Genel Markalar Ören Favori El Örgü Ipi Siyah 999 1 Adettir

Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
222,22 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Ören Favori El Örgü Ipi Siyah 999 1 Adettir

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Upucuz35 Satıcı Ünvanı: HÜRYAMİ TOPDAĞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8530250666
    Bu ürün Upucuz35 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1 adettir.Ören Favori El Örgü İpi, ileri üretim teknolojisi ile yumuşak doku özelliğini ve ip düzgünlüğünü en üst seviyeye taşıyan, her örgüde kullanılabilir bir seri. Renk seçeneklerindeki tonlar diğer serilerden farklılaştırılarak bu konuda rakipsiz bir koleksiyon haline getirilmiş. Bu serideki ürünleri aklınıza gelen ger örgüde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ağırlığı 100 gram, uzunluğu 210 metredir. % 100 Akrilik (Yapay Elyaf)'den üretilmiştir. Doğal yün veya lif kullanılmadığı için yün alerjisi olanlar için ideal alternatiftir. Üretici tarafından 4 - 4,5 mm şiş veya 4 numaradan 5 numaraya kadar tığ ile kullanılması tavsiye edilmektedir. Pamuk ve Yün ipliklere göre daha yüksek mukavemetli, solmaz ve parlak renklere sahiptir. Kansorejen madde içermez ve dünyanın en büyük ip üreticisi American & Efird® lisansı ile Türkiye'de sektörünün önde gelenlerinden Diktaş İplik A.Ş. tarafından üretilmektedir. Yanıcıdır fakat alev alması zordur ve bu ürünle yapılan örgüler mutfak, soba yanı ve fırın gibi alanlarda kullanılmamalıdır. Çamaşır makinesinde 30 derece ye kadar sıcaklıkta yıkanabilir. Ters çevirerek yıkanması hem renk özelliğini daha uzun süre korur hemde tüylenme de ciddi azalma sağlar. Elde yıkama esnasında çitileme yapılmamalıdır. Asarak kurutmak örgünüzün esnemesini ve ip mukavemetinin zayıflamasını sağlayacaktır. Mümkünse düz ve hava alan bir zeminde sererek kurutulması kullanım ömrünü uzatacaktır. Üretici tarafından bu ürün serisi ütülenebilir olarak etiketlenmiş olmasına rağmen pratikte tavsiye edilmemektedir. Bu ürünü örmekte olduğunuz veya yarım kalmış bir ürünün devamında alacaksanız mutlaka eski ipinizin renk kodunu ve serisini eşleştirerek almalısınız. Görüntü olarak birbirine yakın gibi gözüken renkler ve aynı renk koduna dahi sahip olsa farklı serideki ipler sizi yanıltabilir. DİKKAT : İplik grubundaki ürünlerde üretici firmanın renk kodu aynı olsa da farklı zamanlarda aldığınız iki aynı üründe renk farkı mümkündür. Örgünüz de ihtiyacınız olan miktarı çok dikkatli hesaplayarak mümkünse bir adet de fazla temin ediniz. Ürün görselleri satılan ürünün profesyonel stüdyo ortamında çekilmiş resimleridir. Ancak Dijital ortamlar, görseli incelediğiniz cihazınızın özellikleri ve bulunduğunuz ortamın ışık yansımasına bağlı olarak renk tonu doğal gözle gördüğünüz renk tonundan (+ -) % 5-8 farklılık gösterebilir. Ürün İsminde Adet Belirtilmemiş ise Sadece Tek Ürün Gönderilecektir.

Ürün Özellikleri

  • İçerik Akrilik
  • Gramaj 25 - 49 gr
  • Renk Siyah
  • Metraj 200-249m
  • Adet 1
Geri Bildirim Ver