2
Adet Kabı kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

Allmatters (ORGANİCUP) Menstrual Cup Model A Regl Kabı - Adet Kabı - Menstrual Kap

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Allmatters (ORGANİCUP) Menstrual Cup Model A Regl Kabı - Adet Kabı - Menstrual Kap

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Demos Satıcı Ünvanı: DEMOS ENDÜSTRİYEL SİSTEMLER SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0291078827000015 Vergi Kimlik Numarası: 2910788270
    Bu ürün Demos tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • AllMatters/OrganiCup, pedleri ve tamponları değiştiren ödüllü adet kabı / regl kabıdır. Daha kolay, daha sağlıklı, daha akıllıcadır. Tek bir AllMatters/OrganiCup regl kabını senelerce kullanabilirsiniz.
  • Hangi AllMatters/OrganiCup modelini seçmeliyim?
  • • Model A (Hiç doğum yapmamış yada sezeryan doğum yapmış kişiler için)
  • • Model B (Normal doğum yapmış kişiler için)
  • • Model Mini (Gençler yada daha küçük boyuta ihtiyaç duyan kişiler için)
  • AllMatters/OrganiCup Regl Kabını Nasıl Kullanacağım?
  • AllMatters/Organicup regl kabını katlayın ve takın. AllMatters/OrganiCup regl kabı açılacak ve hafif bir vakum ile yerine sabitlenecektir. 12 saat sonra (akışınıza bağlı süre kısalabilir) çıkarın ve tuvalete boşaltın. Durulayın ve tekrarlayın.
  • C şeklinde katla ve yerleştir
  • AllMatters/OrganiCupregl kabı, güvenli bir şekilde yerinde kalmasını sağlamak için hafif bir emiş oluşturmak için vajina içinde açılır ve günlük hareketlerinizden etkilenmez (amuda kalksanız dahi).
  • 12 saat boyunca aralıksız kullanım
  • AllMatters/OrganiCup, ped ve tamponlardan 3 kat daha fazla sıvı toplar, bu da sabah ve akşam (akışınıza bağlı olarak) boşaltmanız gerektiği anlamına gelir.
  • Boşalt, durula ve tekrar tekrar kullan
  • AllMatters/OrganiCup’ı ped ve tamponlar gibi sadece birkaç saatliğine değil yıllarca kullanabilirsiniz. Sizin ve dünyamız için büyük tasarruf anlamına gelir.
  • Ürün temizliği için AllMatters Regl Kabı Temizleme Jeli ve Regl Kabı Temizleme Mendili ürünlerini satın alabilirsiniz.
  • Ayrıca avantajlı paket olarak tüm bu ürünlerin bir arada olduğu Hijyen Seti'ni satın alabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver

Allmatters Model A Regl Kabı, Adet Kabı, Menstrual Kap Organicup Boyut A

Ergenlik döneminde başlayarak menopoz dönemine kadar devam eden vajinal kanamalara regl adı verilir. Adet döngüsü, ergenlikten sonra yaklaşık her 28 günde bir tekrarlanan süreçtir. Bu süreçte vücut ortalama 40 ml kan kaybeder. Allmatters model A regl kabı, adet kabı, menstrual kap organicup boyut A modeli, özel tasarımıyla bu hassas günlerde konforu üst seviyeye çıkarır. Menstrual dönemlerinizde bu ürünü tercih ederek hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz. Tek bir organicup menstrual kap ürününü senelerce kullanmak mümkündür. Uzun süre kullanım imkanı sunan model, özel günlerde yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçer. Sızdırma korkusu yaşamadan ürünü rahatlıkla kullanabilirsiniz. A boyut olan model, vajinal doğum yapmamış kadınlar içindir. Modelin üretiminde kullanılan materyaller rahatsızlık hissine sebep olmaz ve sancılı günlerde işinizi kolaylaştırır.

