organikdem Çörekotu Yağı Doğal Saf Soğuk Sıkım 250 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

organikdem Çörekotu Yağı Doğal Saf Soğuk Sıkım 250 ml

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Kimyasal ve ısıl işlem uygulanmamıştır. Soğuk sıkım tekniği ile üretilmiştir.
  • Soğuk sıkım yöntemiyle üretilen, koruyucu madde, katkı maddesi ve karışım yağ içermeyen %100 Doğal Organikdem Çörek otu yağı ürününü açıldıktan sonra buzdolabında muhafaza edebilirsiniz.
  • çörek otu yağı kullanımına yeni başlayanlar için 2 hafta boyunca günlük 3 kez bir çay kaşığı kullanım önerilmektedir. İlerleyen zamanlarda ise günde 1 çay kaşığı olarak Önerilir.
  • Eklem ağrıları ve romatizmaya iyi gelir. - Kabızlığı gidermeye yardımcı olur, hemoroid için de iyileştirici etki gösterir. - Sinir, stres, depresyon gibi psikolojik rahatsızlıklara iyi gelen çörek otu yağı uykusuzluk için de kullanılır. - Bağışıklılık sistemini güçlendirir, hastalıklara karşı direnç sağlar .
  • Paket İçeriği: 1 Adet Organikdem Çörekotu Yağı
  • Ürünlerimiz Kendi Üretimimiz Olup Fabrikadan Tarafınıza Çıkış Yapılmaktadır
Geri Bildirim Ver

Soğuk Sıkım Doğal Çörek Otu Yağı ile Sağlıklı Beslen

Çörek otu, yüzyıllardır tıbbi alanda sıkça kullanılmakta olan bitkilerden biridir. Pek çok sağlık sorununa iyi geldiği gözlemlenmiştir. Günümüzde de birçok alanda sıklıkla tercih edilir. Tanecikli çörek otunun yanı sıra, çörek otu yağı denilen ve bu tanelerin belirli işlemlerden geçerek yağının çıkarılması sonucu ortaya çıkan bir ürün de mevcuttur. Çörek otu yağı içeriği incelendiğinde oleik asit, linoleik asit, stearik asit, timokinon, palmitik asit, karoten, A, B, C ve E vitaminlerinin yanı sıra kalsiyum, potasyum, magnezyum ve çinko gibi pek çok bileşenlerden oluştuğu görülür. Çörek otu yağı 250 ml ürünün büyük boylarından biridir. İstenilen pek çok alanda kullanılabilir. Organikdem çörek otu yağı içerisinde pek çok fayda bulunduran bir yağ çeşididir. Kullanım alanının genişliği ve yapmış olduğu faydalar dolayısıyla sıkça tercih edilir. Özellikle organik çörek otu yağlarının kullanımı oldukça faydalı etkiler sunmaktadır.

  • Organik Çörekotu Yağı
  • Faydalı Özellikler
  • Yüksek Besin Değeri

Organikdem Çörek Otu Yağı Doğal Saf Soğuk Sıkım 250 ml Orgbyg10100201 Kullanımı

Organikdem Çörek Otu Yağı Doğal Saf Soğuk Sıkım 250 ml Orgbyg10100201 Kullanımı

Çörek otu, çeşitli kullanımları olan bir üründür. Bu kullanım şekilleri kişilerin tercihine bırakılan veya çörek otunun çeşidine göre değişmekte olan şekillerdedir. Çörek otu yağı kullanımı açısından bakıldığında yağ bazlı bir ürün olmasından dolayı genellikle cilt bakımı ve saç bakımı gibi pek çok alanda kullanılabilir. İlaç ve kozmetik sektöründe oldukça sık kullanılan bir üründür. Çörek otu yağı faydaları incelendiğinde ise astım, alerjik rinit gibi pek çok hastalığın tedavisinde kullanılabildiği görülebilir. Bununla beraber ciltte oluşan vitiligo, akne, sedef gibi çeşitli hastalıkların tedavisine de yardımcı olmaktadır. Organikdem çörek otu yağı kullananlar çoğunlukla bu ürünü cilt ve saç bakımı için sıkça tercih etmektedir. Birçok açıdan faydası bulunmasıyla beraber en sık kullanılan alanlar bu şekilde sıralanabilmektedir. Bununla beraber çeşitli cilt hastalıklarının tedavilerinde ve ilaçların yapımında eser miktarda da olsa içerisinde çörek otu yağı bulunabilir.

Organikdem Çörek Otu Yağı Doğal Saf Soğuk Sıkım 250 ml Orgbyg010100201 Nasıl Kullanılır?

Organikdem Çörek Otu Yağı Doğal Saf Soğuk Sıkım 250 ml Orgbyg10100201 Nasıl Kullanılır?

Çörek otunun kullanımı binlerce yıl önceye dayanmaktadır. Yıllardır kullanılmakta olan şifa kaynaklı bir yağ çeşididir. Geçmiş zamanda insanlar hastalıklarına şifa bulmak ve yaralarını iyileştirmek amacıyla sıkça çörek otuna başvurmuşlardır. Çörek otu yağı nasıl kullanılır sorusunun cevabı aslında son derece basittir. Yağ bazlı olmasından dolayı saf haliyle kullanılmak istendiğinde, kullanılacak bölgeye direkt olarak sürülmesi gerekir. Bunun dışında kozmetik sektöründe veya ilaç sektöründe kullanılmak istendiğinde ise farklı kullanım özellikleri karşımıza çıkmaktadır. Çörek otu yağı besin değeri incelendiğinde 100 gramında 565 kalori, 1 tatlı kaşığında ise 28 kalori bulunduğu görülür. Oldukça besleyici ve çokça faydası bulunan bir yağ çeşididir. Çörek otu yağı soğuk sıkım yağ çeşitlerindendir. Soğuk sıkım, sıkım esnasında suyun sıcaklığının 27 derecenin altında olmasına verilen isimdir. Soğuk sıkım işlemi sıcak sıkıma göre daha fazla ürün kullanımına neden olur.

Organikdem Çörek Otu Yağı Doğal Saf Soğuk Sıkım 250 ml Orgbyg10100201 Yorumları

Organikdem Çörek Otu Yağı Doğal Saf Soğuk Sıkım 250 ml Orgbyg10100201 Yorumları

Organikdem çörek otu yağı doğal saf soğuk sıkım 250 ml Orgbyg010100201 aslında ürünün daha rahat bulunabilmesi için geliştirilmiş olan bir kod sistemidir. Bu sayede istenilen bu ürüne çok rahat bir şekilde ulaşabilmek mümkündür. Organikdem çörek otu yağı doğal saf soğuk sıkım 250 ml yorumları incelendiğinde kullanıcıların çeşitli sebeplerden dolayı bu ürüne ihtiyaç duydukları görülebilmektedir. Pek çok olumlu yorum bulunur. Bu yorumlar incelenerek fikir sahibi olunabilir. Çörek otu yağı fiyatları ise bu yağın doldurulan şişe miktarına, o şişelerin litrelerine veya gramajlarına göre değişmekte olan bir sistemden oluşur. Her bir ürün çeşitli miktarları bulunan cam şişelere doldurulur. Gerek büyük gerekse küçük şişelerde çeşitli yağları bulabilmek mümkündür. Çörek otu yağı satın al kısmı ile de Trendyol üzerinden rahatlıkla, kolay ve hızlı bir şekilde satın alma işlemi yapabilirsiniz.