Organicum Boyalı / Yıpranmış Saçlar Için Onarıcı Şampuan 350 ml

159,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Organicum Boyalı / Yıpranmış Saçlar Için Onarıcı Şampuan 350 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: UcuzAlAVM Satıcı Ünvanı: 4A İTHALAT İHRACAT OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0001197256300001 Vergi Kimlik Numarası: 0011972563
    Bu ürün UcuzAlAVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Organıcum Boyalı / yıpranmış saçlara Organik Hidrosollü onarıcı şampuan 350 ml Boya, röfle, balyaj gibi kimyasal işlemlere maruz kalarak doğal yapısını kaybeden cansızlaşmış, dökülen ve incelmiş saçların yeniden yapılanmasına yardımcı olur Organik bitki hidrosolleriyle ( bitki özsuları-Yağları) uyumlu özel bir formülle hazırlanmıştır. Rengini… içeriğindeki bitkilerden almıştır. Saf bitkisel özleriyle sık ve uzun süreli günlük kullanıma uygundur. Tam organik bitkilerin doğal yapısındaki vitamin ve mineraller
  • – boya, röfle, balyaj gibi kimyasal işlemlere maruz kalarak doğal yapısını kaybeden cansızlaşmış, dökülen ve incelmiş saçların yeniden yapılanmasına yardımcı olur – saçlı deride oluşabilecek aşırı dökülme, kepeklenme, kuruluk gibi sorunların doğal olarak çözümlenmesinde etkilidir. – saç dokusunu besleyip canlandırarak saçın hızlı uzamasına yardımcı olur. Organik sertifikalı argan, avokado, ceviz ve üzüm çekirdeği yağları sayesinde saç dokusunu nemlendirerek saçın kolay taranmasını ve şekil almasını sağlar. Saçı yumuşatan ve kırılmaları önleyen doğal formülü ince telli ve kimyasal işlemlerden yıpranmış saçları canlandırır ve sağlıklı görünümlerine kavuşturur. A, c, e ve b kompleks vitaminleri içeren zeytin, ceviz ve avokado yağlarının yanısıra biberiye, lavanta özleri içeren tam organik hidrosol saç folikülünü yenileyerek besler, onarır ve canlandırır. Hiçbir renklendirici, sls, sles, paraben, lanolin ve sentetik ekstraktlar içermez. Organicum şampuan ile saçlar dairesel masaj yaparak köpürtülür, 2-3 dk. Bekledikten sonra çok sıcak olmayan bol su ile durulanır.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Etki Canlandırıcı
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver