Organicadent Florürsüz Organik Diş Macunu 50 Ml T

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Organicadent Florürsüz Organik Diş Macunu 50 Ml T

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Organik Diş MacunuMutfak alanında ön plana çıkan gastronomi kendi Afyonkarahisar'ın yöresel lezzetlerini ülke çapında pazarlama amacıyla kurulmuş firmamızda organik diş macunu satışları da gerçekleştirilmektedir. Firmamız üzerinden temin edeceğiniz organik diş macunu ağız ve diş sağlığınızı zarar vermeden korumaktadır. Düzenli kullanımı ile gidişlerinizde göz ile görülür bir beyazlama oluşturmaktadır. Kullanımınızdan sonra uzun süreli ferahlık hissi yaratan organik diş macunu ağız ve diş temizliğinizi sağlıklı bir şekilde gerçekleştirmenize yardımcı olur. Firmamız üzerinden vereceğiniz organik diş macunu siparişi adreslerinize en kısa sürede ulaştırılacak, ulaşım esnasında zarar görmemesi için de özen ile paketlenecektir. Müşteri odaklı hizmet veren firmamızda organik diş macunu uygun fiyatlara satışa sunulmaktadır. Siz de organik diş macununu uygun fiyatlara, kısa süre içerisinde adresinize getirmek istiyorsanız firmamızı tercih ediniz.Organik Diş Macunu Nereden Alınır?Genel olarak gastronomi kenti Afyonkarahisar'ın gıda ürünlerini pazarlamasını ülke çapında gerçekleştiren firmamız üzerinden organik diş macunu alımlarınızı da gerçekleştirebilirsiniz. Satışa sunduğumuz organik diş macunu ile ağız ve diş temizliğinizi sağlığınızı koruyarak gerçekleştirebilirsiniz. Zararlı kimyasallardan uzak olarak üretilen bu ürün diş ve diş etlerinize zarar vermez. Düzenli kullanımınız ile dişlerinizde gözle görülebilen beyazlama yaratan organik diş macununun adresinize hızlı bir şekilde teslim edilmesini istiyorsanız firmamızı üzerinden sipariş veriniz.Organik Diş Macunu Nasıl Kullanılır? Firmamız üzerinden satışlarını gerçekleştirdiğimiz organik diş macunu da diğer diş macunlarında olduğu gibi diş fırçası üzerine az miktarda sıkılarak uygulanır. Organik diş macununu kısa süre içerisinde uygun fiyatlara adresinize getirtmek istiyorsanız firmamızı tercih ediniz.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Kullanım Amacı Tam Koruma
Geri Bildirim Ver