  • Uzun süreli kullanım
  • Sağlıklı ve hijyenik yöntem
  • Pratik kullanım

Allmatters Model A Menstrual Kap Avantajları

Allmatters Model A Menstrual Kap Avantajları

Menstrual kap, sürdürülebilir bir hijyen ürünüdür. Menstrual dönemde yaşanan akıntıyı toplamak için vajinaya yerleştirilerek kullanılır. Silikon malzemeden üretilen Allmatters model A regl kabı, adet kabı ile gün boyu hijyen ve ferahlık hissi yakalayabilirsiniz. Organicup’ın kullanımı oldukça kolaydır. Vajina duvarına rahatça tutunacak şekle sahip olan ürün, rahimden gelen akıntıyı içerisinde biriktirir ve sızdırmaların önüne geçer. Vajinaya yerleştirildikten sonra açılan huni vakumlanarak kendiliğinden yerine sabitlenir. Akıntı yoğunluğuna bağlı olarak ortalama 12 saat boyunca ürünü kullanmak mümkündür. Akıntı yoğunsa 4 saatte bir huniyi boşaltarak kullanmaya devam edebilirsiniz. Menstrual kap organicup boyut A ürününü çıkarma ve takma işlemlerinde, ellerin temiz olması önemlidir. Allmatters model A regl kabı, adet kabı, menstrual kap organicup boyut A kullananlar rahatsızlık hissi yaşamadan günlük hayatlarına devam etme imkanı yakalar.

Müşterilerin Allmatters Model A Menstrual Kap Yorumları

Müşterilerin Allmatters Model A Menstrual Kap Yorumları

Satın alma sürecinde müşteri yorumları önemli rol oynar. Allmatters model A regl kabı, adet kabı, menstrual kap organicup boyut A yorumları ve müşteri deneyimlerini inceleyerek ürün hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Organicup’ı kullanırken dikkat edilmesi gereken bazı detaylar bulunur. İlk kullanımdan önce ürünün sıcak suda 5 dakika sterilize edilmesi gerekir. Kesenin de ilk kullanım öncesi sade sabun ile yıkanması önerilir. Adet döneminde sadece soğuk ya da ılık su ile çalkalayarak ürünün temizliğini sağlayabilirsiniz. Regl döneminin sonunda aynı sterilizasyon işlemlerini uygulayarak ürünü bir sonraki periyoda kadar kesesinde muhafaza edebilirsiniz. Organik menstrual kap akan kanı emmek yerine içerisinde toplar. Bu durum olası bakteriyel şokların da önüne geçer. Satın alma işleminden önce serviks ölçümü yaparak sizin için uygun boyutta olan ürünü tercih edebilirsiniz.

Bütçe Dostu Allmatters Model A Menstrual Kap Fiyatı

Bütçe Dostu Allmatters Model A Menstrual Kap Fiyatı

Allmatters model A regl kabı, adet kabı, menstrual kap organicup boyut A fiyatı ürünün özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Fiyat belirleme aşamasında müşteri talepleri de etkin rol oynar. Her bütçeye uygun bu ürüne kolayca sahip olabilirsiniz. FDA onaylı Organicup, hijyenik koşullarda üretilir. Ürün, %100 medikal silikondan oluşur ve vajina duvarına zarar vermez. Menstrual kap organicup güvenli bir şekilde yerinde kalmasını sağlamak için hafif bir vakumlanma sağlayarak vajina içinde açılır ve günlük hareketlerinizden etkilenmez. A boyutlu ürün vajinal doğum yapmamış 30 yaş altı kadınlar için önerilir. Serviks uzunluğunu ve rahim rahatsızlıklarını değerlendirerek uygun boyutu seçebilirsiniz. Menstrual huniyi spiral ile kullanmak mümkündür. Endişe duyduğunuz durumlarda doktorunuza danışabilirsiniz. Regl döneminde sağladığı avantajlar ile kullananlardan tam not alan bu ürünü Trendyol’dan inceleyerek satın alabilirsiniz.