim Tarihi : Satışa sunduğumuz tüm aküler yeni tarihlidir. Aküler yüksek stok devir hızında ve anında satışa sunulur.

Ürün Özellikleri

  • Yedek Parça Tipi Akü
Geri Bildirim Ver